Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μεγάλος μου στόχος να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ»

O Δημήτρης Γιαννούλης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον αέρα του «Libero 107,4», σχολιάζοντας τον δανεισμό του στον Ατρόμητο και τους στόχους του για το μέλλον.

PAOK24

«Μεγάλος μου στόχος να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ»

Για τον νεαρό ποδοσφαιριστή η καθιέρωση στον ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος στόχος στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον Ατρόμητο, όπως κι ο αδερφός του: Δεν ξέρω αν είναι μοιραίο. Χάρηκα κι εγώ κι ο αδερφός μου που θα παίξω στον Ατρόμητο. Ισχύει ότι ο αδερφός μου έκανε τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια στο Περιστέρι.

Για την επιλογή του Ατρομήτου: Ένιωσα πολύ ωραία, ζεστασιά, ότι ο Ατρόμητος με θέλει για να βοηθήσω για αυτό κινήθηκα γρήγορα για να κλείσω στον Ατρόμητο.

Για το ότι υπέγραψε για διετή δανεισμό: Ήταν πρόταση του Ατρομήτου, την οποία δέχτηκα κι εγώ κι ο ΠΑΟΚ και καταλήξαμε εκεί. Το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2020 και το 2019 λήγει ο δανεισμός μου με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχει όρος να μην αγωνιστώ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για το γεγονός ότι απομακρύνονται νέοι Έλληνες παίκτες από τον ΠΑΟΚ φέτος: Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια εξήγηση. Η τύχη βοηθά τους παίκτες να καθιερωθούν  σε μία ομάδα. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο στον ΠΑΟΚ, έτυχε απλά να φύγουν αρκετοί νέοι Έλληνες παίκτες.

Για το αν θέλει να φτάσει τις επιδόσεις του αδερφού του στον Ατρόμητο: Μακάρι να κάνω τις χρονιές του αδερφού μου στον Ατρόμητο και το ίδιο και ο Ατρόμητος, να επαναλάβει εκείνες τις χρονιές. Έφτασαν τελικό Κυπέλλου και έπαιξαν Ευρώπη.

Για το αν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και για να τον παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ: Παίζει ρόλο το ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορούν να σε δουν περισσότερο όταν είσαι εδώ στον Ατρόμητο. Και για αυτό έκανα αυτή την επιλογή σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα ότι με θέλουν.

Για την εμπειρία του στην Κύπρο: Ήταν λίγο δύσκολα στην Κύπρο. Πήγα μόνο για 4 μήνες. Μέχρι να προσαρμοστείς είναι και το ποδόσφαιρο διαφορετικό συγκριτικά με την Ελλάδα. Πήρα κάποια παιχνίδια, έκανα αυτό που ήθελα και γύρισα πίσω.

Για το αν μετάνιωσε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ επειδή ως τώρα δεν κατάφερε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στην ομάδα: Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία μου ως τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα κι δεν είναι εύκολο στην ηλικία μου να καθιερωθείς εκεί. Προσπαθώ κι είναι μεγάλος στόχος μου κάποια στιγμή να θεωρήσουν ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Δεν το έχω παρατήσει, έχω συμβόλαιο ως το 2020.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: Είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κάποιος για το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα έχει καλές πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα δούμε στην πορεία πως θα πάει η προσπάθεια της κι αν θα μπορέσει να τα καταφέρει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ