Connect with us

To μήνυμα του Σαββίδη

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ανήμερα της Εθνικής επετείου του "ΟΧΙ".

PAOK24

To μήνυμα του Σαββίδη

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ισχυρός άνδρας του “Δικεφάλου” μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Δεχτείτε τους εορταστικούς χαιρετισμούς για μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ελληνική ιστορία, την Ημέρα του «ΟΧΙ».

Πριν από 75 χρόνια, ο ελληνικός λαός έδειξε στον κόσμο το μεγάλο θάρρος και την επιμονή του στον αγώνα ενάντια στο φασισμό. Χάρη στην ενότητα και τη συσπείρωση, οι Έλληνες αντιστάθηκαν στον εχθρό και υπερασπίστηκαν τα ιδανικά της ελευθερίας, της ειρήνης και του ανθρωπισμού.

Το κατόρθωμα των πατριωτών, που θυσίασαν τις ζωές τους για την πατρίδα, θα είναι χαραγμένο για πάντα στις δέλτους της Ιστορίας και θα είναι άξιο παράδειγμα για τις μελλοντικές γενιές.

Τιμώντας τη μνήμη των ηρωικών προγόνων μας και όλων των ηρώων που απελευθέρωσαν τον κόσμο από τον φασισμό, σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να αγωνιστούμε για ενότητα και αλληλεγγύη, τόσο εσωτερικό της Ελλάδας, όσο και μεταξύ των εθνών.

Πρέπει να υπερασπίσουμε τις ιδέες της ειρήνης και της δημιουργικότητας, καθώς και το δικαίωμά μας για ελεύθερη επιλογή, να είμαστε ενεργοί πολίτες σε θέματα που αφορούν το μέλλον της ιστορικής μας πατρίδας και γενικά όλου του πλανήτη.

Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο Παλατάκι

Ποιοι ορίστηκαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Πάτρας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το Σάββατο στις 18:00 στο Παλατάκι, την παρουσία του στα πλέι άουτ της Stoiximan Basket League, κόντρα στον ουραγό, Απόλλωνα Πάτρας, με την ΚΕΔ να ορίζει στην αναμέτρηση αυτή τον Θεονά, τον Μαγκλογιάννη και τον Λουλουδιάδη.

Αναλυτικά οι διαιτητής της 1ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης:

Σάββατο 30/3

Α. Παπανδρέου 17.15 Περιστέρι-Κολοσσός Ρ. Παπαπέτρου-Λόρτος-Χριστινάκης (Κουλούρης)

ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. Θεονάς-Μαγκλογιάννης-Λουλουδιάδης (Κυρτάτας)

Λαύριο 19.00 Λαύριο-Καρδίτσα Συμεωνίδης-Μηλαπίδης-Μπακάλης (Νηγιάννης)

Κυριακή 31/3

ΣΕΦ 17.15 Ολυμπιακός-Άρης Τσαρούχα-Μαρινάκης-Σκανδαλάκης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 21.00 Παναθηναϊκός-Προμηθέας Π. Τσολάκος-Τζιοπάνος-Κατραχούρας (Ντάβαρης)

Δευτέρα 1 /4

ΟΚΑΛ 20.15 ΑΕΚ-Μαρούσι Καρπάνος-Τηγάνης-Ζακεστίδης (Παπαδόπουλος Θεοφ.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ