Connect with us

ΠΑΟΚΑΡΑ στο ντέρμπι!

Ντέρμπι στα… χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ με τις Ελπίδες Καρδίτσας, αφού οι "ασπρόμαυρες" έκαναν… περίπατο στην Τριανδρία επικρατώντας με το άνετο 4-1.

Ελένη Μπούντου

ΠΑΟΚΑΡΑ στο ντέρμπι!

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για τον Δικέφαλο ήταν η Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς που σημείωσε τρία γκολ, με την αρχηγό των “ασπρόμαυρων”, Δήμητρα Παντελιάδου, να προσθέτει το όνομα της στον πίνακα των σκόρερ.

Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη ξέφυγε στην βαθμολογία από τις Ελπίδες Καρδίτσας και έστειλε σαφές μήνυμα στις αντιπάλους του, πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα με τη Λαμία

Οι επιλογές του Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την αρχική του 11άδα για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, απέναντι στη Λαμία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μ. Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (Live Stream)

Δείτε ζωντανά το νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία και στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ