Connect with us

Η ταινία του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3!

Το ντοκιμαντέρ η «90 χρόνια ΠΑΟΚ, νοσταλγώντας το μέλλον», που αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» του Νίκου Τριανταφυλλίδη, θα μεταδώσει η ΕΡΤ3 σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. .

Στέργιος Αναστασιάδης

Η ταινία του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3!

Η ταινία που γυρίστηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων ζωής του μεγαλύτερου συλλόγου της Βόρειας Ελλάδας θα προβληθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 22:05, με τη σχετική αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ στις κινηματογραφικές αίθουσες, να είχε ως εξής: 

“Ταξιδέψτε μέσα σε 90 λεπτά στα 90 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ με όχημα την ξεχωριστή ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Μια ταινία που απέσπασε το βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 

Η 90λεπτη ταινία τεκμηρίωσης «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον» δεν είναι μια απλή καταγραφή της ιστορίας της ομάδας, αλλά ένα ζωντανό φιλμικό ημερολόγιο που διατρέχει τους σημαντικούς σταθμούς της ομάδας σε συνάρτηση με τις ιστορικές εξελίξεις και τις κοινωνικές διαστάσεις. Πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο και στον τόπο, μία κινηματογραφική πραγματεία στην «ομάδα – ιδέα».

Στη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία διήρκησαν πέντε μήνες, ο Νίκος Τριανταφυλλίδης επισκέφτηκε τους τόπους στους οποίους χτυπά δυνατά η καρδιά της ομάδας και απέσπασε συγκινητικές εξομολογήσεις από παλαίμαχους και νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες της ομάδας αλλά και πιστούς φίλους που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν την «βαριά φανέλα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs

Ξεκινάνε το Σάββατο οι μονομαχίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την 6η θέση πήρε ο ΠΑΟΚ στο G1 της Β' φάσης της Α1 πόλο ανδρών μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική.

Έτσι, ο Δικέφαλος θα βρει στο δρόμο του τον Απόλλωνα Σμύρνης σε μια σειρά που η πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs θα κριθεί στις δύο νίκες.

Η ομάδα του Απόλλωνα έχει το πλεονέκτημα έδρας καθώς τερμάτισε στην 3η θέση.

Έτσι, ο πρώτος αγώνας θα γίνει το Σάββατο 20/4 στις 19:00, ενώ ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24/4 και ώρα 20:00 στο Ποσειδώνιο.

Εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει και πάλι στην Αθήνα στις 27/4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τζωρτζίνης: «Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ για τις μάχες με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στις μάχες κόντρα σην Ένωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τη νίκη επί του ΟΣΦΠ.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στις δηλώσεις του Νίκου Τζωρτζίνη:

«Θεωρώ ότι θα γίνει μία μεγάλη μάχη. Προετοιμαζόμαστε από την αρχή της εβδομάδας γι' αυτό το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν φαβορί, έχουμε ίσες πιθανότητες απέναντι στην ΑΕΚ να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ο πρώτος αγώνας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, ωστόσο ακόμα και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη ποιότητα στον χρόνο, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία γι' αυτή την χρονιά, έχουμε φτάσει σ' ένα πολύ καλό σημείο. Όλοι είμαστε πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, και ελπίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ