Connect with us

ΑΣ

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ! (pics)

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συγκέντρωση τροφίμων έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας που κορυφώθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ! (pics)

Από τις 9:00 το πρωί πολλοί φίλοι του Δικεφάλου επισκέφτηκαν το συγκεκριμένο σημείο και παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στα ειδικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί προκειμένου να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να αποσταλούν στις πέντε Ιερείς Μητροπόλεις της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θ. Κατσαρής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη δήλωσε: «Γιορτάζουμε 91 Χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Για ακόμη μία χρονιά, αποφασίσαμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ, αντί οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης, να συγκεντρώσουμε τρόφιμα, τα οποία μέσω των Ιερών Μητροπόλεων θα μοιραστούν στους συμπολίτες μας. Επειδή πλέον τα χρόνια που διανύουμε είναι πολύ δύσκολα, ο ΠΑΟΚ για ακόμη μία φορά, στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, μέσα από την αγορά τροφίμων, καθώς και χορηγιών, ενώ ακόμη σημαντικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καθώς έρχεται και συμπαραστέκεται προσφέροντας και αυτός ό,τι παραπάνω μπορεί».

Από την πλευρά του ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή η οποία απέδειξε ότι ο Δικέφαλος δεν είναι πρωταθλητής μόνο μέσα στο γήπεδο και στην κερκίδα, αλλά και στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ