Connect with us

Συνεχίζει με Τασούλη

Τη συνέχιση της συνεργασίας τους συναποφάσισαν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και ο Αλέξης Τασούλης.

Ελένη Μπούντου

Συνεχίζει με Τασούλη

Ο πετυχημένος τεχνικός και ο υπεύθυνος του τμήματος, Γιώργος Προύσαλης, συναντήθηκαν στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ και αφού έδωσαν τα χέρια, έθεσαν επι τάπητος τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται, και κατέληξαν στην απόφαση για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Η μεταγραφική ενίσχυση θα προέλθει είτε από τον εσωτερικό χώρο, είτε απο τον εξωτερικό, με συγκεκριμένες αθλήτριες να είναι ήδη στο πλάνο των Νταμπλούχων Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη απώλεια κι η πιο οδυνηρή

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο κόντρα στην Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ισοπαλία σαν...ήττα για τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», με τον Δικέφαλο του Βορρά να πετά δυο βαθμούς που πιθανότατα τον θέτουν εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ διατηρούσε το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λαμία, έχοντας επικρατήσει και στα 15 παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας. Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24/4), με την Λαμία να αποσπά τον πρώτο της βαθμό κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως στις προηγούμενες δεκαπέντε αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ είχε δεχθεί μόνο 2 τέρματα και είχε σκοράρει 36!

Όλες οι αναμετρήσεις κόντρα στη Λαμία:

ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0
ΠΑΟΚ - Λαμία 2-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 1-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Πουλάνε εισιτήρια και λαχνούς σε Καραϊσκάκης και ΣΕΦ»

Νέες αποκαλύψεις για τα ηγετικά στελέχη της Θ7 που εμπλέκουν και την ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων από την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες που δείχνουν τις σχέσεις των ηγετικών στελεχών της «Θύρα 7» και με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πέρα από την ΠΑΕ που ήδη υπάρχουν πολλά στοιχεία.

«Τα ηγετικά στελέχη της Θύρας 7 κερδίζουν χρήματα. Ο ένας τρόπος είναι ότι έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια τα οποία πωλούν πριν τους αγώνες με «καπέλο» το ύψος του οποίου εξαρτάται από τη ζήτηση που υπάρχει. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχω δει τον Ι. να έχει πακέτο εισιτηρίων και να το δίνει σε δικά του άτομα για να τα πουλήσουν. Το πως μοιράζονται μετά τα έσοδα δεν το γνωρίζω. Στο ΣΕΦ η κατάσταση είναι διαφορετική. Αν και οι περισσότερες θέσεις στο πέταλο των οργανωμένων είναι με εισιτήρια διαρκείας, τον έλεγχο εισόδου τον έχουν τα ηγετικά στελέχη των οργανωμένων οπαδών καθώς και δικοί τους άνθρωποι οι οποίοι επιτρέπουν την είσοδο με απλά χαρτάκια που πουλάνε σε όποια τιμή θέλουν. Τα χαρτάκια αυτά είτε γράφουν Ολυμπιακός είτε για την Ενίσχυση της Θύρας 7. Σε κάθε θύρα κάθονται περίπου είκοσι άτομα και έχουν ανοιχτά τα τουρνικέ. Ο Ι. μοιράζει σε αυτά τα άτομα μπλοκάκια με λαχνούς είτε ο ίδιος είτε βάζει κάποιο δικό του άτομο και τα άτομα αυτά στις θύρες να πουλάνε τους λαχνούς».

Ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει και άλλες λεπτομέρειες για τη δράση του Ι., σε ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα:

«Τον έχω δει να μπαίνει και στη φυσούνα στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης. Το θυμάμαι αυτό γιατί μου έκανε πολύ εντύπωση το να μπαίνει και στη φυσούνα δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιον αγώνα ήταν. Πάντως αυτό έγινε ή στο τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου ή στην αρχή της φετινής περιόδου. Επίσης αυτός δίνει και τις εντολές στον οργανωτή και όταν κάποιοι δεν υπακούσουν, μαζεύει ομάδα δικών του ατόμων και τραμπουκίζουν και δέρνουνε τα άτομα που δεν υπακούν. Οι συμπεριφορές τους αυτές δείχνουν ότι αυτοί κάνουν κουμάντο στη Θύρα 7 με επικεφαλής τον Ι.».

Σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού ο Ι. βρίσκεται με καρτελάκι στον αγωνιστικό χώρο. Μαζί με άλλους δυο, τον Κ. και τον Μ., μετά τα επεισόδια στο Ρέντη, δεν προσήχθησαν μαζί με όλους εμάς και όπως άκουσα να συζητιέται αργότερα φυγαδεύτηκαν μαζί με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού. Επειδή πηγαίνω αρκετά χρόνια στο γήπεδο, αυτοί οι τρεις μαζί με κάποιους άλλους είναι τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με τη Θύρα 7 ,είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες του Ολυμπιακού στα περισσότερα αθλήματα. Συνήθως κάθονται εντός του αγωνιστικού χώρου, κάποιοι φοράνε καρτελάκι και παίρνουν αποφάσεις τόσο για την οργάνωση της κερκίδας με συνθήματα, πανό κλπ όσο και για τα μεγάλα επεισόδια που πρόκειται να συμβούν. Εννοώ ότι σε επεισόδια που έχουν συμβεί είτε με την αστυνομία, είτε με αντίπαλους οπαδούς, αυτοί είναι που θα έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σχετικά με τον τρόπο και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν οι επιθέσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογευματινό ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής (28/4, 19:30) στην Τούμπα, εκεί όπου υποδέχεται την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Όπως έγραψε και ο Δικέφαλος του Βορρά, «δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις, αλλά για έργα», με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει την εικόνα της ενόψει της συνέχειας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Εκόνγκ, που δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά κατά την εφετινή περίοδο. Κατά τ' άλλα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή, κάτι το οποίο συμβαίνει και στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. H προπόνηση της Παρασκευής (26/4) έχει οριστεί για τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει τον τρόπο που θα του εξασφαλίσει την αποφυγή της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα, κάτι δυσανάλογο με το ποδόσφαιρο που έχει παρουσιάσει συνολικά, την πορεία που έχει πραγματοποιήσει, το θέαμα και τα πολλά γκολ. Μπροστά του παρουσιάζεται μια ευκαιρία να βγάλει αντίδραση, με την ΑΕΚ, και στη συνέχεια μια διακοπή που θα βοηθήσει πολύ σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο, τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ