Connect with us

Πέθανε η γυναίκα του Πύρρου Δήμα

Η ημέρα που ξημέρωσε είναι πολύ δύσκολη για τον Πύρρο Δήμα.

PAOK24

Πέθανε η γυναίκα του Πύρρου Δήμα

Η σύζυγος του προέδρου της Αρσης Βαρών και ολυμπιονίκη έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Να πάει να γ… ο νεκρός, ας κάνουν δείπνο με Φιλόπουλο, Μιχάλη και Άλκη”

Διάλογοι που σοκάρουν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η συνομιλία που κατέγραψαν οι ελληνικές αρχές, με έναν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ενεπλάκη στη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη να μιλάει με απίστευτο τρόπο.

Οι αποκαλύψεις από τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη το μοιραίο βράδυ συνεχίζονται και τώρα, σειρά παίρνει ο κατηγορούμενος με τον αριθμό 99 στο διαβιβαστικό της αστυνομίας για την Εγκληματική Οργάνωση της Θύρας 7, ενώ έγιναν γνωστά όσα έλεγε μετά τη δολοφονία.

Αναλυτικά η συνομιλία:

Ο Οπαδός 1 εξήλθε του Κ.Γ. Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των δραστών και από κοινού διενεργήσαν επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών της Υ.Α.Τ. Από μεταγενέστερες της επίθεσης συνομιλίες με φιλικά του πρόσωπα, προκύπτει ότι συμμετείχε στους δράστες των επιθέσεων, καθώς τοποθετεί τον εαυτό του, ανάμεσά τους, σε χρόνους και τόπους που λάμβαναν χώρα οι επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Οπαδός 1: Με το Ρέντη;
Οπαδός 2: Στου Ρέντη;
Οπαδός 1: Πω πω μας ζαλίσαν τα αρχ@@ ρε μαλα.... Έγιναν τα επεισόδια τέλος πάντων.
Οπαδός 2: Μμμμ
Οπαδός 1: Ε μπαίνουμε πάλι μέσα.
Οπαδός 2: Μμμμ
Οπαδός 1: Και σε κάποια φάση σκάνε πάλι ΜΑΤ και ρίχνουν δακρυγόνα πάνω στην πόρτα.
Οπαδός 2: Μμμμ
Οπαδός 1: Και μας και είχαμε κλειστεί μέσα και είχε είχαν πέσει δακρυγόνα μέσα. Πάμε να βγούμε από μια έξοδο κινδύνου εκεί πέρα και τους βλέπουμε να είναι ακόμα έξω. Πάω να πηδήξω ένα φράχτη και βλέπω ματατζήδες και μου λένε εσένα σε έχουμε σταμπάρει θα σε γαμ.., κατεβαίνω αρχίζω να τρέχω δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα, κανείς δεν μπορούσε και απλά μας κυκλώσανε φέρανε κλούβες.

Οπαδός 3: Για.. Ήσουν έξω;
Οπαδός 1: Μόνο σε κάποια φάση ρε φίλε δεν ήμουν από την αρχή.

Οπαδός 3: Κρίμα όμως έτσι;
Οπαδός 1: Να πάει να γαμ... ρε το αρχ...
Οπαδός 3: Ε εντάξει τώρα και αυτός ρε φίλε την δουλειά του πάει να κάνει και να πούμε βρέθηκε νεκρός.
Οπαδός 1: Ε τώρα ε έχει ένα δείπνο εκεί ψηλά με τον Φιλόπουλο και με τον Μιχάλη και με τον Άλκη δειπνούν όλοι μαζί.

Οπαδός 3: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.
Οπαδός 1: Ναι.

Οπαδός 3: Και όποιον πάρει ο χάρος
Οπαδός 1: Τα πήγαν δέκα άτομα εκεί τα αδειάσαν όλα. Εδώ ρε μαλ@@κα είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;
Οπαδός 3: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν
Οπαδός 1: Ναι πήγαν να γαμ... τα ΜΑΤ. Είχε μόνο δύο διμοιρίες ΥΜΕΤ κάτι τέτοιο.
Οπαδός 3: Εγώ είχα ακούσει είχα διαβάσει βασικά ότι και καλά είχαν έρθει βάζελοι έξω από το γήπεδο εκείνη την μέρα για αυτό.
Οπαδός 1: Μαλακίες ρε όχι δεν ισχύει αυτό καν.
Οπαδός 3: Ψέματα ε; Μόνο με αστυνομία δηλαδή;
Οπαδός 1: Παραμύθια ήταν τέτοιο ήταν στημένο ρε μαλ@@κα. Εγώ στην αρχή είχα ακούσει για έξι διμοιρίες. Είχα ακούσει ότι ήταν έξι οι διμοιρίες και κάτι θα γίνει απλά με τις έξι διμοιρίες.
Οπαδός 3: Και εκείνη την ώρα τους έριχναν ξύλο; Τους μπάτσους;
Οπαδός 1: Ναι ρε φάγανε πολύ ξύλο οι μπάτσοι ρε σου λέω ρε βάλαν πόδια κεφάλι και φύγαν.

Οπαδός 1: Μας βάλανε σε μια αίθουσα και καθόμασταν σαν μαλ@@κες, μας πήραν πυρίτιδα, μετά μας πήγαν αλλού για δαχτυλικά και το βράδυ της επόμενης ημέρας μας αφήσαν. Η μαλακία είναι ότι έχω άλλο ένα για οπαδική βία.
Οπαδός 3: Ε;
Οπαδός 1: Έχω ένα δικαστήριο για οπαδική βία.
Οπαδός 3: Για ποιο τέτοιο; Για ποιο αγώνα;
Οπαδός 1: Για το Νέα Ιωνία-Ηράκλειο.
Οπαδός 3: Α καλά τι έκανες εκεί;
Οπαδός 1: Που έγινε πριν δυό μήνες ρε μας πιάσανε στην μέση του δρόμου και βρήκανε πράγματα. Επειδή πηγαίναμε για τέτοιο.

Οπαδός 3: Δεν μου λες τώρα πιο δυνατοί οπαδικά ποιοι είναι στην Αθήνα;
Οπαδός 1: Αυτή την στιγμή;
Οπαδός 3: Ναι.
Οπαδός 1: Εμείς ρε.
Οπαδός 3: Σωστός.
Οπαδός 1: Σκοτώσαμε άνθρωπο τι μου λές τώρα.
Οπαδός 3: Εγκληματικές οργανώσεις
Οπαδός 1: Ετσι οι άλλοι φλώροι είναι. Οι Αεκτσήδες σφαχτήκαν μεταξύ τους. Πείτε το ρε μαλ@@κες ότι ο Αριστείδης τον έχει σκοτώσει τον Μιχάλη μην ντρέπεστε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με… ασφάλεια στο φινάλε

Με δυνατό παιχνίδι κλείνει σήμερα η σεζόν για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

22η αγωνιστική στην Α1 πόλο γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 από το Περιστέρι.

Το παιχνίδι μπορεί να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τις «ασπρόμαυρες» οι οποίες όμως θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που είναι στα «μέτρα» τους.

Ο Δικέφαλος είναι στην 7η θέση με 22 βαθμούς, με την ΑΕΚ να είναι στην 8η με 21, αλλά να έχει ηττηθεί χτες από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, το Περιστέρι που είναι στην 9η θέση με 19 βαθμούς ψάχνει μόνο το τρίποντο για να μπει εκείνο στην οχτάδα και να αφήσει την Ένωση εκτός.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Εβελίνα Γιαμπασάκου, δήλωσε:

«Κλείνουμε την φετινή χρονιά μ' ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Έχοντας εξασφαλίσει την θέση μας στην οκτάδα, θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη. Παράλληλα, είναι από τα παιχνίδια τα οποία στοχεύαμε από την αρχή της χρονιάς, οπότε ανεξαρτήτως ασφάλειας, θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χαρούμενες».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία με έναν στόχο

Σημαντική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Έχει μπροστά του μία έξοδο, με ξεκάθαρο στόχο και θα βρει απέναντί του τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να πάρει το διπλό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 67 βαθμούς, στο -5 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κυνηγάει κάτι σε αυτή τη διαδικασία αγώνων και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα βρίσκεται θα είναι ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Μεϊντάνας (Αχαΐας) AVAR, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Φωτόπουλος (Αθήνας) και Στάικος (Λάρισας).

Ο αγώνας στη Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ