Connect with us

50 χρόνια PUMA Suede! (videos)

Φέτος, η Puma γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του Puma Suede, του πιο θρυλικού παπουτσιού που έχει ταυτίσει το όνομά του με τη μουσική, το χορό και τη Hip Hop & urban street κουλτούρα.

Στέργιος Αναστασιάδης

50 χρόνια PUMA Suede! (videos)

Πιστή στη φιλοσοφία της, η Puma δε θα μπορούσε να λείπει από το 3ο  Breakin’ Bad Street Dance Festival που έλαβε χώρα στο Cine Κεραμεικός. Την Κυριακή 15/4/2018, η μουσική και ο ρυθμός ενώθηκαν με τον χορό, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα με απίστευτα Vibes!

Σε αυτό το φεστιβάλ, λιλιπούτειοι χορευτές, ταλαντούχοι Hip-Hoppers και Dance crews από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρόν διαγωνιζόμενοι σε ατομικές και ομαδικές κατηγορίες, υπό τα live mixes ξεσηκωτικών dj’s. Οι εικόνες έμοιαζαν να ξεπετάγονται από τη δεκαετία του ’70, όταν ο dj Kool Herc επέλεξε πρώτος να παίζει μόνο τα “breaks” των τραγουδιών, μιξάροντας τα μέρη που δεν είχαν στίχους.  Το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα πιο δυνατά είδη μουσικής που έφερε στο προσκήνιο τα πρώτα B-boys (break-boys / χορευτές), τα βήματα των οποίων είχαν PUMA Suede υπογραφή.

Φέτος, τα B-boys ξεκίνησαν από νωρίς την προθέρμανσή τους, με φόντο το Giant PUMA Suede Shoe και επέλεξαν να πλαισιώσουν τις απίθανες χορευτικές τους κινήσεις με  τα θρυλικά Suede.

Οι πύλες για το κοινό άνοιξαν νωρίς το μεσημέρι με τις junior κατηγορίες να ‘’ζεσταίνουν’’ την ατμόσφαιρα, τους γονείς να παρακολουθούν τα B-boys της επόμενης γενιάς σε ανεπανάληπτες φιγούρες και όλοι μαζί να φωτογραφίζονται σε crazy poses παρέα με το Giant PUMA Shoe!

Το αγωνιστικό μέρος του event ξεκίνησε από το μπροστινό stage με την κατηγορία “Kids Break” στην οποία τα παιδιά έδωσαν όλη τους την ενέργεια, περνώντας τη σκυτάλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Το διαγωνιστικό κομμάτι τα είχε όλα! 1 vs 1 live battles, προκλήσεις μεταξύ των B-boys, εκρηκτικές φιγούρες και μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού που δεν έλεγαν να σταματήσουν. Τα παρκέ πήραν φωτιά ως τα μεσάνυχτα!

Κοινή διαπίστωση όλου του κόσμου, η παρουσία της PUMA στο Breakin’ Bad.  Όλοι γιόρτασαν τα 50 χρόνια PUMA Suede: από τα πιο δυνατά B-boys, dance crews, djs, παρουσιαστές, μέχρι κριτές και  συμμετέχοντες, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το προφανές. Τα PUMA Suede θα βρίσκονται διαχρονικά στην πρώτη θέση στις επιλογές των B-boys!

H αυλαία του Breakin’ Bad έπεσε, οι εντυπώσεις και η αύρα του όμως θα μείνουν στο μυαλό μας για πολύ καιρό!

The party is still on! Let’s celebrate 50 years of Suede!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ