Connect with us

‘Ε"Χ"ασε κι άλλο έδαφος

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε και πάλι, αυτή τη φορά απέναντι στην Κλάκσβικ για τη 2η αγωνιστική του 1ου προκριματικύ ομίλου του Champions League και έμεινε στο 1-1, με τις ελπίδες πρόκρισής του στους "32" του θεσμού να μειώνονται αισθητά.

Δημήτρης Τσίτσης

‘Ε"Χ"ασε κι άλλο έδαφος

Απομακρύνεται το όνειρο της πρόκρισης στους “32” του Champions League μετά τη νέα απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ απέναντι στη Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ και, έχοντας απέναντί τους μια απίστευτη Ιβάνοφ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες έμειναν στο 1-1 που μοιάζει καταδικαστικό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε φουριόζος στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 16′ με γκολ της Γεωργίου ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0.

Στην επανάληψη, η Κλάκσβικ αιφνιδίασε τις “ασπρόμαυρες” και ισοφάρισε σε 1-1 με την Αντρεάσεν στο 51′. Από εκεί και πέρα υπήρξε ένας επιθετικός μονόλογος του Δικεφάλου που όμως δε μετουσιώθηκε σε γκολ. Η Ιβάνοφ απέκρουσε τα σουτ των Σακελλάρη, Παντελιάδου, Γιάννου και Μπράμε ενώ άλλα τόσα σουτ δε βρήκαν στόχο.

Το τελικό 1-1 αφήνει μια πίκρα στις “ασπρόμαυρες” και λιγοστεύει τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση αφού ο ΠΑΟΚ  θέλει στραβοπάτημα του Απόλλωνα στο παιχνίδι απέναντι στη Χαβγάλια για να συνεχίσει να ελπίζει.

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Ε., Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη, Βλασιάδου (46′ Γκάτσου), Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Δ. (54′ Παντελιάδου), Σακελλάρη, Μπράμε.

Η βαθμολογία του ομίλου

Απόλλων Λεμεσού 3 (5-0) (ματς λιγότερο)
ΠΑΟΚ 2 (2-2)
Χαβγάλια 1 (1-1)  (ματς λιγότερο)
Κλάκσβικ 1 (1-5)

Το φιλμ του αγώνα

Λήξη παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έμεινε και πάλι στην ισοπαλία, με το 1-1 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ. Πλέον η υπόθεση πρόκριση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

93′ Τεράστια ευκαιρία για το Δικέφαλο να κάνει το 2-1. Η Ιβάνοφ σταματά τη Σακελλάρη αυτή τη φορά και κρατάει την ισοπαλία για την Κλάκσβικ.

89′ Κι άλλη απόκρουση της Ιβάνοφ. Ούτε η Γεωργίου μπορεί να τη νικήσει.

Μπήκαμε στο τελευταίο 10λεπτο με το 1-1 να παραμένει.

82′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με την Μπράμε. Σουτάρει η Μπράμε αλλά η Ιβάνοφ μπλοκάρει.

73′ Εκτέλεση φάουλ της Παντελιάδου. Το βγάζει και αυτό η Ιβάνοφ…

68′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με την Γκάτσου, με την τερματοφύλακα της Κλάκσβικ να κρατάει το 1-1.

66′ Σουτ της Γιάννου και πάλι αλλά η Ιβάνοφ λέει “όχι” για ακόμα μια φορά. Η πίεση του ΠΑΟΚ αυξάνεται.

65′ Αδαμάκη και Γιάννου βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση αλλά τα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν εστία.

59′ Σουτ της Σακελλάρη, αποκρούει η Ιβάνοφ. Ο Δικέφαλος πιέζει για το δεύτερο γκολ.

54′ Ευκαιρία για τον Δικέφαλο με τη Γεωργίου να αστοχεί.

53′ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μπαίνει η Παντελιάδου στη θέση της Γιάννου.

51′ Γκολ για την Κλάκσβικ. Ο ΠΑΟΚ δέχεται την ισοφάριση από το γκολ της Αντρεάσεν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

46′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μπαίνει η Γκάτσου στη θέση της Βλασιάδου.

Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο

Ημίχρονο στο Παφιακό Στάδιο. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 1-0, έχει την απόλυτη κυριαρχία στον αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ στο πρώτο μέρος.

44′ Φοβερή ευκαρία για τον Δικέφαλο με την Γεωργίου να μην μπορεί να κάνει το 2-0.

39′ Εκτέλεση φάουλ της Γιάννου. Αποκρούει το σουτ η Ιβάνοφ.

26′ Κίτρινη κάρτα στην Κλακστάιν

25′ Απαντάει ο ΠΑΟΚ με σουτ της Μπράμε αλλά η Ιβάνοφ είναι και πάλι εκεί.

24′ Πρώτη ευκαιρία για την Κλάκσβικ με την Όλσεν να αστοχεί.

16′ Γκοοολ για τον ΠΑΟΚ! Η Γεωργίου ανοίγει το σκορ! Ο Δικέφαλος έψαχνε το γκολ από την αρχή και πλέον προηγείται με 1-0 από νωρίς επιβεβαιώνοντας την υπεροχή του.

Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά

11′ Κι άλλη ευκαρία για τον Δικέφαλο. Η Σακελλάρη σουτάρει αλλά η τερματοφύλακας της Κλάκσβικ κρατάει το “0” για την ομάδα της.

8′ Εκτέλεση φάουλ της Γιάννου. Μπλοκάρει και πάλι η Ιβάνοφ

4′ Πρώτο σουτ για τον ΠΑΟΚ με την Ιβάνοφ να αποκρούει την προσπάθεια της Γιάννου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Ε., Γεωργίου, Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γιάννου Δ., Σακελλάρη, Μπράμε.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο Παφιακό Στάδιο και διαιτητής είναι η Καρολίνα Ράντζικ-Γιόχαν από την Πολωνία.

Η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε είναι κάτοχος ενός μοναδικού ρεκόρ αφού συμμετέχει για 16η φορά στη διαδικασία των προκριματικών.

Στον όμιλο ο Απόλλων είναι πρώτος με 3 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ και Χαβγάλια με 1 βαθμό, ενώ η Κλάκσβικ είναι τελευταία χωρίς βαθμό.

Ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε στην πρεμιέρα του ομίλου και έμεινε στο 1-1 απέναντι στη Χαβγάλια, ενώ στο άλλο παιχνίδι ο Απόλλων Λεμεσού συνέτριψε με 5-0 τη σημερινή αντίπαλο του Δικεφάλου.

Φίλες και φίλοι του PAOK24 καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια του Δικεφάλου να φτάσει στην πρώτη του νίκη στον 1ο προκριματικό όμιλο του Champions League.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Ζιντάν για τον πάγκο της Μπάγερν με βοηθό τον Ριμπερί»

To δημοσίευμα της «Bild» για τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της στο τέλος της σεζόν, με τα σενάρια για την διάδοχο κατάσταση να είναι αρκετά.

Στα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο, Μουρίνιο, Ουνάι Έμερι και Ντε Τσέρμπι, ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής «Bild».

«Για αυτόν, οι μόνες επιλογές είναι η γαλλική ομάδα, η Γιουβέντους και η Μπάγερν. Αυτό που είναι οριστικό είναι ότι δεν θέλει να πάει στην Αγγλία, σίγουρα. Ο Ζινεντίν βλέπει τη Μπάγερν όπως η Ρεάλ Μαδρίτης: ένας θεσμός, ένας σύλλογος με εξαιρετικό παρελθόν και εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Και οι δύο σύλλογοι έχουν πολλές ομοιότητες στον τρόπο που δουλεύουν» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του «Ζιζού».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως για βοηθός του προορίζεται ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος αγωνίστηκε για μια 12ετία στους Βαυαρούς. Ο Ριμπερί είναι βοηθός προπονητή στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο θα αποχωρήσει από το πόστο στο τέλος της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Seri Stoiximan Super League με δώρο* ταξίδια για το EURO 2024 & με έπαθλο έως 1.000.000€*!

Το αγαπημένο Seri, το παιχνίδι διλημμάτων της Stoiximan με δωρεάν* συμμετοχή, επέστρεψε για να διεκδικήσεις έως 1.000.000 ευρώ και ταξίδια το καλοκαίρι στη Γερμανία για το EURO!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένα σερί; Τα Playoffs και τα Playouts της Stoiximan Super League θα σου δώσουν τις απαντήσεις, μέσα από το νέο “Seri - Stoiximan Super League Edition”. Άσε τα γεγονότα στους αγώνες να σε δικαιώσουν και διεκδίκησε τεράστια έπαθλα* που φτάνουν το 1.000.000€, αν καταφέρεις να κάνεις 28 σερί σωστές προβλέψεις εντελώς δωρεάν*!

Κατά τη διάρκεια του Seri, θα προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη (leaderboard), διεκδικώντας τα 30.000€ σε μετρητά της 1ης θέσης. Τα συνολικά εγγυημένα χρηματικά έπαθλα* φτάνουν τις 200.000€.

Και το καλύτερο; Όλα τα μέλη που θα τερματίσουν στις 30 πρώτες θέσεις, πέρα από χρηματικά έπαθλα*, μπαίνουν αυτόματα και στη μεγάλη κλήρωση που θα γίνει στις 14/5, για 2 διπλά πακέτα για το EURO 2024 με αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια για έναν αγώνα της διοργάνωσης στη Γερμανία

Seri με έως 1.000.000€* και δώρο* ταξίδια για το EURO 2024!

Μέχρι και τις 12 Μαΐου, θα μπορείς να υποβάλεις τις απαντήσεις σου για μία σειρά από διλήμματα, με σκοπό να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερες σερί σωστές προβλέψεις.

Πώς παίζεται το Seri

Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι της Stoiximan καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο Seri επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε ερωτήσεις για κάθε αγώνα.

Κάθε αναμέτρηση θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα με δύο απαντήσεις. Για παράδειγμα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Ολυμπιακός-Λαμία, θα κερδίσει το 1ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός (Ναι ή Όχι;). Η’ στο Άρης-ΠΑΟΚ, θα είναι τα συνολικά γκολ 2-3 (Ναι ή οτιδήποτε άλλο;).

Κάθε σωστή απάντηση αυξάνει το Seri σου, ενώ αν φτάσεις το Seri των 28 σωστών προβλέψεων κερδίζεις το Μεγάλο Έπαθλο! Αν η πρόβλεψή σου είναι λανθασμένη, το τρέχον Seri σου μηδενίζεται. Μην ανησυχείς όμως, το Max Seri σου παραμένει και είναι αυτό που θα ορίζει την κατάταξή σου στη βαθμολογία!

 

 

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Γερά ΠΑΟΚ για την πρόκριση!

Ο κάτοχος του τροπαίου διεκδικεί μια θέση στον τελικό, απόψε κόντρα στον ΟΣΦΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το περσινό ζευγάρι του τελικού της Καλαμάτας... αναβιώνει φέτος στο δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών που θα γίνει στη Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στις 20:15 σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, ενώ ενημέρωση θα υπάρχει και μέσω του PAOK24.

Οι δύο ομάδες είναι το... παραδοσιακό ζευγάρι του θεσμού την τελευταία δεκαετία καθώς από το 2014 (με τη διακοπή τη διετία 2020-2021 λόγω Covid) έχουν αναμετρηθεί σε δύο τελικούς (2015 Σύρος, 2023 Καλαμάτα) και με τον αυριανό σε επτά ημιτελικούς!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν οι νικητές στους τρεις πρώτους χρονικά ημιτελικούς (2014 Καλαμάτα, 2016 Γλυφάδα, 2017 Θεσσαλονίκη) και ο ΠΑΟΚ στους τρεις επόμενους (2018 Ρόδος, 2019 Ιεράπετρα, 2022 Γλυφάδα) ενώ έχει πανηγυρίσει τη νίκη και στους δύο τελικούς.

Τη φετινή σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τρεις φορές. Οι δύο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί σε Ρέντη και Θεσσαλονίκη και η άλλη στον τελικό του Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟΚ να φεύγει με την κούπα από το γήπεδο των ερυθρόλευκων.

Το πρόγραμμα του final-4

Παρασκευή 29 Μαρτίου

Α' Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Β' Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Σάββατο 30 Μαρτίου

Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Τελικός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ