Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποιος τον πρότεινε τον τεχνοκράτη;

Η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου στη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκα απ’ ότι φαίνεται, ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος, μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι είναι η «πρόταση» του Ολυμπιακού για τεχνοκράτη πρόεδρο…

Νίκος Μοσχοβίτης

Ποιος τον πρότεινε τον τεχνοκράτη;

Εδώ και λίγη ώρα, η πρόταση αυτή παρουσιάζεται ως πρωτοποριακή, αφού προέρχεται από τον Ολυμπιακό φυσικά, αλλά είναι προφανές ότι εκτός του Πειραιά, η μνήμη είναι… κοντή, γενικότερα.

Η συγκεκριμένη πρόταση, για τεχνοκράτη πρόεδρο στη Σούπερ Λίγκα, είναι πρόταση του ΠΑΟΚ και μάλιστα κατατεθειμένη εδώ κι ένα χρόνο και από ότι φαίνεται θα γίνει πράξη από το προσεχές καλοκαίρι και μετά.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μποροβήλος μάλιστα, με δηλώσεις του, εξέφρασε τη… χαρά του για την πρόταση αυτή του Ολυμπιακού, που αναμένεται να μετουσιωθεί και σε πράξη.

Αλλά είναι πραγματικά αστείο να λέγεται ότι «ο Ολυμπιακός πρότεινε τεχνοκράτη πρόεδρο»…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σβαμπ: «Μας έλειψε η ενέργεια…»

Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι έλειψε η απαραίτητη ενέργεια από τον ΠΑΟΚ σήμερα και έδωσε συγχαρητήρια την Κλαμπ Μπριζ για την πρόκριση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο αντίπαλος κυριάρχησε σήμερα, είτε όταν είχε τη μπάλα, είτε όταν αμυνόταν. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε απειλητικοί. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και θα δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπριζ για την πρόκριση» ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γι’αυτά που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ σήμερα.

«Θα έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε πιο απειλητικοί, να επιτεθούμε περισσότερο να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς και νομίζω ότι μας έλειψε και η απαραίτητη ενέργεια».

Όσο για την αντίδραση του κόσμου και αν δίνει ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν, ανέφερε… «Ήταν φανταστική υποστήριξη για ακόμα μία φορά. Αν ηρεμήσει το μυαλό μας και σκεφτούμε όσα ζήσαμε από το Ισραήλ μέχρι σήμερα, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στα ημιτελικά, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις στιγμές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ότο: «Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αποζημιώσουμε τον κόσμο»

Χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ ο Γιόνι Ότο τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να... ξυπνήσει καθώς ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο Δικέφαλος πρέπει να πάρει τη νίκη για να αποζημιώσει τον κόσμο για τη στήριξή του στο ματς με τους Βέλγους στην κατάμεστη Τούμπα.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να ανατρέψουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Ήταν καλύτεροι από εμάς, πρέπει να τους συγχαρούμε είναι μια καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στον ρυθμό μας, αλλά βρήκαν ένα γκολ που μας έβαλε ακόμα πιο πίσω, παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δίκαια προκρίθηκαν.

Πρέπει να ξυπνήσουμε, ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε για μια ακόμη φορά την ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας, το ξέρουμε ότι θα είναι, τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε την Κυριακή για να τους αποζημιώσουμε, μιας και δεν τα καταφέραμε σήμερα. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξή τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μπαλάντα: «Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση»

Ο έμπειρος αμυντικός της Μπριζ ξεχώρισε το στοιχείο που έκανε τη διαφορά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Έντερ Μπαλάντα τόνισε μετά το 0-2 της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ότι η ομάδα του, ήξερε πως να αντέξει στην πίεση του αντιπάλου και του γηπέδου.

«Ήταν ένα ταξίδι που ξεκίνησε από την αρχή του καλοκαιριού. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για την ομάδα και θα την απολαύσουμε. Είναι μία πολύ θετική κατάσταση για το σύλλογο. Ξέραμε πως να αντέξουμε στην πίεση του ΠΑΟΚ. Ανοίξαμε τους χώρους, βρήκαμε τις ευκαιρίες μας και τις εκμεταλλευτήκαμε» ανέφερε ο Περουβιανός αμυντικός στην κάμερα της Cosmote TV.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ