Connect with us

«Σοκαριστικό να φεύγουν αγνοί άνθρωποι όπως ο Νικολάου»

Συγκλονισμένη η «ασπρόμαυρη» οικογένεια.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Σοκαριστικό να φεύγουν αγνοί άνθρωποι όπως ο Νικολάου»

Με ανάρτηση του στα social media, ο Κυριάκος Κυριάκος, «αποχαιρέτησε» τον Νίκο Νικολάου, έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις του Δικεφάλου.

«Είναι σοκαριστικό να φεύγουν από δίπλα μας αγνοί άνθρωποι σαν τον Νίκο Νικολάου. Να είναι ελαφρύ το χώμα και θα τον θυμόμαστε πάντα για την μεγάλη του αγάπη στην ομάδα, το πηγαίο και αφοπλιστικό του χιούμορ και την ευγένειά του. Καλό ταξίδι φίλε…» ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Κυριάκου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τσάμπι Αλόνσο: «Αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου»

Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Ισπανός τεχνικός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν πάει πουθενά ο Τσάμπι Αλόνσο! Όπως είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Ισπανός τεχνικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Μπάγερν Λεβερκούζεν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, βάζοντας τέλος στις φήμες για μετακίνησή του είτε στη Λίβερπουλ, είτε στην Μπάγερν Μονάχου, που βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο 44χρονος σε συνέντευξη Τύπου επιβεβαίωσε την παραμονή του, τονίζοντας πως στη διακοπή πάρθηκε η απόφαση να συνεχίσει στις «Ασπιρίνες». «Είχα μια συνάντηση σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της Μπάγερ Λεβερκούζεν και τους ενημέρωσα ότι θα μείνω και θα συνεχίσω στον σύλλογο. Μετά από πολλές κουβέντες σχετικά με το μέλλον μου, χρησιμοποίησα αυτή την διακοπή για να πάρω την απόφασή μου. Αυτό εδώ είναι το μέρος για εμένα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Τώρα πια είναι όλα ξεκάθαρα και μας μένουν δύο μήνες για να τερματίσουμε στην κορυφή. Η δουλειά μου στη Λεβερκούζεν δεν έχει τελειώσει. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο, να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, το διοικητικό συμβούλιο είναι υπέροχo, όλα είναι φανταστικά εδώ. Είμαι ακόμα νέος προπονητής, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για το μέλλον μου. Πήρα το χρόνο μου και είμαι σίγουρος γι' αυτό», πρόσθεσε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο Ισπανός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, έχει εντυπωσιάσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τη δουλειά του στη Λεβερκούζεν, η οποία είναι μια ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga (+10 από την Μπάγερν Μονάχου με οκτώ αγωνιστικές να απομένουν), στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας και στα προημιτελικά του Europa League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Το πρόγραμμα… φωτιά των Βέλγων μέσα στον Απρίλιο

Ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα έχει μπροστά της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα με 5+2 απαιτητικά παιχνίδια καλείται να φέρει εις πέρας η Κλαμπ Μπριζ μέσα στον Απρίλιο, που θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ…

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του -μέχρι νεοτέρας- θα καθίσει ο Νίκι Χάγιεν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Όλα αυτά, ενώ οι Βέλγοι θα κληθούν να φέρουν σε πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Απρίλιο, με επτά αναμετρήσεις σε 27 μέρες. Σε αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται οι δύο προημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ, όπως επίσης και τα σπουδαία ντέρμπι για τα Play-Off του πρωταθλήματος με Σερκλ Μπριζ, Άντερλεχτ, Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και δύο παιχνίδια με τη Γκενκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Kλαμπ Μπριζ:

  • Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ (1/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ (7/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ (11/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Αντβέρπ (14/4)
  • ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (18/4)
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Κλαμπ Μπριζ (21/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ (24/4)
  • Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ (28/4)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για τον Μπράντον Τόμας με αρκετούς μήνες καθυστέρηση…

Η ανάρτηση της Super League για τον Ισπανό επιθετικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος παρέλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη Super League να αναρτά σχετική φωτογραφία από τη βράβευση του φορ του ΠΑΟΚ.

Το τέρμα του Ισπανού κόντρα στον ΟΦΗ, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην αναμέτρηση της Τούμπας, ψηφίστηκε από φίλους όλων των ομάδων ως το κορυφαίο εκείνης της αγωνιστικής, με την βράβευση βέβαια να έρχεται αρκετό καιρό μετά. Στην εκπνοή του παιχνιδιού, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν στην κόντρα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε την ασίστ στον Τόμας, που με υπέροχη προσποίηση «άδειασε» άμυνα και Μπάουμαν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ