Connect with us

ΒΟΛΕΙ

«Με δουλειά και υπομονή, μπορούμε τους τίτλους» (audio)

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στο Libero 107,4 μετά τη χθεσινή πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ και αναφέρθηκε στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ και τους στόχους της φέτος.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Με δουλειά και υπομονή, μπορούμε τους τίτλους» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την καινούργια προσπάθεια φέτος στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση επί της Καζινμπάρτσικα στο Τσάμπιονς Λιγκ:
«Έγιναν 9-10 αλλαγές παικτών συν προπονητικό τιμ, αλλά η ομάδα δείχνει ότι βρίσκει το δρόμο της. Είναι πολύ αρχή ακόμα. Το πρωτάθλημα, παρότι θα έπρεπε, δεν έχει ξεκινήσει. Χθες η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και πήραμε την πρόκριση κόντρα στην ουγγρική ομάδα. Μας ζόρισε στην έδρα της, χθες όμως, κρίθηκε από τη δική μας δυναμικότητα».

Για τη δική του εικόνα μπαίνοντας στην τρίτη του σεζόν στην ομάδα:
«Αισθάνομαι πιο άνετα και καλύτερα κάθε χρόνο. Δεν αισθάνομαι όμως πάντα ευχαριστημένος, θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά. Όλοι πρέπει να το βλέπουμε έτσι, γιατί η ομάδα μπορεί να έπαιξε καλά χθες, αλλά έχει να δώσει πολλά ακόμα. Με δουλειά και υπομονή μπορούμε να δώσουμε περισσότερα».

Για τη BBSK Kωνσταντινούπολης που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Από ότι γνωρίζουμε αγωνίζονται μόνο Τούρκοι αθλητές, δεν υπάρχουν ξένοι. Μπορεί να μην είναι πρωταθλήτρια, αλλά είναι καλή ομάδα την Τουρκία. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξένους. Αυτοί αγωνίζονται με πολλούς αθλητές από την εθνική τους ομάδα».

Για το «δέσιμο» που δείχνει να υπάρχει στην ομάδα από νωρίς:
«Το θετικό είναι ότι από τις 16 Αυγούστου που ξεκινήσαμε, είμαστε όλοι μαζί σχεδόν δύο μήνες, με μόνη προσθήκη αυτή του Χιμένεθ χθες. Θα προσπαθήσει και αυτός να μπει στο κλίμα και να μας βοηθήσει με τις ικανότητές του. Με καθημερινές προπονήσεις, έχουμε φτιάξει ένα καλό και υγιές κλίμα στην ομάδα. Όσο περνάει ο χρόνος και τα παιχνίδια, θα δέσει και άλλο αυτό το κλίμα. Είναι θετικό που ξεκινάει και το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί μπορεί το Σάββατο-Τετάρτη να είναι κουραστικό, αλλά βοηθάει να βρεις ρυθμό και χημεία. Είναι θετικό που αγωνιζόμαστε και στα προκριματικά, γιατί παίρνεις σοβαρούς και επίσημους αγώνες, κάτι που πολλές φορές στο πρωτάθλημα δε συμβαίνει».

Για την περσινή σεζόν με το ένα Κύπελλο και αν μπορεί φέτος η ομάδα να πάρει περισσότερους τίτλους:
«Η περσινή χρονιά, στο πρωτάθλημα κρίθηκε στις τρεις νίκες του Ολυμπιακού. Δεν τη θεωρώ όμως αποτυχημένη. Κερδίσαμε ένα Κύπελλο που το αξίζαμε στη Ρόδο. Φέτος έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες και σοβαρές κινήσεις, για να είμαστε όλοι μαζί από την αρχή, με υγιείς αθλητές, που είναι πολύ σημαντικό. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει έμπειρους ξένους και καλούς Έλληνες, αλλά μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να παλέψουμε για τους τρεις στόχους στην Ελλάδα, αλλά και την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι νωρίς να μιλάμε για τίτλους. Εννοείται πως ο στόχος μας είναι αυτός, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρακάτω…

   

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Βόμβα» με Ντρπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ! (vids)

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει ο Δικέφαλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να ολοκληρώσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει στο στόχαστρο της την Σέρβα διαγώνια, Μάρτα Ντρπα.

Η 34χρονη αθλήτρια (1,92 ύψος) την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ουκρανικής Προμετέι και τα... σάρωσε όλα, καθώς κέρδισε με την ομάδα της το πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Σούπερ Καπ!

Η Ντρπα είναι μια πολύπειρη αθλήτρια με σπουδαίες παρουσίες και διακρίσεις σε Σερβία, Ρουμανία, Ελβετία, Ουγγαρία.

Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγε στη Βολερό στην Ελβετία εκεί όπου πανηγύρισε το νταμπλ.

Επέστρεψε ξανά στην πατρίδα της παίζοντας για τις Ζελέσνιτσαρ και ΖΟΚ Σπάρτακ,

https://www.youtube.com/watch?v=lIorPOSH-Fw

Πήγε στη συνέχεια στην Ταργκοβίστε εκεί όπου κατέκτησε το κύπελλο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βιτσέντζα και έπειτα στη Γερμανία για να παίξει στην Πότσδαμ.

Η Ντρπα έβαλε στον βολεϊκό της «χάρτη» και τις Φιλιππίνες όταν έπαιξε στην Γιουνάιτεντ Κλαμπ, πριν πάει στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνογιαρσκ.

Επί μία τριετία βρήκε «λιμάνι» στην Μπεκεσκάμπαι στην Ουγγαρία με συμπαίκτριες μάλιστα δύο Ελληνίδες τις Μαρία Οικονομίδου και Μανωλίνα Κωνσταντινίδου.

https://www.youtube.com/watch?v=n1L83D66Y88

Μετέπειτα, πήγε στο Ισραήλ για να παίξει με την Μακάμπι Χάιφα, πριν πάει την περασμένη σεζόν στην Ουκρανία για λογαριασμό της Προμετέι.

Σημαντικές διακρίσεις και παρουσίες έχει και με την εθνική Σερβίας, φτάνοντας δύο φορές σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και παίρνοντας την 3η θέση στο ευρωπαϊκό του 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=DeFM7NeowH4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κ18 του ΠΑΟΚ

Έπεσε η αυλαία του Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κ18 βόλεϊ κοριτσιών του ΠΑΟΚ, στο Final-4 της ΕΠΕΣΘ, το οποίο διεξήχθη στο Ε.Γ. Μίκρας.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου συνέλλεξαν πολύτιμες εμπειρίες από αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες θα τις φανούν απολύτως χρήσιμες στο άμεσο μέλλον.

Ύστερα και από το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, και την ήττα με 3-0 σετ, τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Άρης – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Για την τελευταία αγωνιστική του Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική στο Final-4 του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΕΣΘ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Ο Δικέφαλος έχει 4 βαθμούς, μετά από δύο αγώνες, ενώ η ΔΕΚΑ έχει 5 βαθμούς.

Έτσι, οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν μια «καθαρή» νίκη και παράλληλα απώλεια της ΔΕΚΑ στο ματς που θα γίνει αργότερα κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=ekVaYB-VGz8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ