Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ήξερα πως θα σκοράρω το πέναλτι»!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε χθες να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστεί στην επίθεση τον Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς.

Άκης Σακισλόγλου

«Ήξερα πως θα σκοράρω το πέναλτι»!

Ο έμπειρος αθλητής ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, καθώς ευστόχησε στο πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Δικέφαλος στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας.

Παρόλα αυτά ο ίδιος τονίζει μέσα από το PAOK24 πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν μια ομαδική δουλειά, ενώ υπογραμμίζει πως οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα ώστε να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Αρχικά στάθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου όπου σημείωσε: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τον πρώτο στόχο. Τώρα εύχομαι να καταφέρουμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Νιώθω πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας. Κάποιοι μπορεί να μην μας πίστευαν αλλά εμείς τα καταφέραμε».

Για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα και στους δυο αγώνες: «Ήταν απίστευτη η εικόνα στο γήπεδο. Ο κόσμος ήρθε μας στήριξε στην Κοζάνη και μας βοήθησε πάρα πολύ. Όταν βλέπεις αυτή την εικόνα στο γήπεδο, παίρνεις έξτρα κίνητρο για να παίξεις καλύτερα και να προσπαθήσεις περισσότερο. Το χάρηκα πολύ που είδα τόσο κόσμο να είναι δίπλα μας».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Τώρα έρχονται τα πλέι οφ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για το πρωτάθλημα. Πήραμε το Κύπελλο και τώρα θα παίξουμε πιο ελεύθερα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός πως κάθε χρόνο καταφέρνει να παίρνει τίτλο σε όποια ομάδα και αν είναι: «Αυτό είναι ο αθλητισμός… Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, δεν ξέρω αν απλά εγώ είμαι τυχερός. Πάντως είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ τώρα. Χθες ήμουν πρώτος σκόρερ στο τελικό όπως είπες, αλλά αυτό για μένα δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι ότι παίξαμε σαν ομάδα, αυτό το αποτέλεσμα ήρθε γιατί κάναμε ομαδική δουλειά. Δεν κοιτάω τι κάνω εγώ, κοιτάω τι κάνουμε σαν ομάδα».

Για το πέναλτι που βάρεσε στον ημιτελικό και το οποίο έδωσε την πρόκριση στην ομάδα: «Για να βαρέσεις ένα τέτοιο πέναλτι πρέπει να έχεις την εμπειρία. Εγώ στην καριέρα μου είχα αρκετές φορές παρόμοιες στιγμές. Σε αυτό το σημείο σκοράρεις ή… όχι. Εγώ συγκεντρώθηκα πάρα πολύ. Βέβαια για να πω την αλήθεια το πίστευα από την ώρα που πήρα τη μπάλα στα χέρια μου. Ήξερα πόσο σημαντικό ήταν για την ομάδα. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά για την ομάδα μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Μετά τα κρούσματα δηλητηρίασης στην αποστολή των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οριστική αναβολή στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα στις 16:00.

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου του Βορρά και μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν τα επίσημα έγγραφα στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και έτσι ο αγώνας αναβάλλεται.

Αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Παίκτες και τεχνικό τιμ με συμπτώματα δηλητηρίασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με συμπτωματολογία τροφικής δηλητηρίασης διαγνώστηκαν τουλάχιστον 10 αθλητές, και μέλη του τεχνικού τιμ του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι αθλητές και οι προπονητές του Δικεφάλου μεταφέρθηκαν αμέσως στο εφημερεύον νοσοκομείο για παθολογικά θέματα «ΕΛΠΙΣ», προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση τους, ανήμερα και του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier κόντρα στην ΑΕΚ, στην Αθήνα.

Βάση των συμπτωμάτων, και την σοβαρότητα της κατάστασης, ο ΠΑΟΚ σε συνεννόηση με τα αρμόδια όργανα αλλά και την αντίπαλη ομάδα, θα αιτηθεί την αναβολή του σημερινού παιχνιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ