Connect with us

ΑΣ

«Κάποιοι φοβούνται τον έναν και αδιαίρετο ΠΑΟΚ»

Η φετινή επιτυχία των κορασίδων του Δικεφάλου του Βορρά, ο πανηγυρισμός με τις μάσκες του Σαββίδη, αλλά και ο μεγάλος στόχος του «ασπρόμαυρου» project.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Κάποιοι φοβούνται τον έναν και αδιαίρετο ΠΑΟΚ»

Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ομάδα κορασίδων του ΠΑΟΚ η οποία κατέκτησε αήττητη και με χαρακτηριστική άνεση το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, ενώ πήρε και τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Τσοτύλι Κοζάνης.

Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην εφημερίδα FORZA για την πορεία των κοριτσιών, το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, αλλά και την… ενόχληση που έδειξαν κάποιοι με αφορμή τον πανηγυρισμό των «ασπρόμαυρων» παικτριών με τις μάσκες του Ιβάν Σαββίδη.

«Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι βγήκαμε δεύτεροι σε όλη την Ελλάδα, όμως θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε και το χρυσό μετάλλιο, ένα δεν “αυτοκτονούσαμε” στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο προηγηθήκαμε με μεγάλη διαφορά, αλλά τελικά ηττηθήκαμε. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν είχαν ίδια εμπειρία με τις αθλήτριες των υπόλοιπων ομάδων, αφού ήταν και ένα χρόνο μικρότερες από όσες έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ είχαμε και μία σημαντική απουσία της Θεοδώρου» σχολίασε αρχικά ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Είναι δύσκολο σε αυτές τις ηλικίες να πείσεις τις παίκτριες να παρατήσουν τα πάντα και να προπονούνται έξι ημέρες την εβδομάδα, αλλά και να παίζουν παιχνίδια έχοντας παράλληλα την προσωπική τους ζωή και τα μαθήματα τους. Όμως το σημαντικό στον ΠΑΟΚ είναι ότι υπάρχει ένα οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στο τεχνικό τιμ, τις παίκτριες, αλλά και τους γονείς. Όχι μόνο δεν υπάρχει γκρίνια, αλλά όλοι κατανοούν τη δουλειά που γίνεται».

«Τους ενοχλεί ο ενιαίος ΠΑΟΚ»

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αποφάσισαν να πανηγυρίσουν φορώντας τις μάσκες του Ιβάν Σαββίδη με την κίνηση αυτή να σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τα μέσα ενημέρωσης της Αθήνας. Ο τεχνικός του Δικεφάλου φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους στέλνοντας παράλληλα ένα «ηχηρό» μήνυμα.

«Η απόφαση για τον πανηγυρισμό ήταν των κοριτσιών. Εμείς σαν ΠΑΟΚ τη στηρίξαμε απόλυτα! Όσοι προβληματίστηκαν σίγουρα δεν είναι ΠΑΟΚ. Μάλλον το μόνο που τους απασχολεί είναι το πώς θα βρουν τρόπο να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Κάποιους τους ενοχλεί ο ένας και αδιαίρετος ΠΑΟΚ και ο διαρκής τους φόβος είναι να μην τους τα πάρει όλα ο Ιβάν Σαββίδης». 

Με δέκα κορίτσια να παραμένουν από το φετινό ρόστερ και σε συνδυασμό με την ενίσχυση που θα υπάρξει, οι κορασίδες του ΠΑΟΚ βάζουν πλώρη για νέες επιτυχίες την επόμενη σεζόν, με μεγάλο φυσικά στόχο, αυτό που δεν κατάφεραν φέτος, δηλαδή, την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος. Άλλωστε, όπως επισημαίνει και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και τα επόμενα χρόνια, με μεγάλο στόχο την ανάδειξη αθλητριών οι οποίες στο μέλλον θα στελεχώνουν τη γυναικεία ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά στην Α1 κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Συκεών (Live Stream)

Ζωντανά ο τελικός του Final-4 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παναθλητικός Συκεών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι για τις θέσεις 1-2 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση Νέα Ρυσίου και Άρη.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=q1YhmbPo0QY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Mπράβο ρε μάγκες! (pics)

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Νέων, το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι.

Με απολογισμό 19 μετάλλια, εκ των οποίων, εννέα χρυσά, τρία ασημένια και επτά χάλκινα, ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια:

Δημοσθένης Γεραμπακάνης (3)

Νίκος Τσακιρίδης (3)

Ασημένια μετάλλια:

Βασίλειος Ερμείδης (3)

Χάλκινα μετάλλια:

Βασίλης Λαμπριανίδης (3)

Ιωάννης Παντελιάς

Ελευθέριος Τσάκωνας (3)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ