Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελάχιστες βοήθειες από τον άξονα και το βάρος στα πλάγια

Παρότι είχε 30 τελικές προσπάθειες και πάνω από 75% κατοχή, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη αδράνειας του και έτσι δεν πήρε κάτι παραπάνω από τη νίκη, μιας και η Σλόβαν θα είναι στους ομίλους του Europa League. Πάλι στους κορυφαίους οι Γιαννούλης και Λημνιός.

Ηλίας Καπράλος

Ελάχιστες βοήθειες από τον άξονα και το βάρος στα πλάγια

Αναλυτικά η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Στο πρώτο γκολ είχε λάθος θέση και έτσι όταν η μπάλα πήγε στην γωνία δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο δεύτερο δεν είχε ευθύνη και γενικά καθάρισε αρκετές φάσεις ψηλά στα επικίνδυνα στημένα της Σλόβαν.

Γιαννούλης: Όπως ξεκίνησε με τον Άγιαξ, έτσι συνεχίζει. Αμυντικά βέβαια ο παίκτης που σούταρε ήταν από την μεριά του, αλλά επιθετικά ήταν ο παίκτης που απειλούσε περισσότερο από όλους. Ένα γκολ και μία ασίστ και πολλές φορές οι σέντρες του ήταν ότι πιο επικίνδυνο μπορούσε να δείξει ο ΠΑΟΚ.

Κρέσπο: Σίγουρα δεν αισθάνθηκε πολλές απειλές. Πάντως και αυτός όπως και όλη η άμυνα του ΠΑΟΚ έχει ευθύνη για τις στημένες μπάλες και τις φάσεις που δέχτηκε από αυτές ο ΠΑΟΚ. Μέσα στη θέληση να πάρει πρωτοβουλίες είχε πολλά πρόχειρα γεμίσματα χωρίς στόχο. Φαίνεται ότι δεν είναι στα δικά του στάνταρ.

Βαρέλα: Όπως και ο Κρέσπο, μπορεί να μην έκανε λάθος, αλλά δεν είχε τη σιγουριά που τον έχουμε συνηθίσει. Κανείς δεν κατάλαβε από την άμυνα πώς δεν τελείωσε νωρίς η φάση του 2-2… Πρέπει να ανεβάσει απόδοση.

Ροντρίγκο: Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σεζόν. Με ότι αυτό σημαίνει είχε σωστές τοποθετήσεις, αλλά το βασικότερο ήταν ότι είχε και κενά διαστήματα. Έδειξε καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και όσο παίρνει παιχνίδια θα βελτιώνεται συνεχώς. Μετράει και μία ασίστ στο γκολ που σημείωσε ο Σφιντέρσκι.

Εσίτι: Σίγουρα αμυντικά είναι βράχος, αλλά σήμερα ήταν η μέρα που έπρεπε να πάρει και επιθετικές πρωτοβουλίες που φαίνεται ότι δεν είναι στο βασικό του ρεπερτόριο. Είχε και πάλι 2-3 σουτ από μακριά χωρίς στόχο και δικαίως αντικαταστάθηκε μιας και η μπάλα έπρεπε να γυρίσει περισσότερο στον άξονα.

Ελ Καντουρί: Δεν μπορεί να κριθεί και πολύ για την απόδοση του, μιας και αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Πέλκας: Όπως και σε όλο το ξεκίνημα της σεζόν, έτσι και σήμερα έδειξε να μην είναι καλά. Ήταν λογική η αλλαγή του στο ημίχρονο. Θέλει πολύ βελτίωση για να πιάσει τα δικά του στάνταρ.

Μπίσεσβαρ: Έχει την ποιότητα, έχει το κράτημα της μπάλα, αλλά σήμερα μιμήθηκε τον Πέλκα και είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις και το βασικό πολλά λάθος γεμίσματα. Φαίνεται ότι με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ πέφτει όλο το βάρος επάνω του και πολλές φορές είναι με δύο αντιπάλους και δεν μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πάρει περισσότερο χώρο.

Λημνιός: Είναι αυτός που σκοράρει το 1-1 και ξυπνάει τον ΠΑΟΚ. Είναι αυτός που σχεδόν πάντα είχε την προσωπική ενέργεια που ανέβαζε την ομάδα, αλλά από όλες τις πλαγιοκοπήσεις του δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κάνει να μην φαίνεται η απουσία του Ζαμπά.

Ακπόμ: Σκιά του καλού του εαυτού. Είναι η αλήθεια ότι όσο ο ΠΑΟΚ παίζει με γεμίσματα δεν φαίνεται και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Και σήμρα δεν μπόρεσε να πατήσει την μπάλα και να γυρίσει μέσα από την περιοχή, παρόλα αυτά είχε δύο μεγάλες στιγμές. Η πρώτη θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ και στο τέλος του αγώνα με την προβολή του παραλίγο να έδινε την πρόκριση. Μέτρια απόδοση από τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και σήμερα.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Ο Βραζιλιάνος ήρθε πολύ νωρίς στο ματς και αυτό φάνηκε από τις πρώτες του επαφές στο πρώτο ημίχρονο. Καλές μακρινές μεταβιβάσεις και ένα πολύ καλό σουτ, αλλά στη φάση του 2-2 ήταν ο κοντινότερος παίκτης στον αντίπαλο που ξεκίνησε τη φάση της ισοφάρισης. Θα μπορούσε να είχε σκοράει, αλλά ο Αμπένα τον ανέτρεψε και ο διαιτητής δεν έδειξε το πέναλτι στη φάση που τραυματίστηκε και ουσιαστικά έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Σφιντέρσκι: Δεύτερο παιχνίδι που σκοράρει στη σειρά και σήμερα είχε και καλή απόδοση γενικότερα. Γέμισε την περιοχή της Σλόβαν και έτσι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να απειλήσει και να φτάσει στην εστία του Γκρέιφ. Ανεβαίνει με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αν και σήμερα σε 2-3 φάσεις εάν είχε και αυτός το καθαρό μυαλό θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να είχε και άλλα γκολ.

Μίσιτς: Μπήκε στη θέση του Εσίτι, όταν η Σλόβαν δεν είχε διάθεση να βγει μπροστά. Αυτό βοήθησε για να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και πήρε πάνω του όλες τις στημένες μπάλες, χωρίς κάποιο χτύπημά του να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ