Connect with us

Δύσκολες στιγμές για τον Νίκι Λάουντα

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Βιέννης νοσηλεύεται ο Νίκι Λάουντα μετά την μεταμόσχευση πνεύμονα στην οποία υποβλήθηκε.

Στέργιος Αναστασιάδης

Δύσκολες στιγμές για τον Νίκι Λάουντα

Ο Αυστριακός θρύλος της Φόρμουλα 1 βρισκόταν στην Ίμπιζα για διακοπές όταν αρρώστησε. Μεταφέρθηκε άμεσα με ιδιωτικό αεροπλάνο στην πατρίδα του και παρέμενε σε νοσηλεία τις προηγούμενες ημέρες. 

Ακόμα δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές, ωστόσο υπάρχει επιβεβαίωση από το Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης πως ο Λάουντα μπήκε στο χειρουργείο την Πέμπτη καθώς η κατάστασή του ήταν σοβαρή. 

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έτοιμοι να παλέψουμε!»

Το μήνυμα του προπονητή του ΠΑΟΚ για το Final-4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε ρυθμούς Final-4 κυπέλλου Ελλάδας κινείται η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Λάρισα με στόχο να υπερασπιστεί το τρόπαιό της.

Οι «ασπρόμαυροι» το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ερχόμαστε σαν 4η ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είμαστε αουτσάϊντερ, αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί στους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το καταφέρουμε πρέπει να κερδίσουμε μια φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δε θα είναι εύκολο. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ και θα δούμε τι θα γίνει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τακουρίδης: «Είναι μια νέα πρόκληση»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Λάρισα χτυπάει η «καρδιά» του ανδρικού βόλεϊ εκεί όπου την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το φετινό Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση του στον τελικό το βράδυ της Παρασκευής στις 20:15 απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το Final-4 ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρίσης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό Final-4, δύο καλοί ημιτελικοί και ένας δυνατός τελικός.

Όλοι οι αθλητές να έχουμε την υγεία μας και να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις διεκδικεί κάθε τίτλο. Στο κύπελλο οι πιθανότητες είναι ίσες για όλες τις ομάδες. Εμείς ως περσινοί τροπαιούχοι θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δε μας δίνει κάποιο έξτρα άγχος αυτό. Είναι μια νέα πρόκληση, θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, συγκεντρωμένοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον τελικό και αν όλα πάνε καλά το τρόπαιο για μια ακόμη φορά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαλτάκος: «Τελικός χωρίς κόσμο αν δε βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό»

Η απόφαση μετά τη σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Θεόδωρου Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ και μετά τις διάφορες διαφωνίες, για τον κόσμο, τον αριθμό των εισιτηρίων και την έδρα, ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος, είπε:

«Έγινε σήμερα μία σύσκεψη, όπου συμμετείχαν ο κ.Μπέος, οι δύο διαγωνιζόμενες ΠΑΕ και φυσικά η ΕΠΟ. Σε αυτή τη σύσκεψη πήραμε μερικές αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξή της. Η προκήρυξη είναι σαφής, όταν μία ομάδα προέρχεται από τη Θεσσαλονίκη και η άλλη από την Αθήνα, το γήπεδο διεξαγωγής είναι στον Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση, αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, εμείς μπορούμε να τις ακούσουμε. Ο Άρης όμως είπε με σαφήνεια ότι δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ, οπότε η ΕΠΟ λέει το ίδιο πράγμα. Πάμε στον Βόλο όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο όμως, με βάση τον νέο όνομα, για να πάμε και να παίξουμε τελικό, να πληρούνται οι προϋποθέσεις που σήμερα δεν πληρούνται. Αυτό σημαίνει ότι αν οι προύποθέσεις αυτες δεν πληρούνται μέχρι κάποιο χρονικό σημείο εύλογο, που το βλέπω δύσκολο, ο αγώνας θα γίνει στον Βόλο κεκλεισμένων των θυρών, μόνο και μόνο επειδή με το νέο σύστημα, τις κάμερες και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια που απαιτούνται, δεν μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο. 

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον κόσμο ακόμη κι αν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Ακόμη κι αν το γήπεδο είναι 100% έτοιμο με βάση τον νέο νόμο, ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις λόγω επεισοδίων που μπορεί να συμβούν. Ο Δήμαρχος του Βόλου, δέχεται να γίνει ο αγώνας στον Βόλο, με περίπου 11.000 φιλάθλους. Αλλά αυτό είναι κάτι θεωρητικό, δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Άρα σήμερα η απόφαση είναι ο τελικός του Κυπέλλου στον Βόλο χωρίς οπαδούς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ