Connect with us

Στήριξη διαρκείας

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Attackερ

Στήριξη διαρκείας

Ο ερασιτέχνης μέσω ανακοίνωσης του καλεί τον κόσμο να στηρίξει τα κορίτσια στη νέα τους προσπάθεια.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν ότι ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας από τα εξής σημεία:

1. Γραφεία Α.Σ. ΠΑΟΚ (ΘΥΡΑ 7, Γηπέδου Τούμπας), τηλέφωνο 2310 988.000 (Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00-15:00 & 18:00-20:00)
2. PAOK BC STORE (PAOK Sports Arena), τηλέφωνο 2315550760 (Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 19:00, Σάββατο 10:00 – 15:00)
3. Mytime Sports Café, Λογοθέτου 12 – κάθετος στη Σοφούλη, τηλέφωνο 6946687592

Tα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 10€ και ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγάλο κίνητρο με ΑΕΚ, τιμή να βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Έλβαρ Φρίντρισκον για τον αυριανό αγώνα στα Λιόσια και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, καθώς και η αποστολή του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" θα βρεθούν σε λίγη ώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να "πετάξουν" για την Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 4ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play out της Basket League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για συμμετοχή στα play off, έστω και ως 8ος, με τον Στάθη Νεραντζάκη να στελεχώνει την αποστολή με τους Μαρκίς Τάουνς, Τζαμάνι ΜακΝις, Νίκο Τσιακμά, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Νίκο Αρσενόπουλο, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Αριστοτέλη Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ, Τζάστιν Άλστον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, επιλέγοντας να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τον Σέσιλ Γουίλιαμς.

Για την αυριανή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας έκαναν αποχή από τις προπονήσεις χθες και σήμερα, ο Έλβαρ Φρίντρικσον δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ κι αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή είναι σήμερα τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, εκτός από το ότι θεωρώ ότι είναι τιμή να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. 

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε στην έδρα τους, ακόμη κι αν δεν θα υπάρχουν θεατές στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες το άδειο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας εκείνη την ατμόσφαιρα που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το transition και την προσπάθειά τους να τρέξουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν εύκολα καλάθια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πανόραμα – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

18η και τελευταία αγωνιστική στην Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στο ΔΑΚ Πανοράματος από την τοπική ομάδα στις 16:00.

Οι υπερπρωταθλήτριες και κυπελλούχες Ελλάδας είναι σίγουρα στη 2η θέση της βαθμολογίας, ανεξαρτήτως με το τι θα συμβεί στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των playoffs.

Από την άλλη πλευρά το Πανόραμα μετά τη νίκη του με 30-26 στην έδρα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών ανέβηκε στους 22 βαθμούς, είναι στην 5η θέση και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για την είσοδό της στην τετράδα.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=5Tij_TNVjBw

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ορισμός της… απειρίας!

Το “φτωχό” βιογραφικό του Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα και η εύλογη απορία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προβληματισμό αν μη τι άλλο προκαλεί η επιλογή της ΕΠΟ να επιλέξει τον 30χρονο Πορτογάλο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα για το αυριανό ντέρμπι (20:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης", μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play off της Stoiximan Super League.

Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν πρόκειται για έναν διαιτητή που όχι μόνο ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA αλλά έγινε διεθνής προ ολίγων μηνών!

Στην έως τώρα καριέρα του, ο Μιγκέλ Νογκέιρα έχει "σφυρίξει" μόλις 37 παιχνίδια της πορτογαλικής Primeira Liga και 6 του Κυπέλλου Πορτογαλίας, ενώ... ελάχιστες είναι οι εμπειρίες του εκτός πορτογαλικών συνόρων!

Συγκεκριμένα, σε επίπεδο διασυλλογικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει διευθύνει μόνο το φετινό παιχνίδι μεταξύ Αμπερντίν και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (2-0) στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, την αναμέτρηση της Σερίφ με τη Φαρούλ (3-0) για τον πρώτο προκριματικό γύρο του φετινού Champions League και το ματς μεταξύ Χάποελ Μπερ Σεβά - Λέφσκι Σόφιας (0-0) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Aπό εκεί και πέρα, δεν έχει "σφυρίξει" ούτε ένα (!) ντέρμπι στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι η πρώτη φορά που έρχεται στη χώρα μας και στο "παλμαρέ" του βρίσκονται δύο παιχνίδια της γαλλικής Ligue 1 (Λιλ - Ανζέ 1-0 το 2022 και Ναντ - Χάβρη 0-0 το 2023) και το πρόσφατο Ανόρθωση - Πάφος 2-3, για τα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος.

Τώρα, με τόσο "φτωχό" βιογραφικό, πως ο συγκεκριμένος διαιτητής επιλέχθηκε από την ΚΕΔ για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, είναι άξιο απορίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ