Connect with us

Πολλά συγχαρητήρια από την Stoiximan!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, συγχαίρει τους Χρυσούς Νέους της ελληνικής υδατοσφαίρισης, το προπονητικό τιμ και όλη την ελληνική αποστολή, που κατέκτησαν την παγκόσμια κορυφή, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών της Σερβίας.

Ελένη Μπούντου

Πολλά συγχαρητήρια από την Stoiximan!

‘Μια ακόμη τεράστια επιτυχία της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης που πιστοποιεί την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους καθώς και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, της οποίας η συνέπεια αποτελεί παράδειγμα για όλα τα αθλήματα.

Βρισκόμαστε δίπλα στην Ελληνική Υδατοσφαίριση, εδώ και τρία χρόνια και μέχρι τουλάχιστον του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Στιγμές όπως αυτή μας κάνουν διπλά χαρούμενους για την επιλογή μας να στηρίζουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, αθλητές και ομάδες σε όλες τις εκφάνσεις του ελληνικού αθλητισμού’, δήλωσε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.

Η Stoiximan αποτελεί Μεγάλο Χορηγό της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης. Πριν από ένα μήνα ανακοίνωσε μάλιστα την διέυρυνση της χορηγικής υποστήριξης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με στόχο την στήριξη της Ομοσπονδίας στην προετοιμασία της στο νέο Ολυμπιακό κύκλο, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στο Τόκυο, ενώ θα αποτελέσει τον ονομαστικό χορηγό του Final Four κυπέλου έως το 2021.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Λαμία με έναν στόχο

Σημαντική δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχει μπροστά του ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Έχει μπροστά του μία έξοδο, με ξεκάθαρο στόχο και θα βρει απέναντί του τη Λαμία, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο "Δικέφαλος" θα πρέπει να πάρει το διπλό, αν θέλει να παραμείνει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 67 βαθμούς, στο -5 από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Παναθηναϊκό, έχοντας παίξει κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κυνηγάει κάτι σε αυτή τη διαδικασία αγώνων και ουσιαστικά παίζει χωρίς άγχος.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δε θα έχει στη διάθεσή του τον Άνταμ Τζανετόπουλο, που έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα ζητήματα.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης της ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR θα βρίσκεται θα είναι ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Μεϊντάνας (Αχαΐας) AVAR, ενώ βοηθοί ορίστηκαν οι Φωτόπουλος (Αθήνας) και Στάικος (Λάρισας).

Ο αγώνας στη Λαμία θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ -φυσικά- θα υπάρχει και live ενημέρωση μέσα από το PAOK24.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «καρδιά» του ΠΑΟΚ σε Θεσσαλονίκη, Λαμία, Αθήνα

Η «ασπρόμαυρη» ατζέντα της Τετάρτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τετάρτη που θα θυμίζει... σαββατοκύριακο από πλευράς της αγωνιστικής δράσης για τα τμήματα του ΠΑΟΚ.

Πολλά και σημαντικά παιχνίδια από νωρίς το μεσημέρι έως και το βράδυ.

Αρχή από την τελευταία μάχη της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια της σεζόν, εκτός έδρας απέναντι στο Περιστέρι.

Συνέχεια με το νοκ άουτ παιχνίδι για το κύπελλο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθεί η εκτός έδρας δοκιμασία του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου στην έδρα της Λαμίας.

Στη Μίκρα η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Φινάλε στο Ποσειδώνιο με το ανδρικό πόλο του Δικεφάλου να θέλει να ολοκληρώσει το «μπαμ» απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά:

Πόλο γυναικών
22η αγωνιστική, Α1
Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου
15:00, ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο γυναικών
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Γήπεδο Νέων Επιβατών
16:00, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
7η αγωνιστική Play-Off, Super League
Δημοτικό Στάδιο «Α. Διάκος»
17:00, ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ

Χάντμπολ γυναικών
1ος ημιτελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
19:00, ΠΑΟΚ - ΑΕΣΧ Πυλαίας

Πόλο ανδρών
2ος προημιτελικός, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
20:30, ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο βιβλίο γκίνες η ανάπαυλα του «Βικελίδης»

Το PAOK24 News by GAS24 σχολιάζει όλη την επικαιρότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επικαιρότητα με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», τις εξελίξεις της υπόθεσης της δολοφονίας του αστυνομικού Λυγγερίδη, την στάση της ΕΡΤ στα όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η διάρκεια του ημιχρόνου στο Αρης - ΑΕΚ απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ