Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ για τον Ολυμπιακό!

Μετά τη χτεσινή αναβολή που αποφάσισε το προεδρείο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, σήμερα στις 14:00 ξεκίνησε η διαδικασία απολογίας του Ολυμπιακού.

PAOK24

Σοκ για τον Ολυμπιακό!

Με την ακροαματική διαδικασία να ξεκινάει με καθυστέρηση 25 λεπτών και να ολοκληρώνεται σε μία ώρα το δικαστήριο έδωσε σε πρώτη φάση το δικαίωμα στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ να καταθέσουν πρόσθετα στοιχεία μέσω υπομνήματος μέχρι το πρωί της Δευτέρας στις 11 η ώρα.

Μέχρι τότε δε θα υπάρξει απόφαση, η οποία αναμένεται από εβδομάδα και χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση, καθώς το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση η πλευρά του Ολυμπιακού και τα πλέι οφ που ξεκινούν και για να αρχίσουν απαιτούν επικύρωση της βαθμολογίας, πιέζουν για να μην υπάρξει χρονοτριβή.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα συνέβησαν στη μία ώρα που διήρκεσε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού με όλους τους διαλόγους των πρωταγωνιστών!

Το live της εκδίκασης

15:22 Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. 

15:21 Δίνεται η δυνατότητα να κατατεθούν υπομνήματα μέχρι το πρωί της Δευτέρας στις 11. Άρα δε θα υπάρξει ως τότε απόφαση. 

15:20 H διαδικασία ολοκληρώθηκε, η πλευρά του Ολυμπιακού ζητάει να καταθέσει υπόμνημα τη Δευτέρα κι ο πρόεδρος του απαντά «Σήμερα θα τελειώσουμε». Κι ο ΠΑΟΚ ζητά να καταθέσει υπόμνημα με νέα στοιχεία και νέα ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους.

15:17 O κ. Μπίρδας ρωτάει το προεδρείο. Γιατί δεν ζητάτε να καταθέσει ο Δημητριάδης; Ένταση ανάμεσα σε δικηγόρους ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού.

-Είχατε πρόβλημα όταν φύγατε από το γήπεδο», ρωτά ο δικηγόρος του Ολυμπιακού.

-Μα μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, τι πρόβλημα να έχω; Ειχαν φύγει ήδη όσοι έκαναν επεισόδια. Φυσικά και ήμουν τρομοκρατημένος και τότε. Τι λέτε; Να αισθανόμουν Σούπερμαν; Σκεφτόμουν πώς θα έρθει η ώρα και θα φύγω ασφαλής από το γήπεδο. Πότε να έχω παρεμπόδιση; Μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα; Μα είχαν τελειώσει όλα τότε..» απάντησε ο κ. Λασκαράκης

15:11 Στις ερωτήσεις συμμετέχει κι ο προσωπικός δικηγόρος του κ. Μαρινάκη. Συνεχίζονται οι ερωτοαπαντήσεις.

-Το περιστατικό της επίθεσης πότε έγινε;

-«Έγινε στον προθάλαμο, μπροστά από δύο πόρτες, ή μία οδηγεί στα αποδυτήρια διαιτητών και η άλλη στα αποδυτήρια των παραγόντων», απαντά ο Λασκαράκης.

-H επίθεση πότε έγινε;

-«Όση ώρα πέρασε από το να ζητήσω να ανοίξει η πόρτα. 2-3 λεπτά, δεν ξέρω να σας πω. 1-4 λεπτά…», απαντά ο Λασκαράκης.

-Μας είπατε ότι δεν υπήρχαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα επεισόδια…

-Σας είπα ότι είδα τη φασαρία και έτρεξα να γλυτώσω. Σας είπα πριν ότι ήταν μόνο ο Μποτία. Προσπαθείτε να με παγιδέψετε;» ρωτά ο Λασκαράκης. «Μπορώ να σας τα επαναλάβω 100 φορές όσα είδα. Τα έχω καταθέσει αναλυτικά», απαντά ο Λασκαράκης.

15:07 Συνεχίζουν ερωτήσεις του δικηγόρου του Ολυμπιακού στον κ. Λασκαράκη.

-Πουθενά στην έκθεση της ΔΕΑΒ δεν λέει ότι σας χτύπησαν και από όσα λέτε για επίθεση. Σταματάει στις ύβρεις, γιατί δεν τα έγραψε;

-«Δεν μπορώ να γνωρίζω», απαντά ο Λασκαράκης.

-Ο παρατηρητής, πλην του ρήμα “εξύβριση” χωρίς να λέει τις φράσεις και τον απώθησαν, δεν κάνει την περιγραφή που κάνατε εσείς. Γιατί;

-«Ο παρατηρητής ήταν παρών, ήταν δίπλα μου. Αν θέλετε να σας πω και τι ειπώθηκε μεταξύ μας. Του είπα: “είδες τι συνέβη”. Μου λέει: “ναι”. Του λέω: “θα τα γράψεις όλα”. Μου λέει: “ναι”», απαντά ο Λασκαράκης.

-Συνομιλούσατε με παράγοντες του Ολυμπιακού;

-«Η δική μου συμπεριφορά ήταν ευγενέστατη. από κάποιους από αυτούς δεν δέχθηκα ανάλογη συμπεριφορά», απαντά ο Λασκαράκης.

-Αυτοί που εξαιρείτε, τι σας έκαναν;

-«Η δική μου συμπεριφορά προς αυτούς ήταν ευγενέστατη όπως θα έπρεπε να είναι και όπως όφειλα. Η ανατροφή μου δεν μου επιτρέπει να μιλώ διαφορετικά. Από κάποιους ανθρώπους του Ολυμπιακού, όμως, δεν εξέλαβα την ίδια συμπεριφορά. Μου έλεγαν ότι είμαι στημένος και τσιράκι του Μπέου», απαντά ο Λασκαράκης.

-Στην Ελλάδα οι αμφισβητήσεις των διαιτητικών λαθών είναι σύνηθες φαινόμενο. Και αν ναι, και οι ύβρεις προς τους διαιτητές δεν είναι επίσης;

-Ναι αλλά είναι και απειλητικές», απαντά ο Λασκαράκης.

15:04 Συνεχίζονται οι ερωτοαπαντήσεις

-Γιατί έγινε η επίθεση; Εχετε προηγούμενα;

«Δεν έχω προηγούμενο με Ολυμπιακό, Είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, έχω οριστεί και σε άλλους δύο αγώνες του Ολυμπιακού. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προηγούμενα ή πρόβλημα με γηπεδούχο. Πιθανολογώ ότι δέχθηκαν την επίθεση επειδή ζήτησα να ανοίξει η πόρτα για να έχω τον έλεγχο έξωθεν των αποδυτηρίων των διαιτητών», απαντά ο Λασκαράκης.

-Δηλαδή ήρθαν από τα αποδυτήρια των διαιτητών;

-«Ναι, υπήρχε ο αστυνομικός διευθυντής εκεί», απαντά ο Λασκαράκης.

Ερώτηση δικηγόρου Ολυμπιακού -Τα είδε δηλαδή;

-«Ναι», απαντά ο Λασκαράκης.

15:00 Αναλυτικά οι ερωτοαπαντήσεις.

-Σας επιτέθηκαν όλοι αυτοί;

-«Δεν κράτησα ημερολόγιο της επίθεσης. Με έβριζαν, με κλωτσούσαν, με απειλούσαν, με έσπρωχναν. Τη δέχθηκα την επίθεση από όλους μαζί και τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα για τη σωματική ακεραιότητα μου. Αν δεν ήταν αστυνομικοί εκεί, δεν ξέρω τι θα γίνονταν», απαντά ο Λασκαράκης.

-Ποιοι έλαβαν γνώση του περιστατικού;

– «Ο παρατηρητής αγώνα, ο Βαλσαμής, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, ο παρατηρητής τηλεοπτικών και δεν ξέρω αν ήταν και ο γιατρός της ΕΠΟ. Μάλιστα με ρώτησαν και για την υγεία μου», απαντά ο Λασκαράκης.

-Ο Δημητριάδης σας ρώτησε για την υγεία σας;

-«Ναι, με ρώτησε πόσο χτύπησα και αν έβαλα πάγο. Παρών ήταν και ο παρατηρητής αγώνα και ο παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών, Μίλτος Καλόγηρος, ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ δεν θυμάμαι το όνομα του, δεν ξέρω αν ήταν και ο γιατρός της ΕΠΟ που μάλιστα μετά με ρώτησε για την υγεία μου. Ο κ. Δημητριάδης με επισκέφτηκε στο γραφείο των παρατηρητών και με ρώτησα αν είμαι καλά», απαντά ο Λασκαράκης.

14:58 Ερωτήσεις στον μάρτυρα Λασκαράκη από τους νομικούς ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού. Ρωτάει ο κ. Μπίρδας: «Πόσα άτομα ήταν αυτά που βγήκαν από την κλειδωμένη πόρτα και σας απώθησαν;», για να πάρουν την απάντηση «Ήταν σε κάθε περίπτωση πάνω από δέκα».

14:56 Ερώτηση του προεδρείου στον κ. Λασκαράκη για το αν υπήρξε εισβολή στα αποδυτήρια των διαιτητών κι αν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού. «Δεν μπορούσα να το δω γιατί εγώ εισήλθα αργότερα από αυτούς στη φυσούνα. Το μόνο που είδα είναι το περιστατικό με τη διμοιρία στα ΜΑΤ και αυτό που προανέφερα. Τίποτε άλλο»

14:54 Οι καταγγελίες του κ. Λασκαράκη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό! «Έχω αντίληψη για τα όσα έγιναν με το τέλος του αγώνα, τελειώνοντας το παιχνίδι, μπήκαμε στη φυσούνα όλοι οι εμπλεκόμενοι του αγώνα. Εισερχόμενοι λοιπόν όλοι οι παίκτες και οι παράγοντες αλλά και αστυνομικοί, ακολουθήσαμε και εμείς οι παρατηρητές. Μέσα λοιπόν είχε και μια διμοιρία ΜΑΤ και είδα εκτεταμένη συμπλοκή στον προθάλαμο των αποδυτηρίων λίγο μετά τη φυσούνα. Δεν είδα ποδοσφαιριστές ή διαιτητές. Είδα ΜΑΤ από τη μια πλευρά και από την άλλη άτομα της αποστολής της ΑΕΚ που δέχονταν επίθεση από άτομα που μερικά είχαν διακριτικά και κάποια άλλα όχι. Πάνω από 30 άτομα σε εκείνο το χώρο ήταν εκεί και δεν ήταν μόνο αστυνομικοί. Μόλις είδα την επίθεση, είδα τους ανθρώπους των ΜΑΤ να απωθούν όσους έκαναν επίθεση στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Τρέξαμε φοβισμένοι και πηγαίνοντας εκεί είδα ότι κάποιοι χτύπησαν αστυνομικό. Δεν είδα ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο παρατηρητής τηλεοπτικών μου είπε ότι εκεί ήταν μόνο ο Μποτία που μάλιστα ο ίδιος τον τράβηξε για να πάει στα αποδυτήρια. Εγώ φοβούμενος έμεινα στο γραφείο μου για πολλές ώρες».

14:47 «Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ζήτησα να είναι ανοικτές οι δυο πόρτες για να επιστατώ του χώρου. Η πόρτα που οδηγούσε στα αποδυτήρια των διαιτητών και της γηπεδούχου ομάδας, ήταν κλειδωμένη. Ο άνθρωπος που ήταν εκεί, μου είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει γιατί ήταν κλειδωμένη από μέσα. Ζήτησα άμεσα από αστυνομικό που ήταν εκεί, να ζητήσει να ανοίξει η πόρτα για να επιστατώ του χώρου. Μετά από πέντε φορές, ανοίγει η πόρτα και βγαίνουν αρκετοί από εκεί και μου επιτέθηκαν. Λεκτιικά και σωματικά. Με έσπρωχναν και με απωθούσαν. Υπήρχαν αστυνομικοί όχι όμως διμοιρίες εκείνη τη στιγμή. Μου επιτέθηκαν λοιπόν αυτοί και με έστειλαν μέχρι την άλλη πόρτα. Με έβριζαν, με απειλούσαν, με έλεγαν μαλάκα, παλιοπούστη, ήρθες στημένος, τσουτσέκι του Μπέου, θα δεις τι πάθεις, ήρθες εδώ να μας γ…μήσεις. Ήμουν σε σοκ. Με τραβούσαν από τη γραβάτα, έφαγα κλωτσιές, έπεσαν πάνω μου. Ακόμη είμαι σε σοκ. Η αστυνομία με πήρε και με πήγε στο γραφείο μου. Από το φόβο της επίθεσης έπαθα σοκ. Μπήκα στο γραφείο και έκλεισε η πόρτα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκα και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Παρόντες ήταν ο παρατηρητής αλλά και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ αλλά και των τηλεοπτικών. Αυτοί που με βαρούσαν φορούσαν κόκκινες φόρμες, ήταν άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας. Αυτό μπορώ να σας πω», συνεχίζει ο κ. Λασκαράκης.

14:45 Ξεκινά η κατάθεση του δεύτερου παρατηρητή κυρίου Λασκαράκη. «Στο ημίχρονο του αγώνα, κατά τη διάρκεια του, ήμουν στο χώρο μετά τη φυσούνα προς τα αποδυτήρια που έχει δυο διπλές πόρτες που οδηγούν σε διαδρόμους που οδηγούν στα αποδυτήρια και στο γραφείο παρατηρητών».

14:44 Παρέμβαση του δικηγόρου του Ολυμπιακού για την κατάθεση του κ. Λασκαράκη. «Δεν είναι τυχαία η παρουσία του. Του ζητήθηκε από τον ΠΑΟΚ να καταθέσει και αυτό λέει πολλά…»

14:41
Καταθέτει ο κ. Λασκαράκης αυτή την ώρα, ο δεύτερος παρατηρητής του αγώνα κι ο μοναδικός μάρτυρας από αυτούς που κάλεσε ο ΠΑΟΚ και δέχτηκε το δικαστήριο τη μαρτυρία του. 

14:40 Σε ερώτηση του προέδρου για το αν έγινε εξύβριση κι απώθηση του διαιτητή ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού αρνήθηκε οτιδήποτε τέτοιο, ολοκληρώνοντας την κατάθεση του. «Αρνούμαστε ότι εμποδίσαμε την είσοδο του διαιτητή. Μπορεί από τον συνωστισμό να αισθάνθηκε ότι δυσκολεύτηκε να μπει στα αποδυτήρια. Σε ότι αφορά τον παρατηρητή, δεν υπήρξε καμιά απώθηση. Αυτό υποστηρίζουμε».

14:39 Ο κ. Βρέντζος υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε παράπονο από την ΑΕΚ για τη φιλοξενία. «Μιλήσαμε με τους παρατηρητές και μας είπαν ότι δεν έχουν κανένα παράπονο. Αυτό το καταθέτω. Οπως βεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα σχετικά με τα σχόλια των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ, αν εξαιρέσουμε το περιστατικό με την ένταση που έγινε με τα ΜΑΤ με το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, δεν είχαμε άλλο παράπονο για τη φιλοξενία. Το ματς κυλησε ομαλά. Κανείς από την ΑΕΚ δεν εξέφρασε παράπονο και μπορειτε να δείτε από τα video ότι αποχώρησαν κανονικά από το γήπεδο. Στα αποδυτήρια δεν υπήρξε καμιά επαφή και τα περιστατικά που συζητάμε είναι απλά εντάσεις που μπορουν να υπάρξουν ανάμεσα σε παράγοντες και όχι κάτι μη σύνηθες».

14:34 Συνεχίζοντας ο κ. Βρέντζος. «Υπήρχαν συγκεντρωμένοι φίλαθλοι εκτός γηπέδου που είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο. Ηταν εκτός γηπέδου. Οταν έμαθαν ότι χτυπήθηκε ο Καπίνο, κάποιοι προσπάθησαν να έρθουν στην είσοδο των VIP που δεν έχει καμιά σχέση με τα αποδυτήρια. Προσπάθησαν να προσέλθουν εκεί αλλά εκεί υπάρχει ένας διάδρομος που σταθμεύουν τα λεωφορεία των ομάδων και μετά είναι η είσοδος των αποδυτηρίων. Οι φίλαθλοι έφτασαν μόνο μέχρι την είσοδο των VIP και δεν μπήκαν στις κερκίδες ούτε στο προαύλιο των αποδυτηρίων. Τελειώνοντας και σε ότι αφορά το θέμα των πυρσών, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλα τα γήπεδα. Δεν είχαμε ρίψη πυρσών στον αγωνιστικό χώρο και είναι σύνηθες περιστατικό. Όσον αφορά για την εξύβριση και την απώθηση του βοηθού παρατηρητή, δεν υπήρξε τέτοια ενέργεια από ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ημουν και εκεί παρών και το καταθέτω. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου υπήρξαν παράπονα προς τους διαιτητές. Εκεί όμως ήταν γεμάτος ο χώρος από αστυνομικούς. Κάποιοι από τους παράγοντες από τον Ολυμπιακό ζητήσαμε από τον παρατηρητή και τον βοηθό του να μπουν οι παράγοντες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια της ομάδας τους και να υπάρξει ηρεμία»

14:32 Διαβάστηκε το κατηγορητήριο κι ο κύριος Βρέντζος στην κατάθεση του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά την πράξη της λεκτικής επίθεσης προς τους διαιτητές, αυτό που έχω να αναφέρω είναι ότι με τη λήξη του αγώνα υπήρχε ένας αριθμός ατόμων χωρίς διακριτικά ανάμεσα τους και άνθρωποι της ΑΕΚ που εκαναν παράπονα για τη διαιτησία. Κανείς άνθρωπος του Ολυμπιακού δεν έβρισε διαιτητή. Οταν οι διαιτητές αποχώρησαν δημιουργήθηκαν αντεγκλήσεις ανάμεσα σε ανθρώπους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που προκάλεσε ένταση και αναίτια επίθεση των αστυνομικών που έκαναν χρήση βίας πρωτόγνωρη για εμάς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας υπάλληλος της ΠΑΕ και δυο ποδοσφαιριστές μας. Δεν είδαμε τραυματισμό αστυνομικού στα αποδυτήρια όπως καταγγέλουν. Τα ματ είχαν κράνη, κλομπ, είναι δυνατόν να χτύπησαν από ανθρώπους του Ολυμπιακού; Με τα ΜΑΤ είχαν αντιπαράθεση δυο τρεις άνθρωποι μέσα σε έναν χώρο 70 τετραγωνικών. Σε αυτό το χώρο είχε συνωστισμό από αστυνομικούς και παράγοντες του αγώνα».

14:31 Καταθέτει ο κ. Βρέντζος. Νωρίτερα ο δικηγόρος του Ολυμπιακού έχει ζητήσει να απομακρυνθεί ο κ. Λασκαράκης πριν έρθει η ώρα να καταθέσει. 

14:30 Αντίδραση από τον Ολυμπιακό. «Ο Λασκαράκης ήρθε εδώ γιατί ο ΠΑΟΚ του είπε να έρθει».

14:29 Παίρνει τον λόγο κ. Μαυρομάτης και ζητάει να εξεταστούν όλοι οι μάρτυρες. «Κυριε πρόεδρε, πρέπει να γίνει γνωστό τι έγινε στον αγώνα. Πήραμε την πρωτοβουλία να καλέσουμε τους μάρτυρες. Εσείς πρέπει να τους εξετάσετε για να λάμψει η αλήθεια».

14:27
O κύριος Μπίρδας ενημέρωσε ότι ο ΠΑΟΚ έχει στείλει εξώδικα για να παραβρεθούν σε 14 αξιωματούχους του αγώνα. Ο δικαστής δέχτηκε μόνο έναν!

14:26 To δικαστήριο αποδέχτηκε να προτείνει έναν μάρτυρα ο ΠΑΟΚ, τον παρατηρητή κύριο Λασκαράκη!

14:25 Η διαδικασία ξεκίνησε.

14:19 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας ενημερωθεί ότι η ΔΕΑΒ διενεργεί έρευνα για τα επεισόδια στον ημιτελικό Ολυμπιακού-ΑΕΚ, έχει στείλει επιστολή και στη ΔΕΑΒ να παραθέσει στην Πειθαρχική της ΕΠΟ τα μέχρι τώρα πορίσματα της, στην προσπάθεια να διαλευκανθεί η υπόθεση και να έχουν ακόμα πιο καθαρή εικόνα οι δικαστές στην ακροαματική διαδικασία. 

14:15 Μαζί με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το παρών για τους Πειραιώτες στη διαδικασία δίνει κι ο δικηγόρος του κ. Μαρινάνη. Πρόκειται για τον κ. Δημακόπουλο, τον δικηγόρου του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ενδεικτικό της τεράστιας ανησυχίας στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού!

14:05 Φραστική επίθεση του Θεοδωρίδη στον παρατηρητή Λασκαράκη επειδή… τόλμησε να δώσει το παρών στη σημερινή απολογία του Ολυμπιακού.

14:01 Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, η διαδικασία θα ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε αυτή και στο τέλος θα βγει μαζί με την απόφαση των δικαστών κι η απόφαση αν γίνονται δεκτά όσα έχουν κάνει οι νομικοί του “Δικεφάλου” στην παράσταση. 

13:56 Σε πρώτη φάση μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ να γίνει εμπρόθεσμη η παρέμβαση του στη διαδικασία, μένει να φανεί αν το όργανο της ελληνικής ομοσπονδίας θα αποφασίσει ότι γίνεται δεκτό το αίτημα παράστασης του “Δικεφάλου” στη διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

To αρνητικό στατιστικό που χρήζει ανάλυσης και άμεσης αντιμετώπισης με φόντο τη συνέχεια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H προετοιμασία ενόψει του Kυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League εντάθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής και να δίνουν εκ νέου ραντεβού για αύριο λίγες ώρες πριν «πετάξουν» για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και τα ντέρμπι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ένα στατιστικό που είναι σαφές πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι τα γκολ που δέχεται με το... καλημέρα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αρνητικό αυτό στατιστικό παρατηρείται από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει κατορθώσει να σταματήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία μπαίνει αρκετά «υπνωτισμένη» στην επανάληψη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αρκετά τέρματα λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους. Έρχονται αναμετρήσεις υψηλού δείκτη δυσκολίας και θα πρέπει η συγκέντρωση όλων να είναι στο 100% για να περιοριστεί αυτή η... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση!

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά των δεύτερων ημιχρόνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αναλυτικά:

  • Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 2-3 (50' Μιόρσκι, 58' Πολβάρα)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (54' Ελίασον)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2 (58' Μαρμούς)
  • Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (46' Σουλεϊμάνοφ, 59' Κίκε Σαβέριο)
  • ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (57' Ντέλετιτς)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (51' Μπακασέτας)
  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47' Ελίασον)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (53' Σπόραρ)
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 (54' Ποντένσε)
  • ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 (49' Χότζα)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Το πρόγραμμα… φωτιά των Βέλγων μέσα στον Απρίλιο

Ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα έχει μπροστά της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα με 5+2 απαιτητικά παιχνίδια καλείται να φέρει εις πέρας η Κλαμπ Μπριζ μέσα στον Απρίλιο, που θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ…

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του -μέχρι νεοτέρας- θα καθίσει ο Νίκι Χάγιεν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Όλα αυτά, ενώ οι Βέλγοι θα κληθούν να φέρουν σε πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Απρίλιο, με επτά αναμετρήσεις σε 27 μέρες. Σε αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται οι δύο προημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ, όπως επίσης και τα σπουδαία ντέρμπι για τα Play-Off του πρωταθλήματος με Σερκλ Μπριζ, Άντερλεχτ, Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και δύο παιχνίδια με τη Γκενκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Kλαμπ Μπριζ:

  • Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ (1/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ (7/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ (11/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Αντβέρπ (14/4)
  • ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (18/4)
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Κλαμπ Μπριζ (21/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ (24/4)
  • Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ (28/4)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για τον Μπράντον Τόμας με αρκετούς μήνες καθυστέρηση…

Η ανάρτηση της Super League για τον Ισπανό επιθετικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος παρέλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη Super League να αναρτά σχετική φωτογραφία από τη βράβευση του φορ του ΠΑΟΚ.

Το τέρμα του Ισπανού κόντρα στον ΟΦΗ, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην αναμέτρηση της Τούμπας, ψηφίστηκε από φίλους όλων των ομάδων ως το κορυφαίο εκείνης της αγωνιστικής, με την βράβευση βέβαια να έρχεται αρκετό καιρό μετά. Στην εκπνοή του παιχνιδιού, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν στην κόντρα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε την ασίστ στον Τόμας, που με υπέροχη προσποίηση «άδειασε» άμυνα και Μπάουμαν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ