Connect with us

Έκδοση 64ων σελίδων από τη Forza

Κυκλοφορεί το 16ο φύλλο της Forza, με την δημοσιογραφική ελίτ του ΠΑΟΚ να προσφέρει εξαιρετικό επίπεδο ενημέρωσης.

Σταύρος Κόλκας

Έκδοση 64ων σελίδων από τη Forza

Το Σάββατο 25 Μαρτίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) κυκλοφορεί η FORZA με 64 σελίδες πλούσια ύλη και μια μοναδική προσφορά για όλους τους αναγνώστες. Κουπόνιο έκπτωσης 50% για αγορά αναμνηστικών τουEuropa League από τα PAOK OFFICIAL STORES

 

Μια συνέντευξη που θα συζητήσουν όλοι, για το παρελθόν, το παρών και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

 

Τι συμβαίνει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας; Ακατάλληλα όλα τα γήπεδα; Ποιο θέμα προβληματίζει την ΕΠΟ;

 

Καμπάνες για Πέλκα: Τι έκανε τον Ιβιτς να αλλάξει γνώμη για τον νεαρός διεθνή άσο;

 

Κλάους: LIMIT DOWN, Κρέσπο: LIMIT UP

 

Η FORZA αποκαλύπτει τι παίζει με Κουκουλάκη και Τσιτσώνη

 

Ο «Σαρανταλήθειας» αποκαλύπτει που τα… έδειξε ο Πέλκας

 

Γιατί ξανά SIR-TAKI στον Πειραιά;

 

Ρεπορτάζ με όσα ετοιμάζει ο Μίχελ για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ

 

Αφιέρωμα στο ΕΠΟΣ του ΠΑΟΚ στην Γενεύη το 1991

 

Ο Ντράγκαν Σακοτα σε μια μοναδική αφήγηση στην “F” με άγνωστες ιστορίες από τον τελικό

 

Ο Λευτέρης Δούκας θυμάται περιστατικά από το ταξίδι και την κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων στην Ελβετία

 

Ιβάν Ασκα: Διαβάστε όσα μάθαμε γι αυτόν

 

Κεν Μπάρλοου: Ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου

 

Αφιέρωμα στο Final 4 του χάντμπολ στην Κοζάνη: ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε μας το Κύπελλο!

 

Το «Στραγάλι» και ο «Αδιάκριτος» σε ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις που θα αναστατώσουν κόσμο

 

ΕΠΟ: Ποιος θα είναι ο επόμενος Βίκτωρας;

 

Γιώργος Χατζησαρόγλου: Δεν θέλουν εκλογές!

 

Βόλει ΠΑΟΚ: Δεν παραδίδουν τα… όπλα

 

Η Ελενα Κρεμλίδου… γκρέμισε την Τούμπα!

 

Είναι ο Χούτος… SURVIVOR;

 

Η FORZA βουτάει στο παρελθόν: Όταν μίλησε η Τούμπα

 

Καυτό παρασκήνιο και αποκαλύψεις για την Σούπερ Λίγκα από τον Κώστα Πλιάτσικα

 

Κώστας Βασιλόπουλος, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς,  Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Νίκος Τοσκίτσης, Γιάννης Λαγογιάννης, Σάκης Λάιοςκαταθέτουν τις απόψεις τους, συμφωνούν και διαφωνούν!

Διαβάστε στην FORZA, παρασκήνιο, αναλύσεις για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλει, το χάντμπολ και όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ.

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις από τον τον «Αδιάκριτο», προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα.

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Οι αναγνώστες εκτός Βόρειας Ελλάδας και Θράκης, μπορούν να προμηθεύονται την FORZA από την ψηφιακή πλατφόρμα: http://www.readpoin t.com/newspapers/spor

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Η ενημέρωση της ΟΧΕ και το «ευχαριστώ» των «ασπρόμαυρων»

8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ με τροφική δηλητηρίαση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ οδήγησε στην αναβολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ στην Αθήνα για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Η ΟΧΕ στην ενημέρωσή της αναφέρει:

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι.

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

Το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς», για την άψογη εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Χάντμπολ ανδρών του Δικεφάλου ευχαριστεί τον διευθυντή της παθολογικής κλινικής, κ. Σπύρο Σαββάνη, την υποδιευθύντρια, κ. Ζαχαριάδου, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άψογη εξυπηρέτηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Άρης (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης στις κορασίδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερη αγωνιστική στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΚΑΣΘ, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Άρη.

Στην πρεμιέρα ο Δικέφαλος επικράτησε με το εμφατικό 95-12 της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=Y3jnyasYDDY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναζητείται ο Τράβις Τόμπσον του Περιστερίου!

Κατηγορείται ότι χτύπησε και δάγκωσε την μπασκετμπολίστρια σύντροφό του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το ζήτημα του Αμερικανού που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία καθώς Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως πρόκειται για τον σέντερ του Περιστερίου, Τράβις Τόμπσον.

Όπως μετέδωσε το BasketNews, ο παίκτης που είναι γνωστό από χθες ότι κατηγορείται είναι ο Αμερικανός Τράβις Τόμπσον ενώ η κοπέλα που έχει καταθέσει μήνυση είναι επίσης Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια και αγωνίζεται σε ομάδα της ελληνικής επαρχίας.

H κοπέλα του 29χρονου έχει κάνει την καταγγελία και χθες το βράδυ αστυνομικοί αναζητούσαν τον Τόμπσον στο ΟΑΚΑ, όπου το Περιστέρι αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο παίκτης ισχυρίστηκε ότι ήταν άρρωστος και δηλώθηκε ως μη διαθέσιμος για την αναμέτρηση, όντας απών από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η προθεσμία του εντάλματος για την σύλληψη του λήγει σήμερα το βράδυ, με την αστυνομία να προσπαθεί να τον εντοπίσει. Η 26χρονη φίλη του παίκτη κατήγγειλε ότι το ζευγάρι τσακώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής , στην περιοχή του Περιστερίου όπου διαμένει ο Τόμπσον.

Μετά τη λεκτική ανταλλαγή, ο Τόμπσον φέρεται να την έπιασε από το λαιμό, τη χαστούκισε στο πρόσωπο και τελικά τη δάγκωσε στην πλάτη. Η κοπέλα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της ούτε το ακριβές σημείο που συνέβη το περιστατικό και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο Περιστέρι για να βοηθήσει τις αστυνομικές δυνάμεις να διεξαγάγουν την έρευνα.

Η ελληνική αστυνομία διαπίστωσε ότι η εφαρμογή Panic Button, που απαιτείται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, δεν είχε εγκατασταθεί στο κινητό της, ενώ η κοπέλα αρνήθηκε επίσης να μεταφερθεί και να φιλοξενηθεί προσωρινά σε ασφαλές μέρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ