Connect with us

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Ομάδα Νέων, Ξενοφών Σιορδίλης, δημιούργημα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, με την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας, μίλησε στο acpaok.gr.

Ελένη Μπούντου

«Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Πόσες συμμετοχές μετράς με την Εθνική Ομάδα;

Πρώτη φορά συμμετείχα με την Εθνική Εφήβων  το 2015 στους πρώτους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, που έγιναν στο Μπακού και πήραμε την Τρίτη θέση. Φέτος, ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχα σε αγώνες με την Εθνική Ομάδα Νέων.

Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία να συμμετέχεις σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα…

Είναι το όνειρο κάθε αθλητή να παίξει με την Εθνική Ομάδα, τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά… Όταν παίρνεις μέρος σε τέτοιες διοργανώσεις  και είσαι εκεί για να εκπροσωπήσεις την χώρα σου, νιώθεις ότι οι κόποι σου ανταμείφθηκαν.

Τη στιγμή που κατακτήσατε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πώς νιώσατε; Ποια ήταν τα συναισθήματά σας;

Η αλήθεια είναι πως δεν το συνειδητοποιήσαμε κατευθείαν, για εμάς ήταν απλά σαν να κερδίσαμε έναν τελικό. Το συνειδητοποιούσαμε μέρα με τη μέρα, ειδικά όταν επιστρέψαμε στην Ελλάδα και αρχίσαμε να δεχόμαστε πολλά συγχαρητήρια. Τότε αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε το μεγάλο επίτευγμά μας!

Αυτός ο τίτλος θα αποφέρει και μεγάλη άνοδο στο πόλο…

Μακάρι! Εμείς το ευχόμαστε, μέρα με τη μέρα το πόλο στην Ελλάδα να ανεβαίνει, γιατί δυστυχώς δεν είναι από τα πλέον επαγγελματικά αθλήματα. Εμείς παλεύουμε γι’ αυτό και ευχόμαστε ο κόσμος να δείξει ανταπόκριση, να ασχοληθούν περισσότερα παιδιά με το πόλο, καθώς και να βρίσκεται πολύς κόσμος δίπλα μας στα γήπεδα.

Με αφορμή ότι είσαι ο «φύλακας άγγελος» του τέρματος της Ελλάδας, θα κάνουμε ένα throwback στη συμμετοχή σου σε έναν από τους τελικούς που έδωσε πέρυσι ο ΠΑΟΚ…

Πέρυσι στα play-offs, μέσα στη Γλυφάδα στο πρώτο παιχνίδι για την 3η-4η θέση, ο τερματοφύλακάς μας αποβλήθηκε στο 2οοκτάλεπτο και έπρεπε να τον αντικαταστήσω εγώ. ΄Ημουν έτοιμος, μπήκα και τα έδωσα όλα… Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που φοβήθηκαν τη δεδομένη στιγμή, καθώς είμαι ο μικρός της ομάδας και θα έπαιζα στη θέση του Φίλιππου, ενός έμπειρου τερματοφύλακα της Α1. Παρ’ όλα αυτά, η ικανοποίησή μου ήταν μεγάλη, καθώς κατάφερα να ανταποκριθώ επάξια στις προσδοκίες!

Για την προετοιμασία και την νέα αγωνιστική σεζόν…

Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι οι αθλητές και όλα τα υπόλοιπα, με σκληρή δουλειά θα έρθουν…  Θα δώσουμε τον καλύτερό εαυτό μας, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην τετράδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο!

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MEDIA

Το PAOK24 και το νέο εγχείρημα

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας με εκπλήξεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και όχι μόνο.

Mεταξύ άλλων οι δύο πρώτοι προχώρησαν στην ανακοίνωση ενός νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος, με πρόσωπα-έκπληξη, με ανάλυση και φυσικά συζήτηση για ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδεί σε διαδίκτυο και TV 100.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Nsdaz5E_xEU

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ