Connect with us

Μαθήματα κατά του ρατσισμού από τον ΠΑΟΚ (video)

To ανθρώπινο της πρόσωπο και τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από τις άλλες ομάδες φρόντισε να δείξει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ με μία νέα πρωτοβουλία κατά του ρατσισμού.

PAOK24

Μαθήματα κατά του ρατσισμού από τον ΠΑΟΚ (video)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδας της:

“Είμαστε όλοι ίσοι – Είμαστε Football People

Τα σύνορα οριοθετούν εκτάσεις, δεν (θα έπρεπε να) διαχωρίζουν τους ανθρώπους. Σ’αυτόν τον κόσμο (θα έπρεπε να) είμαστε όλοι ίσοι. Ανεξαρτήτως χρώματος ή διαβατηρίου. Και το ποδόσφαιρο είναι αποτελεί ένα από τα πλέον δυνατά εργαλεία καταπολέμηση του ρατσισμού.

Ο ΠΑΟΚ ενώνει τις δυνάμεις του με το δίκτυο Fare και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις Football People. Το μήνυμα της ισότητας φρόντισε να περάσει οΝτιέγκο Μπίσεσβαρ κι ο Μπάσαρ Όσο. Ο ένας από την Ολλανδία κι ο άλλος από τη Συρία μοιράζονται την ιστορία τους ανταλλάσσοντας ρόλους. Σε μια προσπάθεια να δείξουν πως όλοι είμαστε ίσοι.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που τον χρειάζονται μέσα από το πρόγραμμα PAOK Action.

* Ευχαριστούμε την Praksis για τη βοήθεια της στη διάδοση του μηνύματος”.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δες τα Highlights από την επίσκεψη του τροπαίου του UEFA Euro 2024™ στο Ζάππειο (vid)

Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στην Αθήνα για μια ημέρα βρέθηκε το τρόπαιο του UEFA EURO 2024™ που θα σηκώσει στο Βερολίνο στις 14 Ιουλίου η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι πέρασαν από το Ζάππειο Μέγαρο, την περασμένη Πέμπτη, 21 Μαρτίου, σε μία μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Stoiximan, επίσημος χορηγός του UEFA EURO 2024™.

Ο κόσμος δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με το πολυπόθητο τρόπαιο, αποθανατίζοντας στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη όλων. Στην εκδήλωση βρέθηκε και πλήθος επίσημων καλεσμένων. Μεταξύ αυτών ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Χάρης Δούκας, αλλά και σπουδαίοι αθλητές και προπονητές, όπως ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, κ. Λευτέρης Πετρούνιας, ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, κ. Φατίχ Τερίμ, και πολλοί ακόμη.

Για την ιστορία, η επίσημη ονομασία του τροπαίου είναι «Henri Delaunay», έχοντας πάρει το όνομά του από τον πρώτο Γενικό Γραμματέα της UEFA και εμπνευστή της διοργάνωσης, τον Ανρί Ντελονέ. Από το 1960 μέχρι σήμερα, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει διεξαχθεί 16 φορές και έχει κατακτηθεί από 10 διαφορετικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας το 2004. Τις περισσότερες κατακτήσεις μετρούν Ισπανία και Γερμανία, αμφότερες από τρεις. To τρόπαιο του Euro είναι ασημένιο, με ύψος 60 εκατοστά, ενώ ζυγίζει 8 κιλά. Η χρηματική του αξία υπολογίζεται στις 15.000 ευρώ, αλλά η συμβολική του αξία είναι ανεκτίμητη, όπως ανεκτίμητες ήταν και οι στιγμές που έζησαν όσοι βρέθηκαν δίπλα στο τρόπαιο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κάποιες από τις στιγμές αυτές μοιράζεται η Stoiximan μέσα από το ακόλουθο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=CvgyMRlBjmw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Βόλεϊ: Αναχώρηση και γεμάτο πρόγραμμα με φόντο την κούπα

Ξεκάθαρος στόχος, μεγάλη μάχη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό τη Λάρισα, με φόντο το Final4 του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα γίνει στις 29 και 30 Μαρτίου.

Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να αφήσουν πίσω τους ό,τι έγινε στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος και να τα δώσουν όλα ενόψει των δύο επόμενων στόχων, με το Κύπελλο και το League Cup να είναι σε πρώτο πλάνο πλέον.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημιτελικό, ενώ ο πρώτος θα γίνει στις 17.00 μεταξύ Παναθηναϊκού και Μίλων, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και τον Γιάννη Τακουρίδη να μιλούν σήμερα το μεσημέρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ