Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά το μπάσκετ, τώρα και στο ποδόσφαιρο!

Η νέα επίσημη μπάλα του UEFA Europa League που κατασκευάζει και προμηθεύει η MOLTEN παρουσιάστηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Μετά το μπάσκετ, τώρα και στο ποδόσφαιρο!

To «παρών» έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ντανιέλ Μπατίστα, ο Νίκος Παντέλης, ο Θανάσης Μπέλλος και ακόμα παλαιότεροι όπως ο θρυλικός Κύπριος της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Δεληγιάννης μέλος του Παναθηναϊκού στην εποποιία του Γουέμπλεϊ (1971). Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Γιαρένης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας, Άγγελος Δανιήλ.

Για πρώτη φορά και μετά από χρόνια κυριαρχίας στο μπάσκετ, η Molten αφήνει το στίγμα της και στο ποδόσφαιρο με μια μπάλα σχεδιασμένη αποκλειστικά, για το UEFA Europa League.

Αποτελεί εξέλιξη της κορυφαίας Vantaggio 5000. Η μοναδική τεχνολογία θερμικής συγκόλλησης της Molten ενισχύει τη διατήρηση του σχήματος και ελαχιστοποιεί την απορρόφηση του νερού, με αποτέλεσμα την εξαιρετική απόδοση ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Τα μικρά λακκάκια στην επιφάνεια της μπάλας μειώνουν τον στροβιλισμό γύρω από την μπάλα ενώ βρίσκεται σε πτήση, βελτιστοποιώντας τον έλεγχο της μπάλας. Τέλος, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο εμπορικό σήμα της UEFA, η Molten δημιούργησε ένα αποκλειστικό σχέδιο για την επίσημη μπάλα του αγώνα.

Η συμφωνία έχει τριετή διάρκεια και αρχίζει στις 20 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα των ομίλων της σεζόν 2018/19. Την ίδια ημέρα η νέα μπάλα θα κάνει «ντεμπούτο» στο ελληνικό κοινό, πρώτα στην Τούμπα (ΠΑΟΚ-Τσέλσι, 19:55) και λίγο αργότερα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Ολυμπιακός-Μπέτις, 22:00).

Η επίσημη μπάλα αγώνων καθώς και η ρεπλίκα είναι διαθέσιμες για αγορά σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα

Ο αντιπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα, Νίκος Ζιάκας, δήλωσε:

«Μετά το μπάσκετ, τώρα και στο ποδόσφαιρο!

Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα όλων όσοι εργάζονται στη Molten, μια εταιρία που έχει γίνει γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στα γήπεδα του μπάσκετ εδώ και δεκαετίες. Η ιδέα της επέκτασης και στο ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα στον πλανήτη, ήταν κάτι που εξετάζαμε εδώ και καιρό. Δεν υπήρχε πιο ιδανική πλατφόρμα από την UEFA και τη δεύτερη πιο σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη για να αποκτήσει το όραμά μας σάρκα και οστά

Η νέα μπάλα, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το UEFA EUROPA LEAGUE και αποτελεί την τελευταία λέξη της εξέλιξης. Είναι κατασκευασμένη με τη μοναδική τεχνολογία θερμική συγκόλλησης της MOLTEN που διασφαλίζει άρτια απόδοση ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Δεν θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες, αφού το σύνολο των τεχνικών της χαρακτηριστικών περιλαμβάνεται και στο υλικό που θα πάρετε. Τα πάντα άλλωστε, θα κριθούν μέσα στο γήπεδο και δεν κρύβω ότι είμαστε υπερήφανοι -αν και λίγο… αγχωμένοι! – που θα δούμε ομάδες όπως η Τσέλσι, η Μίλαν, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός να αγωνίζονται με τη δική μας μπάλα.

Αυτό που θα ήθελα να πω, κλείνοντας, είναι ότι η συνεργασία με το UEFA Europa League ανοίγει νέους ορίζοντες για τη MOLTEN. Παράλληλα, κάνει πιο έντονο το αίσθημα της ευθύνης που έχουμε, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να προμηθεύουμε προϊόντα υψηλού σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ