Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σχόλιο της Ημέρας

‘Ενα εικοσιτετράωρο πριν την αναχώρηση της αποστολής στην Ολλανδία και το Oosterbeek για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Βλάνταν Ίβιτς προχώρησε στο πρώτο "ξεκαθάρισμα" του ρόστερ.

Ελένη Μπούντου

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα δουλέψει για δύο περίπου εβδομάδες με ένα ρόστερ 29 άτομων (σε πρώτη φάση), στο οποίο – προφανώς- και συμπεριλαμβάνονται και οι πέντε νέες μεταγραφές του Δικεφάλου.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Σάμπο, Αντόνις και Σκόνδρας καθώς και αρκετοί από τους νέους των ακαδημιών που προπονήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τους μεγάλους και θα πρέπει να αναζητήσουν την τύχη τους στην Σλοβακία και σε άλλες ομάδες, όπως ο Αιγινιακός.

Τα πράγματα για τους τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι πλέον ξεκάθαρα με τον Σέρβο να μην τους υπολογίζει, στέλνοντάς τους σαφές μήνυμα

Για τον Σάμπο δεν αποτελεί έκπληξη καθώς εδώ και αρκετές ημέρες, είχαμε σημειώσει μέσα από το PAOK24 πως ο Σλοβάκος είναι ενήμερος για τα πλάνα των “ασπρόμαυρων” και γι΄αυτό έχει μαζέψει ήδη τα πράγματα του από τη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος φαίνεται να “κλωτσά” στην προοπτική του ΠΑΣ Γιάννινα που έδειξε ενδιαφέρον, κοιτώντας περισσότερο την προοπτική του εξωτερικού.

Ο Αντόνις την… γλίτωσε πέρσι, θέλοντας να μείνει στον ΠΑΟΚ και να αποδείξει πως μπορεί να εγκλιματιστεί και να τα καταφέρει αλλά και για εκείνον τα πράγματα δεν θα ήταν ούτε φέρος εύκολα καθώς ο ανταγωνισμός στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι μεγάλος.

Νωρίτερα, φαίνεται πως αποχαιρετά και ο Γιάννης Σκόνδρας, δεδομένου ότι στο ρόστερ υπάρχουν οι Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και με την προσθήκη του Μάτος ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τρία δεξιά μπακ, οπότε μειώθηκαν αρκετά οι πιθανότητες του για μία θέση στην ενδεκάδα στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του.

Και όλα αυτά την ώρα που οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς λείπουν δύο με τρία βασικά χαρακτηριστικά παικτών που θα απασχολήσουν Ίβιτς και Μίχελ το επόμενο διάστημα.

Αναφορικά με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το… σήριαλ κάθε (σχεδόν) καλοκαιριού έκλεισε νωρίς. Μετά το δημοσίευμα της Bild, η “φωτιά” έσβησε από τα χείλη του Γιώργου Σαββίδη. Κομψά ή άκομψα, καθώς από το πρωί οι απόψεις διίστανται, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έκανε σαφές πως η πόρτα της ομάδας για εκείνον είναι ανοιχτή, όταν θελήσει να επιστρέψει, μέχρι τότε… να΄χαμε να λέγαμε.

Τέλος, από το τμήμα του βόλει προκύπτει μια… περίεργη είδηση αναφορικά με τη σύλληψη του Ρικάρντο Κάλβο, η οποία για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται αλλά βασίζεται πάνω σε διάφορα δημοσιεύματα και ενισχύεται (;) από το γεγονός πως αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Κούβας για το παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία. Είδηση που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άπειρος ο διαιτητής του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Τι έχει κάνει ο Μικέλ Ρέντερ στη μέχρι τώρα καριέρα του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έχει σφυρίξει μόλις ένα παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League και άλλα δύο του Youth League τη φετινή σεζόν. Επτά φορές, έχει οριστεί σε παιχνίδι πρωταθλήματος της πατρίδας του, ενώ γενικά στην καριέρα του, έχει 61 εμφανίσεις σε αγώνες της Superliga.

Ο Ρίντερ, έχει σφυρίξει και ένα διεθνές φιλικό της εθνικής Κ17 της Δανίας το 2022-2022 και όπως γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό από τη μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει και πολλές εμπειρίες, πόσο μάλλον από τις συνθήκες ενός ελληνικού ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ενώ στο ΑΕΚΟλυμπιακός, ορίστηκε ο Σλοβένος πρώτης κατηγορίας, Γιουγκ, στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπήκε ένας διαιτητής, που δεν έχει παραστάσεις, παρότι το παιχνίδι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ