Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Με τον κόσμο δίπλα μας, δίνουμε και την ψυχή μας»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αφήνει πίσω τη χθεσινή ήττα με τον Προμηθέα και κοιτάει μπροστά, στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχικά με την Τενερίφη την Τρίτη και στη συνέχεια στον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κύμη.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Με τον κόσμο δίπλα μας, δίνουμε και την ψυχή μας»

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Για τον αγώνα με τον Προμηθέα:
«Κρατήσαμε τη διαφορά κι αυτό είναι το μοναδικό που μένει από αυτό τον αγώνα. Ο Προμηθέας ήταν καλύτερος και είχε περισσότερη ενέργεια από μας. Το αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στον αγώνα με την ΑΕΚ, όπου φώναξαν ρυθμικά το όνομά του:
«Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή μένα. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομά σου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ ο κόσμος είναι πολύ δίπλα μου και με στηρίζει. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Για τον αγώνα με την Τενερίφη:
«Πολύ δύσκολο παιχνίδι… Προκριθήκαμε, αλλά θέλουμε τη νίκη και να ξέρει ο κόσμος ότι και σε αυτό το παιχνίδι και σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, πάντα θα δίνουμε το 100%, τον καλύτερό μας εαυτό. Φυσικά και θέλουμε να έρθει ο κόσμος, να χαρούμε όλοι μαζί την πρόκρισή μας στους «16» της διοργάνωσης και να πάρουμε και δύναμη για τα παιχνίδια που έρχονται. Τους θέλουμε και την Τρίτη και σε κάθε παιχνίδι δίπλα. Η παρουσία τους είναι πολύ σημαντική. Κι εμείς θα δίνουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου και την πρόκληση της συμμετοχής σε ένα τελικό μετά από το 20 χρόνια:
«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι λείπει εδώ και πολλά χρόνια ένας τελικός και ένας τίτλος από τον ΠΑΟΚ. Από το 1999. Κάπου εκεί είχα ξεκινήσει κι εγώ να παίζω μπάσκετ και σαφέστατα η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη και για μένα προσωπικά και για όλη την ομάδα. Το ξέρω και το νιώθω, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχαμε κι άλλες φορές την ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε, οπότε να μην προτρέχουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε πολύ την ομάδα της Κύμης, να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να το πετύχουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβολή στο Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, γιατί αναβλήθηκε το παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λόγω του… ΑΕΚΟλυμπιακός στο ποδόσφαιρο, η Αστυνομία δε μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα κι έτσι για λόγους ασφαλείας, το παιχνίδι αυτό αναβλήθηκε και θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR – Προμηθέας Πάτρας για την πρώτη αγωνιστική του Top-6 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (31/3, 21:00) στο ΟΑΚΑ, σε συνέχεια της απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα για σοβαρούς λόγους ασφάλειας, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νεα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 9180/28-3-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α.Δ.Α ΨΦ9Κ46ΝΚΠΔ-ΨΙΝ) κ. Γιάννη Βρούτση, σχετικά με τη χρονική μετάθεση του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης Πρωταθλήματος (Top6 & Playouts) Stoiximan Basket League 2023-24 για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι ο ως άνω αγώνας μετατίθεται σε άλλη πρόσφορη ημερομηνία για την οποία θα ενημερωθείτε το συντομότερο δυνατόν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ