Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους στην Τούμπα;"

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, υπενθυμίζοντας σε όλους ποιοι είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές στο γήπεδο ενώ δεν θα μπορούσε να σχολιάσει και με χιουμοριστικό τρόπο το γεγονός πως η Τούμπα ανοίγει ξανά τις πόρτες της.

Ελένη Μπούντου

"Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους στην Τούμπα;"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Τι περιμένει από αυτό το παιχνίδι καθώς η Τούμπα θα είναι ανοιχτή: Είναι μεγάλη έκπληξη. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φιλάθλους; Για να μιλήσουμε σοβαρά, περιμένω πάρα πολύ κόσμο, είναι σημαντικό για εμάς, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες γι΄αυτήν την χρονιά. Μεθαύριο θα έπρεπε να έχουμε ένα τεράστιο πάρτυ, αυτό αξίζαμε φέτος. Δυστυχώς είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει, στο γήπεδο εμείς είμαστε οι πραγματικοί πρωταθλητές. Είναι ντροπή γι΄αυτές τις αποφάσεις, λυπούμαστε γι΄αυτόν τον κόσμο που περίμενε μετά από τόσα χρόνια να στεφθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής και δεν έχουμε δυνατότητα να το πανηγυρίσουμε και επίσημα. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωής μας και θα κρατήσουμε μέσα μας μια μεγάλη αναστάτωση, γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι είχαν στρατηγική απέναντι μας και τα κατάφεραν.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: Είναι κάτι που με ρωτάτε εδώ και μέρες. Δεν σκεφτόμαστε τον τελικό. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι το Σάββατο και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και μετά θα μιλήσουμε για τον τελικό. Είναι προφανές ότι όλοι σκέφτονται μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου και ανυπομονούν. Όσο για τον τελικό είναι ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουν. Μία μονομαχία, θέλουμε να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο και να πάμε σωστά προετοιμασμένοι.

Θέλουμε πάντα να είμαστε οι νικητές μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία και να βελτιωθούμε παράλληλα. Πάντα μπορείς να γίνεσαι καλύτερος. Για μένα αυτό που κάνει πραγματικά τη διαφορά στο ποδόσφαιρο είναι η νοοτροπία. Αν το μυαλό συνδυάζεται με υγεία και ταλέντο, μιλάμε για έναν τέλειο συνδυασμό.

Για την σεζόν που τελειώνει και αυτό που ξεχωρίζει από αυτή: Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Σίγουρα μας βοήθησε ο χρόνος. Είχαμε υπομονή και η δουλειά μας, μας αποζημίωσε. Σας το είχα πει από την αρχή, ότι θα χρειαστούμε χρόνο, καθώς ήμαστε μία νέα ομάδα, με νέο τεχνικό επιτελείο και έπρεπε να βρούμε σύνδεση μεταξύ μας και χημεία. Θέλαμε βήμα βήμα η δουλειά μας να βγει στο γήπεδο και αυτό έγινε. Στο πρώτο μέρος της σεζόν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέρναμε να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Μας έλειπε η εμπειρία σε αυτό, καθώς και η σωστή νοοτροπία. Όπως είπα και πριν το μυαλό κάνε την διαφορά, αλλά και η ισορροπία μεταξύ των αγώνων.

Στην αρχή μας έλειψε, αλλά στην συνέχεια την αποκτήσαμε και μας βοήθησε πολύ. Δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημείο τον αντίπαλο να δημιουργεί πολλές φάσεις, αλλά πληρώναμε το κάθε λάθος. Στην συνέχεια βήμα, βήμα γίναμε καλύτεροι και ξέραμε με αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε τους αγώνες. Ο κόσμος ξέρει και βλέπει μόνο ότι γίνεται στο γήπεδο, αλλά η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιο περίπλοκη.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Δεν έχω δει παιχνίδι να κερδίζεται χωρίς προσπάθεια. Για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να δουλέψουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ