Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα ημερομηνία εκλογών στην ΕΠΟ

Έπειτα από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφασίστηκε η νέα ημερομηνία για τις εκλογές της ομοσπονδίας.

PAOK24

Η νέα ημερομηνία εκλογών στην ΕΠΟ

Με την αρχική ημερομηνία πραγματοποίησης των εκλογών την 1η Οκτώβρη να έχει πάει… περίπατο λόγω των αυθαιρεσιών στη διαδικασία από τη διοίκηση Γκιρτζίκη, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ σε σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν στις 26 Οκτώβρη στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι τις εκλογές:

“Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 12/9/2016 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις.

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής  της ΕΠΟ, τακτικών  και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε  ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην  Νομική Επιτροπή  ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ