Connect with us

ΒΟΛΕΙ

Η υπόσχεση του Παντακίδη

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν Γιάννης Παντακίδης ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ορεστιάδα για το παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στην ακριτική ομάδα και μίλησε για την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η υπόσχεση του Παντακίδη

Όπως σας ενημέρωσε το PAOK24, ο 31χρονος κεντρικός Γιάννης Παντακίδης ταξίδεψε το πρωί της Κυριακής μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ορεστιάδα για το παιχνίδι της Δευτέρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος (18:00 – Novasports3 – PAOK24).

Ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, που είχε υποστεί ολική ρήξη συνδέσμων στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 24 Νοεμβρίου, αλλά πλέον η περιπέτειά του οδεύει προς το τέλος της και ετοιμάζεται ώστε πολύ σύντομα να ξαναβρεθεί στους αγωνιστικούς χώρους, μίλησε στο paokvolley.gr.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην αποστολή της ομάδας. Αυτοί οι μήνες πέρασαν δύσκολα, ειδικά στην αρχή, αλλά μέρα με τη μέρα πείσμωνα περισσότερο, έβγαλα από το μυαλό μου τις άσχημες σκέψεις και να που ήρθε η στιγμή της επιστροφής μου. Οι συμπαίκτες μου με έβλεπαν να προοδεύω, μου έλεγαν ότι με περιμένουν γρήγορα κοντά τους και αυτό μου έδινε κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσω πιο καλά την αποθεραπεία μου», δήλωσε ο Γιάννης Παντακίδης.

Η αδυναμία να συνεισφέρει αγωνιστικά, ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστη για τον ίδιο, όπως ομολογεί: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να είμαι σε ρόλο θεατή, στις νίκες και στις ήττες, χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι για την ομάδα. Υπήρξαν στιγμές που ένιωθα πολύ στενοχωρημένος που δεν μπορούσα να βοηθήσω, έστω για έναν πόντο. Χάσαμε το Λιγκ Καπ, αλλά πλέον το έχουμε αφήσει πίσω μας και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Ο έμπειρος κεντρικός θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ορεστιάδα, ενώ η επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι πλέον θέμα λίγων εβδομάδων, αφού ελπίζει ότι θα είναι μάχιμος για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας:
«Προέρχομαι από έναν σοβαρό τραυματισμό, τώρα μπαίνω στα άλματα και θα χρειαστώ χρόνο για να φτάσω στο 100%. Θέλω να πιστεύω πάντως ότι θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω, έστω και λίγο, από το φάιναλ φορ και μετά».

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τους διοικούντες του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τους ΑΣ ΠΑΟΚ, με μία υπόσχεση: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, τόσο τον ΤΑΠ όσο και τον ΑΣ, που στάθηκαν δίπλα μου από το πρώτο λεπτό. Θέλω να τους πω ότι έρχεται η μέρα που θα γίνω τελείως καλά και θα βοηθήσω την ομάδα όσο με βοήθησαν και αυτοί για να επανέλθω στο γήπεδο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

98 φωτογραφίες 98 χρόνια περήφανης ιστορίας και το ταξίδι συνεχίζεται…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πασίγνωστη η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις», η οποία κακώς αποδίδεται στην κινέζικη λαϊκή σοφία ή σε κάποιον αρχαίο Ιάπωνα σοφό. Ακόμα και έτσι όμως, περικλείει μεγάλη ποσότητα αλήθειας, καθώς δύναμη της φωτογραφίας είναι τεράστια.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά 98α γενέθλια του ΠΑΟΚ, ακολουθούν 98 "δυνατές" όσο και ιστορικές φωτογραφίες, οι οποίες φυσικά είναι ελάχιστες για να περιγράψουν την τεράστια ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας, την επιδραστικότητά του στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων από το 1926 έως σήμερα, το αποτύπωμα που άφησε και αφήνει στην αθλητική και κοινωνική ζωή.

Από το πρώτο καταστατικό του συλλόγου, το γήπεδο στο Συντριβάνι, στο γήπεδο της Τούμπας και στο "Παλατάκι". Από τα πρώτα "ασπρόμαυρα" τρόπαια, κερδισμένα με αίμα και θυσίες ετών, μέχρι την εποχή του Ιβάν Σαββίδη,  από τους ανθρώπους που έγραψαν και γράφουν τη δική τους ιστορία, στα - κάθε ηλικίας - παιδιά στην κερκίδα και σε αυτούς που έφυγαν από τη ζωή αλλά δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Το αποτύπωσε άψογα η Βελένη Πολυξένη, το μελοποίησε και το τραγούδησε ακόμα πιο άψογα ο (Τουμπιώτης) Νίκος Παπάζογλου...

Είναι κάτι στιγμές τρυφερές και λεπτές

Σαν κλωστές τυλιγμένες σ' αδράχτι,

Σε γυρνούν απαλά, σε μεθούν σιωπηρά

Σε γεμίζουν με πείσμα και άχτι

Για όλα αυτά που ζητάς

Για πολλά που πονάς

Για το τίποτε μιας ευτυχίας

Και γυρνάς σαν τρελός

Του καθρέπτη εαυτός

Θύμα - θύτης κακής συγκυρίας.

Πλημμυρίζουν το χθες μαγεμένες σκιές

Που ξοπίσω μου γράφουν τροχιά

Με κρατούνε θαρρώ σαν αλήθειες παλιές

Σε λαβύρινθο δέσμιο βαθιά.

 

 

  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ