Connect with us

ΑΣ

«Τα πάντα για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους»

«Πρώτη» συνάντηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Τα πάντα για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους»

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, με αρκετά νέα πρόσωπα, αλλά και τις παίκτριες που παρέμειναν στο ρόστερ από την περασμένη σεζόν.

Το πρώτο ραντεβού της νέας χρονιάς δόθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το οποίο παραχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες προπονήσεων της ομάδας, ενώ ακόμη εξασφάλισε και τον ιματισμό των κοριτσιών.

Ο γενικός αρχηγός του τμήματος, κ. Βαρδαλής, φρόντισε να στείλει το μήνυμα του για τη νέα ημέρα στο τμήμα λέγοντας στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ τα εξής:

«Κατ’ αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω όλες τις παίκτριες, παλιές και νέες, οι οποίες θα είναι φέτος κοντά μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως ΠΑΟΚ να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Στόχος της σεζόν, όπως προείπα, δεν μπορεί να είναι άλλος από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος και στο γυναικείο ποδόσφαιρο να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται πάντα και μόνιμα στην κορυφή και ειδικά φέτος αυτός ο στόχος συμβαδίζει και μ’ έναν ακόμα, αυτόν της ανανέωσης της ομάδας με το βλέμμα τουλάχιστον στην επόμενη πενταετία. Για ένα Σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να υπάρξει μεταβατική περίοδος, είμαστε υποχρεωμένοι να συγχρονίσουμε την ηλικιακή ανανέωση με την εκ νέου κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων.

Σύντομα, θα έχουμε μαζί μας και άλλες κοπέλες, αντάξιες του ονόματος του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους και χαρά στο τμήμα. Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ’όλα, απ’ όλους και απ’ όλες… Απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας, ζητώ να έχουν και φέτος εμπιστοσύνη στους υπευθύνους, οι οποίοι μαζί με το έμψυχο δυναμικό και το προπονητικό τιμ θα τα δώσουν όλα, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και στο τέλος να τον κατακτήσει για ακόμα μία φορά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Παπαδόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ το έχει στο DNA του να πρωταγωνιστεί»

Όσα είπε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πανηγυρισμοί δεν έχουν κοπάσει στις τάξεις του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ που στην παρθενική του χρονιά κατέκτησε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά πανηγύρισε και το πρωτάθλημα στη Futsal League 2.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, σχολίασε:

«Μία πολύ δύσκολη χρονιά από την αρχή, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μεγαλύτερη χαρά νιώθω που αυτά τα παιδιά πήραν αυτό το πρωτάθλημα, τα οποία από το μηδέν ξεκίνησαν, παράτησαν τα πάντα, έδωσαν το 1000% από την ζωή τους, και τώρα βλέπω την χαρά στα πρόσωπα τους.

Όσο κλισέ και αν ακούγεται, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο, από το να πρωταγωνιστεί όπου παίζει. Είναι το DNA αυτής της ομάδας, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διεκδικεί, τα πάντα, σε οποιοδήποτε άθλημα το οποίο παίζει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Νικητής ο ΠΑΟΚ σε τουρνουά με ιδιαίτερη σημασία

Ηχηρό μήνυμα έστειλαν όλες οι παίκτριες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών κατά της βίας, συμμετείχε ο ΠΑΟΚ Β', φτάνοντας μάλιστα και στην κατάκτησή του.

Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον ΠΑΣ Λαμίας, και μαζί με τον ΠΑΟΚ Β' και τους διοργανωτές συμμετείχαν και οι Πιερίδες Μούσες και ΓΠΟ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας του ΓΠΟ Γιάννινα με 2-0, των Μουσών με 2-0, και τον ΠΑΣ Λαμία με 4-0.

Καλύτερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η αθλήτρια του ΠΑΟΚ Β', Φωτεινή Μπουρονίκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ