Connect with us

ΑΣ

Κοιτάζει ψηλότερα!

Η έλευση του Τομάσεβιτς άλλαξε την εικόνα του Δικεφάλου προς το καλύτερο, με την ομάδα του Πάνου Βέργου να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Κοιτάζει ψηλότερα!

Ο Μαυροβούνιος φουνταριστός με τα τρία γκολ που πέτυχε συνέβαλε τα μέγιστα και αυτός στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 13η αγωνιστική της Α1.

Ο Τομασέβιτς δίνει για την ώρα στον ΠΑΟΚ αυτό που του έλειπε στον πρώτο γύρο, δηλαδή ένας δυνατός παίκτης στη θέση του φουνταριστού που θα κερδίζει αποβολές, θα δίνει λύσεις στο σκοράρισμα στον παραπάνω, αλλά και θα “απελευθερώσει” τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Ο Δικέφαλος ανέβηκε πλέον στους 13 βαθμούς και πλέον τον χωρίζουν μόλις τρεις από την αποφυγή των playouts, με το πρωτάθλημα να έχει ακόμη… δρόμο.

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 36 (206-68)*
ΝΟ Βουλιαγμένης 33 (132-74)
Eθνικός Πειραιά 24 (98-107)
ΝΟ Χίου Astra Airlines 24 (113-119)
Απόλλων Σμύρνης 19 (111-124)
ΑΝΟ Γλυφάδας 18 (112-111)
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 17 (91-104)
Πανιώνιος 16 (85-101)
Υδραϊκός 15 (73-86)
ΠΑΟΚ 13 (77-104)
ΝΟ Χανίων ANEK Lines 9 (92-125)
ΟΦΗ 3 (68-135)*

*ματς λιγότερο

Επόμενη Αγωνιστική (3/2)

ΟΦΗ – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ Lines – NO Χίου Astra Airlines

Υδραϊκός – Απόλλων Σμύρνης

Ολυμπιακός – Πανιώνιος

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – Εθνικός

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τελευταίο τεστ πριν τα σπουδαία

Στο Πανόραμα φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ στην τελευταία «στροφή» της Α1 χάντμπολ γυναικών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αθηνά Καπρινιώτη, τόνισε σε δηλώσεις της:

«Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά και για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης των ημιτελικών κόντρα στην Πυλαία. Θα μπούμε συγκεντρωμένες στο πλάνο μας για να πάρουμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια κόντρα στην Πυλαία, τα οποία έρχονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και τα οποία θα κρίνουν την παρουσία μας στους τελικούς».

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με πίστη για τη νέα υπέρβαση

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη των playoffs – Σήμερα το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεκινάνε τα playoffs της Handball Premier με το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς για τον ΠΑΟΚ να είναι απέναντι στην ΑΕΚ σήμερα στις 16:00 στο Καματερό.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται την Τετάρτη στο κλειστό της Μίκρας και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό να γίνεται και πάλι στην έδρα της Ένωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια, επικρατώντας του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή με 26-21, κατέκτησε την 3η θέση και προετοιμάστηκε σκληρά για τους ημιτελικούς κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο την πρόκριση στους τελικούς.

Απέναντί του, η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 40-22 του Αερωπού Έδεσσας, και μπαίνει με την σειρά της στις «μάχες» των ημιτελικών, μετά τη 2η θέση που κατέκτησε στην κανονική διάρκεια.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του ΑΕΚ Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ομάδα και κόσμος μαζί με έναν και μοναδικό στόχο!

Ένα παιχνίδι, μία άνοδος σήμερα στη Μίκρα για το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το ποδόσφαιρο σάλας του ΠΑΟΚ διεκδικεί την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία!

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει, σήμερα στις 19:30 στο Σπίτι του Χάντμπολ τη Μίκρα, τους Θρακομακεδόνες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 ανόδου, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Οι «ασπρόμαυροι» πήραν την πρόκριση μετά τις δύο νίκες επί του Κένταυρου και θέλουν με τη βοήθεια του κόσμου τους να πετύχουν το μεγάλο στόχο που έθεσαν από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας του νέου τμήματος.

Οι Θρακομακεδόνες πήραν την πρόκριση στο Final-4, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Αδέσποτο.

ΠΑΟΚ και Θρακομακεδόνες είχαν συναντηθεί δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας. Και τα δύο ματς έληξαν ισόπαλα!

Στον άλλο ημιτελικό ο Μινώταυρος αντιμετωπίζει τον Κορυδαλλό.

Οι δύο ομάδες που θα επικρατήσουν στα ημιτελικά παίρνουν αυτομάτως την είσοδο για τη μεγάλη κατηγορία και την Κυριακή το μεσημέρι στη Μίκρα θα διεκδικήσουν και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό της Μίκρας!

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live stream.

https://www.youtube.com/watch?v=9sHf-Iw3Pm8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ