Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σχόλιο της ημέρας

Τα πλέι οφ σε κρίσιμο σημείο

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Το μεσημέρι στο ραδιοφωνικό PAOK24 ο Θάνος Τερζής από την ομάδα βόλεϊ μας έλεγε πόσο σημαντικό είναι πάντα το πρώτο ματς μίας σειράς πλέι οφ, ανεξάρτητα από την έδρα που αυτό γίνεται. Στο βόλεϊ ο ΠΑΟΚ πήρε με μεγάλη δυσκολία το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πολύ πιο εύκολα κέρδισε το δεύτερο.

 

Αύριο Τετάρτη το βόλεϊ δίνει το τρίτο ματς στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη και στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, η ομάδα μπάσκετ δίνει το πρώτο και κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο. Το όνομα του αντιπάλου είναι παγίδα γιατί… δε λέει τίποτα. Δεν είναι έτσι όμως, μια και αυτή η ομάδα έχει πολλούς και καλούς Αμερικανούς που της αλλάζουν την εικόνα και τη δυναμική. (Αυτή η ομάδα για να μπει στα πλέι οφ κέρδισε και τον Άρη πριν λίγες μέρες).

 

Στις 17:00 στο κλειστό του ΠΑΟΚ η ομάδα του Μαρκόπουλου δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, ένα παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να κερδηθεί. Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα πρέπει να απαντήσει.

 

Για το βόλεϊ ο ΠΑΟΚ πέρα από τον Παναθηναϊκό πρέπει να ανταπεξέλθει και στις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην Κυψέλη και στις 19:00 να πάρει την τρίτη νίκη για να πάει στον τελικό.

 

Από εκεί και πέρα στο ποδόσφαιρο είδαμε και σήμερα ότι οι μεγάλες ομάδες δεν τα παρατάνε ποτέ. Η Μπάγιερν πήγε και κέρδισε (στο 90λεπτο) μέσα στην Μαδρίτη σαν… να μην έγινε ποτέ το πρώτο παιχνίδι. Έτσι είναι όταν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από έδρες, συνθήκες, αντιπάλους, αποτελέσματα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ