Connect with us

ΑΣ

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ!

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που επικράτησε με 60-67 της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, για την 20η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σημαντικό διπλό για τον ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος έχοντας για κορυφαία την Κάμπελ κατάφερε να πάρει με αυτό τον τρόπο μια σημαντική βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τη συμμετοχή του στα playouts (συμμετέχουν οι ομάδες από την 8η έως την 11η θέση).

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτριες του Β. Μασλαρινού κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να φύγουν από την έδρα της αθηναϊκής ομάδας με το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 30 βαθμούς, όσους έχει και ο Παναθλητικός που βρίσκεται στην 7η θέση (η ομάδα των Συκεών έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία), με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις εναν βαθμό από την 6η θεση. 

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο PAOK Sports Arena τον 3ο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό με στόχο ακόμη μία νίκη που θα τον ανεβάσει και άλλο βαθμολογικά, δύο στροφές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του ΠΑΟΚ: 18/21 βολές, 23/57 δίποντα, 1/12 τρίποντα, 37 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 35-37, 46-51, 60-67

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Γιαννέλη 3, Βλάνη 8, Αλεξανδρή 7, Μανώλη 6, Παπακωνσταντίνου, Αξιοπούλου, Γιαμπάνη, Τσέσλεκ 12, Τετενέ 4, Μπράουν 20

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Σταμπουλίδου 2, Λύμουρα 10, Μαγαλιού 6, Πανταζή 2, Τζένινγκ 12, Κουλουμπή, Κατωπόδη 4, Ταρπάγκου 2, Κάμπελ 17, Βάινες 12, Κοντογεώργου

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

«Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση!»

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στον κόσμο του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί μαζικά αύριο το βράδυ (20:30) στο Ποσειδώνιο, προκειμένου να στηρίξει την ανδρική ομάδα πόλο στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, απεύθυνε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

"Το τμήμα Πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Κόσμο του Δικεφάλου, να στηρίξει την ομάδα, την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 20:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, στον δεύτερο προημιτελικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι παίκτες του Δικεφάλου, μετά το «μπρέικ» στο πρώτο παιχνίδι, απέχουν μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς της Α1 Πόλο ανδρών.

Όλοι μαζί για μία σπουδαία πρόκριση" έγραψε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μελετιάδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος»

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία των κορασίδων μπάσκετ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρωταθλήτριες στην ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ που έκαναν το 3 στα 3 στο Final-4.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ευρυπίδης Μελετιάδης, στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, διότι 10 από τα 14 κορίτσια είναι μικρότερες, έχουμε με διαφορά το νεανικότερο ρόστερ.

Ήθελε πάρα πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, ώστε να μπουν στις αρχές του πρωταθλητισμού και του μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε, αλλά τα καταφέραμε.

Όπως είπαμε, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να είναι πρώτος, και όχι για να συμπληρώνει. Υπομονή, επιμονή, ταπεινότητα, κάτω το κεφάλι, και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ τα κορίτσια μου!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ