Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Κερδίζει η Μπαρτσελόνα!

Ευκαιρία για κέρδη και σήμερα!

Νίκος Μοσχοβίτης

Στοίχημα: Κερδίζει η Μπαρτσελόνα!

Τα ημιτελικά του Champions League συνεχίζονται σήμερα (01/05), με τη ματσάρα της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ. Το Betarades.gr κάνει αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι με πλήρη ανάλυση και προγνωστικό. Υπάρχουν όμως και αναμετρήσεις από άλλες διοργανώσεις, που μαγνητίζουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Β’ Ιταλίας, η Α’ Βραζιλίας, και η EuroLeague στο μπάσκετ, έχουν αγώνες και βγάζουν επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Μόνο η νίκη για την Μπάρτσα

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από το μεγάλο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ. Οι δύο «γίγαντες» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Καμπ Νου», στις 22:00. Η Μπάρτσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία επτά ματς και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Μέσι μοιάζει… άπιαστος φέτος και έχει βάλει στόχο να σηκώσει μετά από χρόνια την κούπα του Champions League. Οι «Μπλαουγκράνα» κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ισπανία, μετά τη νίκη τους επί της Λεβάντε. Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν, θα επιδιώξουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.

Η Λίβερπουλ ακόμα παλεύει για το πρωτάθλημα και δεν έχει περιθώριο λάθους. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν παύει να έχει στο μυαλό της δύο στόχους. Ο επαναληπτικός του «Άνφιλντ» δίνει στους «Reds» το περιθώριο για… λάθος στη Βαρκελώνη. Φυσικά, η Λίβερπουλ θα παλέψει για να πάρει το προβάδισμα, όμως η Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερη υποχρέωση τη νίκη. Εμείς εμπιστευόμαστε την Μπάρτσα, και τον απίθανο Μέσι, και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.96.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Από τα «αστέρια», μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Β’ Ιταλίας. Για την 36η αγωνιστική, η Κάρπι θα υποδεχθεί σήμερα την Κρεμονέζε. Οι γηπεδούχοι δίνουν μεγάλο αγώνα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Αυτήν τη στιγμή είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης, και στο -3 από τη Λιβόρνο που βρίσκεται στις θέσεις των μπαράζ. Η Κάρπι προέρχεται από την εμφατική νίκη με 2-5, επί της Σαλερνιτάνα, και δεν τα παρατάει. Βρίσκει γκολ τον τελευταίο καιρό, αλλά δέχεται και με σχετική ευκολία. ΤΟ 6/7 Over 2.5 στα τελευταία παιχνίδια της είναι χαρακτηριστικό.

Από την άλλη, η Κρεμονέζει δίνει τη μάχη της για να προλάβει τα πλέι-οφ ανόδου, και έχει σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρει. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την προνομιούχο όγδοη θέση. Είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη στην έδρα της Κάρπι και έχει τα φόντα να την πάρει. Γενικά, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Goal/Goal στο 1.85.

Αντέχει η Αβαϊ

Το πρωτάθλημα Βραζιλίας ξεκίνησε, και βρίσκεται στη δεύτερη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αβαϊ φιλοξενεί τη Γκρέμιο. Οι φιλοξενούμενοι απογοήτευσαν στην πρεμιέρα και έχασαν εντός έδρας, με 0-1 από τη Σάντος. Φαίνεται να έχουν μεγάλο θέμα στο γκολ, ενώ δέχτηκαν και πολλές ευκαιρίες. Για κακή του τύχη, ο προπονητής της Γκρέμιο θα στερηθεί σήμερα τις υπηρεσίες αρκετών σημαντικών ποδοσφαιριστών. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το έργο της ομάδας του γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Η Αβαϊ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο, την πρώτη αγωνιστική, αλλά είχε καλή παρουσία. Μάλιστα,  έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, που της ακύρωσε γκολ με χρήση VAR, το οποίο δεν είδε ο διαιτητής. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν, με τη βοήθεια και του κόσμου τους, να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι θα εκμεταλλευτούν και τις απουσίες της Γκρέμιο, και θα αντέξουν. Στηρίζουμε το 1Χ σε απόδοση 1.90.

Περνάει η Εφές

Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και τη EuroLeague. Το μοναδικό ζευγάρι των πλέι-οφ, που πήγε σε πέμπτο ματς, είναι αυτό της Εφές με την Μπαρτσελόνα. Το σκορ της σειράς είναι στο 2-2, και απόψε θα κριθούν τα πάντα. Η Εφές υποδέχεται την Μπάρτσα στην Πόλη, και αναμένεται μεγάλη μάχη. Παρόλα αυτά, οι Τούρκοι μοιάζουν ένα κλικ καλύτερη ομάδα από τους Καταλανούς. Το απίθανο μπρέικ που έκαναν στη Βαρκελώνη, με 68-102, και έφερε τη σειρά ξανά στην έδρα τους, δείχνει το δρόμο. Η Εφές έχει περισσότερες λύσεις επιθετικά από την αντίπαλό της και μπορεί να βρεθεί στο Final-4. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η ομάδα του Αταμάν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και μοιάζει να αξίζει την πρόκριση.

Η Μπαρτσελόνα είναι και αυτή στην καλύτερη εκδοχή της τα τελευταία χρόνια, αλλά τα επιθετικά κενά διαστήματά της μπορούν να αποβούν καθοριστικά. Σίγουρα παίζει τρομερή άμυνα, αλλά αυτό δεν αρκεί σε τέτοιο επίπεδο. Η Εφές είναι συνολικά ανώτερο σύνολο και στην έδρα της έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Το Εφές -3.5 σε απόδοση 1.75, μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 
 
 
 
 
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ