Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η άμυνα θα δώσει τη νίκη»

Ο Ούρος Ντούβνιακ μέσω του προσωπικού του μπλογκ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ (19/3, 17:00) με το Λαύριο στην Πυλαία και τόνισε ποια στοιχεία θα δώσουν τη νίκη στο Δικέφαλο.

Δημήτρης Τσίτσης

«Η άμυνα θα δώσει τη νίκη»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ντούβνιακ στο μπλογκ του:

«Τρεις ακόμη εβδομάδες για το τέλος της κανονικής περιόδου και τέσσερα ακόμη παιχνίδια. Ότι καλύτερο για μας, μία εξαιρετική ευκαιρία για να είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ. Μπορεί τέσσερα παιχνίδια να μην είναι πολλά, αλλά έχουμε ήδη 40 σχεδόν παιχνίδια αυτή την σεζόν, οπότε ξέρουμε. Και τώρα πια έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Η σκέψη μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Το Λαύριο λοιπόν μπροστά μας.

Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και σημαντικά ατομικά χαρακτηριστικά, καλούς σκόρερ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τέτοιου είδους και στυλ ομάδες, όπου όλοι μπορούν να σκοράρουν και ανά πάσα στιγμή. Αναπόφευκτα θα είναι πολύ σημαντική η προσωπική άμυνα. Θα είναι το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, πριν από όλα, αυτό που πάντα έχουμε σαν προτεραιότητα στην ομάδα μας είναι η άμυνα. Η άμυνα και το ομαδικό μπάσκετ.

Έχουμε και έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας. Δεν είχε και τόσο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και ελπίζω ότι η παρουσία του Κιθ θα είναι πολύ χρήσιμη για την ομάδα μας. Ο κάθε παίκτης μετρά αυτή την στιγμή, αλλά και από εδώ ως το τέλος. Ελπίζω ότι θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί πλέον, περισσότερο από ποτέ, για να κάνουμε την δουλειά μας, όπως ακριβώς πρέπει να την κάνουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ