Connect with us

Προετοιμασία για Πανιώνιο

Μετά την διακοπή λόγω των εορτών η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα εκεί όπου θέλει να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελένη Μπούντου

Προετοιμασία για Πανιώνιο

Ο Δικέφαλος την Κυριακή (22/4) θα αντιμετωπίσει στο Παλατάκι τον Πανιώνιο και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει με καθημερινές προπονήσεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και όλες οι παίκτριες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή της ομάδας Βασίλη Μασλαρινό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Παίζουμε χωρίς ενέργεια…»

Το πρώτο σχόλιο του Ρουμάνου προπονητή μετά το τέλος του αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρώτο σχόλιο του Λουτσέσκου στην κάμερα της COSMOTE TV μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1.

«Eίναι προφανές ότι παίξαμε χωρίς ενέργεια, φάνηκε με τον τρόπο που αντιδράσαμε. Παρόλα αυτά είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουμε το σκορ και ήρθε στις καθυστερήσεις το γκολ της Λαμία. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας. Προερχόμαστε από μια δύσκολη περίοδο και προσπαθούμε να βρούμε την ενέργεια για να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ