Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καταρχήν συμφωνία Γκεζτέπε – Εσίτι»

Για καταρχήν συμφωνία της Γκεζτέπε με τον Άντερσον Εσίτι κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα τούρκικης ιστοσελίδας.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Καταρχήν συμφωνία Γκεζτέπε – Εσίτι»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “izgazete.net” υπογραμμίζει πως η Γκεζτέπε τα έχει βρει με τον Νιγηριανό χαφ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα πως στην προσπάθειά της για περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ της, ήρθε σε συμφωνία με την Στόουκ για τον τον 28χρονο γιο του Πολ Ινς, Τομ, ο οποίος αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συναγερμός ενόψει Τούμπας: “Παιχνίδι υψηλού κινδύνου το ΠΑΟΚ-Μπριζ”

Τι υποστηρίζουν οι Βέλγοι για την στάση του ΠΑΟΚ και της UEFA

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τις δύο ομάδες να μετρούν αντίστροφα για ένα μεγάλο παιχνίδι.

Οι Βέλγοι έχουν ξεκινήσει από νωρίς να δημιουργούν το δικό τους κλίμα, με φόντο την αυριανή αναμέτρηση κι από χθες, σημειώνουν πως για την UEFA το ματς της Τούμπας αποτελεί "παιχνίδι υψηλού κινδύνου".

"Είναι ξεκάθαρο πως η UEFA αντιμετωπίζει σοβαρά την ανησυχία της Κλαμπ Μπριζ. Έχει χαρακτηριστεί ως "παιχνίδι υψηλού κινδύνου" το ματς. Υπάρχει αρκετή ένταση πριν από το παιχνίδι και υπήρξαν πολλές επαφές της UEFA με τους ανθρώπους της Κλαμπ Μπριζ και του ΠΑΟΚ. Η τελευταία συνάντηση, έγινε μετά από αίτημα της Μπριζ, που εκφράζει την ανησυχία της γαι την ασφάλεια όσων θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Στα social media υπάρχουν αρκετές... απειλές από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και πολλά μηνύματα για την Μπριζ κι όσοι ταξιδέψουν εκεί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Τα καλά νέα, είναι πως ο ΠΑΟΚ, αλλά και οι ελληνικές αρχές ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ασφαλές περιβάλλον, ενώ και οι εκπρόσωποι της UEFA θα είναι πολύ προσεκτικοί. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει καλές προθέσεις και στέλνει τα δικά του μηνύματα στον κόσμο του", σημειώνουν τα media του Βελγίου, ενώ μοιάζει βέβαιο πως θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ανάλογα ρεπορτάζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

“Στην… pole position η Άιντραχτ – Αυτά δίνει για Κουλιεράκη”

Τι υποστηρίζουν διεθνή media για τον στόπερ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

O Κωνσταντίνος Κουλιεράκης εξακολουθεί να μαγνητίζει πολλά βλέμματα επάνω του και βλέπει το όνομά του να φιγουράρει για μία ακόμη φορά, στα διεθνή media.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει τον στόπερ του ΠΑΟΚ ψηλά στη λίστα της, με το Sky Sport να σημειώνει πως ο "Δικέφαλος" αξιώνει περίπου 13 εκατ. ευρώ για τον παίκτη του.

"Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει συνδεθεί με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως είναι πιο ακριβός απ' ότι περίμεναν. Ο ΠΑΟΚ ζητά 13 εκατ. ευρώ για τον Κουλιεράκη, με την Άιντραχτ να δίνει 7-8 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει θεμελιώδης συμφωνία μεταξύ του παίκτη και της Άιντραχτ κι ο Κουλιεράκης θέλει να μετακομίσει στον σύλλογο της Bundesliga. Ο Έλληνας αμυντικός μάλλον θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον και από την ιταλική Serie A, αλλά η Φρανκφούρτη βρίσκεται στην... pole position.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ενδιαφέρεται για τον παίκτη εδώ και καιρό και φαίνεται πως ο Κουλιεράκης μπορεί να ακολουθήσει τα βήματα του Γουίλιαν Πάτσο. Ο αμυντικός από το Εκουαδόρ φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους οικονομικά ισχυρούς συλλόγους της αγγλικής Premier League με την Λίβερπουλ, την Άρσεναλ αλλά και την Ντόρτμουντ από την Γερμανία να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Αν βάλει αρκετά χρήματα στα ταμεία της από την πώληση του Πάτσο, η ομάδα της Φρανκφούρτης πιθανότατα θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη μεταγραφή του Κουλιεράκη χωρίς κανένα πρόβλημα", σημειώνει μεταξύ άλλων το Sky Sport.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- 13 εκατ. και η Άιντραχτ φτάνει για την ώρα στια 7-8. Ο Κουλιεράκης βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο και μένει να φανεί, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μάσα επιστρέφει στην Ελλάδα που τον στιγμάτισε!

Στην Τούμπα σφυρίζει ο Ιταλός που προπηλακίστηκε στο Καραϊσκάκης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η UEFA ανακοίνωσε ότι διαιτητής στον μεγάλο αγώνα ΠΑΟΚ-Μπριζ θα είναι ο 43χρονος Ιταλός  Νταβίντε Μάσα. Ο συγκεκριμένος δεν έχει καθόλου καλές αναμνήσεις από τη χώρα μας και αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα…

Ο Μάσα σφύριξε πέρσι στις 23 Απριλίου στον αγώνα play offs Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 η αναμέτρηση που έμεινε στην ιστορία από τις αντιδράσεις των γηπεδούχων εναντίον του, ακόμη και με την εισβολή Μαρινάκη που  κλωτσούσε τις μπάλες! Ήταν ο αγώνας που δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στην παρουσία άλλων έμπειρων Ευρωπαίων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού κανείς δεν ήθελε να ζήσει ανάλογο κλίμα.

Θυμίζουμε ότι για εκείνο το ματς ο Μάσα έγραψε επισήμως στο φύλλο αγώνος ότι… « μετά το τρίτο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6′ αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας.

Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον».

Αυτός ο διαιτητής επιστρέφει στην Ελλάδα για να παίξει τον ΠΑΟΚ σε ένα τόσο μεγάλο ματς κόντρα στη Μπριζ και σε κάθε περίπτωση το γεγονός είναι ανησυχητικό!

Ο Μάσα φέτος έχει παίξει σε τέσσερα ματς ομίλων Τσάμπιονς Ληγκ Σαχτάρ-Πόρτο 1-3, Γαλατασαράι-Μπάγιερν 1-3, Σεβίλλη-Αιντχόφεν 2-3, Ρεάλ-Λειψία 1-1.

Στο Καμπιονάτο και σε 13 ματς έχει δώσει 65 κίτρινες, πέντε πέναλτι και καμία κόκκινη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ