Connect with us

ΑΣ

«Θέλουμε μετάλλιο»

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Βασίλης Μασλαρινός μίλησε για τη συμμετοχή του Δικεφάλου στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Θέλουμε μετάλλιο»

Ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 στο ΔΑΚ Γλυφάδας κόντρα στον Αθηναϊκό το ένα από τα δύο εισιτήρια για το μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Ο Βασίλης Μασλαρινός επεσήμανε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο, όπως και στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της ομάδας σε Final-4.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον ημιτελικό με τον Αθηναϊκό, μία ομάδα την οποία έχει κερδίσει στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αφού τώρα πρόκειται για ένα νοκ-άουτ ματς στο οποίο μάλιστα κρίνεται και η πρόκριση σε τελικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας στο Final 4. Για τον ΠΑΟΚ είναι η τρίτη φορά που συμμετέχει στη διοργάνωση και θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Στις προηγούμενες δύο συμμετοχές η ομάδα κατέκτησε μετάλλιο κάτι ανάλογο θέλουμε και τώρα. Ο Αθηναϊκός που αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό είναι μια ομάδα που δεν έχει βάθος στο ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά διαθέτει ανταγωνιστική ομάδα με ποιοτικές παίκτριες. Μπορεί να τους κερδίσαμε στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι ένα νοκ άουτ ματς σε ουδέτερο γήπεδο και πρέπει να παρουσιάσουμε καλή αγωνιστική εικόνα για να προκριθούμε στον τελικό».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ