Connect with us

«Αρνήθηκαν να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ στον Δήμο Νεάπολης» (Video)

Για το θέμα που έχει προκύψει με το γήπεδο στον Δήμο Νεάπολης, μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4 FM ο έφορος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Γιώργος Προύσαλης.

Άκης Σακισλόγλου

«Αρνήθηκαν να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ στον Δήμο Νεάπολης» (Video)

Συγκεκριμένα χθες μεταφέραμε μέσα από το PAOK24, πως ο Δήμος Νεάπολης δεν επέτρεψε την ισόβια πρωταθλήτρια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου να αγωνιστεί στο γήπεδο στις Συκιές αλλά και ούτε σε αυτό στον Άγιο Παύλο.

Σήμερα ο έφορος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης έδωσε συνέχεια στο θέμα, όπου μίλησε για όλα αυτά που έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero FM 107.4:

«Το πρόβλημα είναι ότι ζητήσαμε το γήπεδο για την φετινή αγωνιστική χρονιά, για τα 10 ματς που δίνουμε εντός έδρας και δεν ξέρω γιατί, αρνήθηκαν από το Δήμο Νεάπολης να μας το δώσουν, με το επιχείρημα ότι δεν έχει τις προδιαγραφές, κάτι που δεν ισχύει» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ισχύει γιατί δεν αφορά αυτό το Δήμο, εμείς είμαστε αυτοί που θα αιτιολογηθούμε αν το γήπεδο κάνει ή όχι στην διοργανώτρια. Εγώ ζήτησα στην αρχή το γήπεδο των Συκεών, που είναι στο κολυμβητήριο δίπλα. Εκεί εισέπραξα ένα όχι και μετά ρώτησα για το γήπεδο του Αγίου Παύλου, όπου πάλι μας αρνήθηκαν.

Απευθύνθηκα προς τον Δήμο Νεάπολης και το αίτημα έγινε εκεί, από εκεί και πέρα την συνομιλία την είχα με την υπεύθυνη αθλητισμού την κ. Λαμπρινάκη. Μου έστειλαν ένα έγγραφο αρνητικό το οποίο υπέγραψε ο κ. Απατσίδης και η κ. Λαμπρινάκη».

Για το αν γνωρίζει το θέμα ο Δήμαρχος της Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης, απάντησε ότι:

«Ο κ. Δανιηλίδης θεωρώ πως έχει ενημερωθεί και αυτός, αφού πέρασε το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο. Εγώ δεν ζήτησα το γήπεδο της Νεάπολης, όπου και αυτό ήταν μια λύση, αλλά βλέπω μια αρνητική διάθεση από τον Δήμο να στηρίξει τον ΠΑΟΚ.

Τα επιχειρήματα τους δεν στέκουν και να ισχύει ότι δεν έχει προδιαγραφές το γήπεδο, ξανά λέω, εμείς είμαστε υπόλογοι για το πρωτάθλημα και όχι ο Δήμος, εμείς θα δικαιολογηθούμε στην διοργανώτρια. Μια λύση είναι να παραμείνουμε στο γήπεδο της Τριανδρίας και θα δούμε οποιαδήποτε άλλη λύση, θα πρέπει να έχουμε εναλλακτικές γιατί πολλές φορές συμπίπτουν αγώνες. Μέχρι στιγμής δεν έχω νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Νεάπολης, από ένα Δήμο όπου όλος ο πυρήνας του κόσμου εκεί στηρίζει τον ΠΑΟΚ, γι’αυτό πήγα εγώ εκεί.

Ήθελα να είμαστε μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, έτσι είπα θα πάμε στη Νεάπολη».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος: «Στα αγωνιστικά θεωρώ πως θα είμαστε και φέτος μέσα στους στόχους μας, θέλουμε και φέτος το νταμπλ. Προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις συνέχεια αλλά δημιουργούνται όπως βλέπεται και νέα θέματα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάχες για τίτλους

Γεμάτη η ατζέντα για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου με την ασπρόμαυρη ατζέντα να είναι για μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια για τα τμήματα του ΠΑΟΚ εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις μάχες του Δικεφάλου τις ερχόμενες ημέρες.

Σάββατο 27/4

Ποδόσφαιρο Γυναικών - 13:45

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Action 24 TV + live stream YouTube Action24)

Χάντμπολ Ανδρών - 18:00

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (live stream YouTube AEK Athletic Club)

Μπάσκετ Ανδρών - 20:15

ΠΑΟΚ - Μαρούσι (PAOK Sports Arena - ΕΡΤ3)

Κυριακή 28/4

Ποδόσφαιρο Super League Κ19 - 13:00

Άρης - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ Γυναικών - 14:00

ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ (live stream YouTube)

Ποδόσφαιρο Stoiximan Super League - 19:30

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Γήπεδο Τούμπας - NovaSports Prime)

Δευτέρα 29/4

Ποδόσφαιρο Super League 2 - 16:00

Αιολικός - ΠΑΟΚ Β

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ