Connect with us

Το σχόλιο της ημέρας

Πλέον δεν κρατάει κανένας τα προσχήματα. Ως ΠΑΟΚ είμαστε στη μέση μίας μάχης που δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλάρωσης. Στημένες ειδήσεις, ένα ναρκόπλοιο που δεν βρίσκει την Ιθάκη του, αξιωματική αντιπολίτευση που προστατεύει τα κουμπαριά – χρηματοδότες της και κυβέρνηση που στοιχηματίζει για το ποιος θα μπει πρώτος φυλακή.

Δημήτρης Τσίτσης

Το σχόλιο της ημέρας

Η συνεργασία των ΜΜΕ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έχουν πάρει αμπάριζα την προστασία των συμφερόντων των ανθρώπων τους, με την αξιωματική αντιπολίτευση να μη κρατάει κανένα πρόσχημα.

Στημένα δημοσιεύματα κατά μίας εταιρίας που δεν φαίνεται με επίσημες δηλώσεις κυβερνητικών να εμπλέκεται σε κάποια υπόθεση λαθρεμπορίας, εξαφανισμένα δημοσιεύματα για μία υπόθεση πλοίου που μετέφερε 2,1 τόνους καθαρής ηρωϊνης.

Επίσημες ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά κυβερνητικών – δηλώσεις Κουρουμπλή – που πήραν θέση απέναντι στο ανύπαρκτο θέμα που έστησαν οι χρηματοδότες της, απάντηση Καμμένου που ουσιαστικά στοιχηματίζει για το ποιος θα πάει πρώτος φυλακή, γνωρίζοντας προφανώς κομμάτι της έρευνας που έχει γίνει για το ναρκόπλοιο.

Όσο τρέμω στην ιδέα να μας κυβερνήσει κι άλλο ο θεωρητικός και επικίνδυνος για την αγορά ΣΥΡΙΣΑ, άλλο τόσο τρομάζω στην ιδέα να μας κυβερνήσει κόμμα που εξυπηρετεί τόσο στυγνά επιχειρηματικά συμφέροντα που υπάρχει ενδεχόμενο να εμπλέκονται σε ένα τόσο σκληρό σκηνικό όσο αυτή της μεταφοράς τόνων ηρωϊνης.

Απασχολούν όλα τα παραπάνω τον ΠΑΟΚ; Βεβαίως και τον απασχολούν αφού η απάντηση στα όσα έχουν κάνει παραδοσιακές οικογένειες της χώρας για να τη διαλύσουν στο τέλος, είναι κάποια αόρατα θέματα κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας που τα στήνουν αυτοί από μόνοι τους.

Το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο και κακά τα ψέματα, ο έλεγχος της ΕΠΟ είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένος. Δεν πρέπει να χαθούνε τίποτα από τα κεκτημένα σε αυτή την υπόθεση και μέχρι τις εκλογές του τελευταίου δεκαημέρου του Ιούλη, πρέπει άπαντες εκτός αγωνιστικού τμήματος να δώσουν βάση εκεί.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα, περιμένουμε να ακούσουμε όσα θα πει ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς στη παρουσίασή του. Ότι κι αν λέμε από τώρα είναι πρώιμο, άλλοι θέλουν να ρίχνουν ζαριές.

Υπομονή και σύντομα θα έχουμε μία πλήρη εικόνα των σκέψεών του.

Tου Σταύρου Κόλκα

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μεγάλη πρόκριση Μελαδίνη – Δύο πανελλήνια ρεκόρ ο Δημανόπουλος

Εξαιρετικές επιδόσεις των κολυμβητών του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εξαιρετικές επιδόσεις είχαν οι κολυμβητές του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης και Χρήστος Δημανόπουλος.

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης με χρόνο 22:31 στα 50μ. ελεύθερο πήρε την πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 17-23 Ιουνίου.

Επίσης, με την επίδοση των 22:60 κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο υπήρχε εδώ και 16 χρόνια, από τον Απόστολο Τσαγκαράκη με 22:66.

Ο Χρήστος Δημανόπουλος με την σειρά του έκανε δύο πανελλήνια ρεκόρ στην κατηγορία των παίδων. Στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ΓΕΛ-ΕΠΑΛ στα 50μ. πεταλούδα με επίδοση 24:59, και στα Νιόβεια στα 50μ. ελεύθερο με επίδοση 23:12.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Οι γκολάρες που έκριναν άνοδο και τίτλο! (vids)

Οι «κεραυνοί» των Αναστασιάδη και Μπικιάρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική η παρθενική σεζόν του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ταυτόχρονα και τον τίτλο του πρωταθλητή στη Futsal League 2.

Η άνοδο και η κατάκτηση του τίτλου «σφραγίστηκαν» από δύο γκολάρες που πέτυχαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Ο «κεραυνός» του Αναστασιάδη ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στους «ασπρόμαυρους» απέναντι στους Θρακομακεδόνες και έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στη Μίκρα.

 

Μία ημέρα μετά στον τελικό για τον τίτλο, μια περίτεχνη ενέργεια του Μπικιάρη ήταν αυτή που έδωσε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι εκεί για το Νάσο!

Την Κυριακή το μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επτά χρόνια συμπληρώνονται χωρίς το Νάσο, όμως η μνήμη του παραμένει ζωντανή στις καρδιές και των μυαλό όλων!

Συγγενείς, φίλοι, κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρεθούν την Κυριακή 28/4 και ώρα 17:00 στο μνημείο που στήθηκε στο σημείο που ο Νάσος Κωνσταντίνου τραυματίστηκε σοβαρά για να υποκύψει λίγο αργότερα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

Το μήνυμα των οργανωμένων του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή 28/04/2024 και ώρα 17.00 μπροστά στο μνημείο του Νάσου Κωνσταντίνου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου αδερφού μας…..

Υ.Γ: Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ