Connect with us

Μπασκετικά σενάρια, μεταγραφές και «καραμπόλες»

Καλοκαίρι. Η χαρά του δημοσιογράφου. Σενάρια, συζητήσεις,  μεταγραφές, «καραμπόλες». Η «μάχη» των τελικών είναι σε εξέλιξη, όπως και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κλείσει με χαμόγελο την σεζόν κατακτώντας την 3η θέση όμως στο… παρασκήνιο οι μάνατζερς έχουν ήδη πιάσει δουλειά.

PAOK24

Μπασκετικά σενάρια, μεταγραφές και «καραμπόλες»

Στον Παναθηναϊκό αναμένουμε προσεχώς εξελίξεις με το θέμα Καλάθη το συμβόλαιο του οποίου λήγει. Το σπουδαιότερο βέβαια είναι να δούμε εάν θα γίνουν ή όχι πράξη οι απειλές Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης από την Euroleague. Ο Όγκαστ δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Ούτε ο Ρίβερς. Αμφίβολη είναι –με τα σημερινά δεδομένα – και η παραμονή παικτών, όπως ο Γκιστ κι ο Σίνγκλετον.

Στον Ολυμπιακό το συμβόλαιο του Σπανούλη τελειώνει. Ο Μάτζαρης έχει συμβόλαιο. Υπάρχει όμως προβληματισμός. Στα 800 χιλιάρικα είναι οι αποδοχές του. Τελειώνουν άλλα δυο συμβόλαια: Του Παπανικολάου και του Παπαπέτρου. Κάποιοι λένε πως είναι πολλά… Εξαιρετικά αμφίβολη και η παραμονή του κόουτς.

Η ΑΕΚ πάει επίσης για αλλαγή προπονητή. Θα αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το ρόστερ της.

Λυκογιάννης και Βετούλας έλυσαν συνεργασίες με Κολοσσό και Ρέθυμνο. Ο Καστρίτης ανανέωσε στην Κύμη. Ο Πανιώνιος συζήτησε με Σκουρτόπουλο και κάποιοι θέλουν να βάλουν στο «παιχνίδι» ξανά τον Κύπριο κόουτς Τόνι Κωνσταντινίδη.  Ρέθυμνο, Κολοσσός, Περιστέρι, Φάρος, Χολαργός αποφασίζουν προσεχώς για προπονητές. Σε κάποιες από αυτές προτάθηκαν: Μαρκόπουλος, Φλεβαράκης, Καλαμπάκος, Τακιανός, Αλεξανδρής.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει κανονικά με Παπαθεοδώρου. Έχει ήδη γίνει ένας σχεδιασμός σχετικά με το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Υποψήφιος ο Ζούρος

Ο Ζούρος βασικός υποψήφιος λέει για τον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Λυκογιάννης απορρίφθηκε.  Ο Ολυμπιακός αν τελικά φύγει ο «Σφαιρό» ίσως να πάει σε λύση ξένου. Υπάρχει στα υπόψη κι ένας Έλληνας. Χαμός στους πάγκους.

ANTETOΚΟΥΜΠΟ

Δεν θα γίνουν τα γνωστά  event (σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη)  των Αντετοκούνμπος φέτος. Θα γίνει κάτι ανάλογο λένε οι πληροφορίες μας από τα αδέλφια στο Πεκίνο.

Μεγάλη αγορά η Κίνα. Μεγάλο ενδιαφέρον, μεγάλοι χορηγοί. Διψάει για ΝΒΑ…

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

Ξενοδοχεία και μπάσκετ

*** Έγινε μια προσπάθεια να πείσουν τον επιχειρηματία Π.Μπούμπουρα να μπει στο μπάσκετ του Άρη. Δεν τελεσφόρησε. Θέλει λέει να φέρει τον Φάρο στον τόπο γενέτειρας του, στην Λήμνο. Εκεί θέλει να κτίσει -κατά πώς είπε ο ίδιος- και δυο ξενοδοχεία.

*** Για να πάει η ομάδα στην Λήμνο πρέπει να ρίξει λεφτά για να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού της Μύρινας, που σήμερα είναι 400 θέσεις. Πρέπει να φτιαχτούν κι αποδυτήρια.  Ακόμη επίσημο αίτημα στον ΕΣΑΚΕ μεταφοράς του Φάρου στην νησί δεν υπάρχει.

Το κουίζ της ημέρας 

*** Με εκπρόσωπο γνωστού γραφείου το οποίο ασχολείται με  θέματα μάρκετινγκ, στρατηγικής επικοινωνίας, προβολής αλλά και rebranding εταιρειών είδαν να συνομιλεί πρόσφατα ένας δικηγόρος. Δεν ήταν τυχαίος… δικηγόρος αλλά αυτός  που πρόσφατα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικά λαοφιλούς συλλόγου. 

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΚΟΤΑ 

Η τσατίλα μπαμπά και γιου

Καλό κι αυτό. Ρωτάει δημοσιογράφος on air τον γιο Σάκοτα: «Η χρονιά σας ήταν πετυχημένη;». Ο γιος θυμώνει και λίγο μετά, πάει και το λέει στο μπαμπά Σάκοτα. Κι ο Ντράγκαν  αφοπλίζει: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι, που δεν αξίζουν. Μετά από την κατάκτηση δυο τίτλων ρωτούν αν η χρονιά ήταν πετυχημένη» λέει. Εμ… Τα ρωτάνε αυτά μετά από ήττα και μάλιστα 2η από τον ΠΑΟΚ; 

*** Καταλάβατε ίσως από δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, πως ο λόγος για τον οποίο επιμείναμε εδώ και μήνες (οι τακτικοί μας αναγνώστες ξέρουν), στο θέμα του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα , ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καφέ, δεν ήταν τυχαίος. Καλή ομάδα, καλή προσπάθεια, όμως να τηρούνται και κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες ανταγωνισμού. Δεν μπορεί να εκπροσωπείς την ΚΕΔ και να ανοίγεις καφέ αλυσίδας, που ανήκει σε παράγοντα ομάδας!

Νέες αποκαλύψεις 

Σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν φήμες περί «υπόγειων σχέσεων» ανθρώπων της διαιτησίας (μπάσκετ), με εκπροσώπους ομάδων. Σύντομα έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις. Ο φάκελος των καταγγελιών του πρώην προέδρου της ΟΔΚΕ, Η. Καφφέ κατά ΚΕΔ-ΕΟΚ (είχε ασχοληθεί σχετικά ο αντιεισαγγελέας Γ. Λαϊνης), δεν μπήκε στο αρχείο.

Πηγή : Courtside by FORZA 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ