Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ραντεβού» στα… αστέρια!

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ και εξασφάλισε την 1η θέση στο μίνι πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League.

PAOK24

«Ραντεβού» στα… αστέρια!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, χάνοντας μία τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μαλεζά στο 6’.

Ο Κίτσιου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κλάους πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στρώνοντας την μπάλα και ο Μαλεζάς με γυριστό εντυπωσιακό σουτ με πλάτη στην εστία ανάγκασε τον Στιλ σε μία ενστικτώδη απόκρουση.

Ο ΠΑΟΚ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να εδραιώσει την κυριαρχία του με γκολ του Ροντρίγκεζ στο 18’.

Ο Πέλκας έστρωσε στον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι με προβολή έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και εκείνος με σουτ με εξωτερικό φάλτσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «ασπρόμαυροι» έλεγχαν το παιχνίδι, ωστόσο στο 26’ ο Λουντ δοκίμασε ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γλύκου, η μπάλα κόντραρε στον Βίτορ και παίρνοντας περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού επηρέασε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι άργησαν να συνέλθουν και περιορίστηκαν σε πιο παθητικό ρόλο μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο «Δικέφαλος» έδωσε χώρο στον αντίπαλο του, χωρίς βέβαια να απειληθεί ιδιαίτερα, αδυνατώντας παράλληλα να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να ψάξει με προσεκτικό και ορθολογικό τρόπο ένα γκολ που θα του έδινε μεγαλύτερη σιγουριά.

Το παιχνίδι μέχρι το 70’ ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη και να προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους.

Στο 72’ ο Κλάους έστρωσε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, την μπάλα στον Βίτορ, με τον Πορτογάλο να μην μπορεί να σουτάρει από κοντινή θέση.

Στο 77’ ο Παναθηναϊκός απάντησε με το σουτ του Κουτρουμπή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο πεισματάρης Χαρίσης κυνήγησε μία μπαλιά μετά από κεφαλιά του Αθανασιάδη, νίκησε τον Στιλ, βάζοντας την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει τελικά κόρνερ.

Στο 85’ ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Πέτριτς να κατεβάζει τη βαθιά μπαλιά του Λουντ, να δοκιμάζει στην κίνηση το βολέ και τον Γλύκο να κάνει την απόκρουση της σεζόν, κρατώντας όρθιο τον ΠΑΟΚ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκεζ δοκίμασε από πλεονεκτική θέση σουτ, με τον Μολέδο να αποκρούει με το κεφάλι και τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού να λύνουν στη συνέχεια την πολιορκία του ΠΑΟΚ που είχε απόπειρες με τους Χαρίση και Ροντρίγκεζ και πάλι.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Στιλ, κάνοντας πιθανότατα επιθετικό φάουλ που δε δόθηκε, πήρε την κεφαλιά σε κόρνερ του Μπουμπάλ ενώ είχε προωθηθεί, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

 Το παιχνίδι έληξε 0-0, ο ΠΑΟΚ έμεινε για πρώτη φορά στην επταετή συμμετοχή του στα πλέι οφ αήττητος και εξασφάλισε την 1η θέση στο μίνι πρωτάθλημα, «σφραγίζοντας» την παρουσία του στον 3ο προκριματικό γύρου του Champions League στα μέσα Ιουλίου.

Στο άλλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη με 1-0.

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ:

ΠΑΟΚ 12

Παναθηναϊκός 11

ΑΕΚ 9

Πανιώνιος 4

Το live της αναμέτρησης

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-1 Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League!

90’+2′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπουμάλ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Στιλ, ο οποίος είχε κατέβει σε αυτή τη φάση πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού είχε χρησιμοποιήσει αντικανονικά τα χέρια του για να πάρει θέση και δε δόθηκε φάουλ. 

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. 

90′
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκεζ από την αριστερή γωνία έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ. 

87′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ροντρίγκεζ σούταρε από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Μολέδο να απομακρύνει με το κεφάλι. Στη συνέχεια της φάσης ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με σουτ του Χαρίση να σκοράρει, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και σε απόπειρα του Ροντρίγκεζ, με την πολιορκία να λύνεται με σουτ του Κίτσιου που κατέληξε κόρνερ. 

85′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναίκό, σπουδαία απόκρουση από τον Γλύκο! Ο Λουντ βρήκε με μακρινή μπαλία τον Πέτριτς μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, εκείνος κοντρόλαρε με το στήθος και δοκίμασε στην κίνηση ένα βολέ, με τον Γλύκο να απομακρύνει με εξαιρετική ενστικτώδη απόκρουση.

83′ Μαλεζάς και Βίτορ διαμαρτύρονται συνέχεια για το γεγονός ότι ο Λέτο παίζει με τους αγκώνες.

80′ Ο Μπερμπάτοφ στη θέση του Αθανασιάδη. 

80′ Ο Πέτριτς στη θέση του Κλωναρίδη. 

79′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, ο Χαρίσης διεκδίκησε την μπάλα, έβαλε την προβολή, νίκησε τον προβολή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

77′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπουμπάλ σέντραρε από τα δεξιά, ο Βλαχοδήμος στο δεύτερο δοκάρι έστρωσε στον Κουτρουμπή, με τον τελευταίο να σουτάρει από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. 

75′ Ο Βλαχοδήμος στη θέση του Αμπέντ. 

72′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστρωσε στον Βίτορ, ωστόσο εκείνος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως θα ήθελε από το ύψος της μικρής περιοχής του Παναθηναϊκού, με τους φιλοξενούμενους να διώχνουν όπως-όπως. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει και πιέζει, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, έχοντας για συμπαραστάτη τη φοβερή Τούμπα που του δίνει ώθηση. 

68′
Ο Σκόνδρας στη θέση του Λέοβατς. 

64′ Κίτρινη κάρτα στον Λέοβατς. 

63′ Ο Μπουμάλ στη θέση του Εβανζελίστα. 

61′ Κίτρινη κάρτα στον Μέστο. 

60′ Ο Κοροβέσης στη θέση του Πέλκα. 

59′ Παρότι δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες, οι παίκτες των δύο ομάδων δείχνουν μεγαλύτερη διάθεση να δημιουργήσουν παιχνίδι, με τον ρυθμό στην αναμέτρηση να έχει ανέβει. 

57′ Κίτρινη κάρτα στον Βίτορ. 

53′ Ο Πέλκας σουτάρει έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, η μπάλα κοντράρει και περνάει αρκετά μέτρα άουτ. 

50′ Λάθη και από τις δύο ομάδες, χαμηλός ρυθμός και καμία ιδιαίτερη φάση μπροστά από τις δύο εστίες μέχρι στιγμής στο δεύτερο ημίχρονο. 

46′ Χωρίς αλλαγές και για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. 

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-1

45′ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. 

44′ Ο Ροντρίγκεζ προτιμά να εκτελέσει απευθείας το φάουλ, με τον Μολέδο να παραχωρεί κόρνερ. 

43′ Κίτρινη κάρτα στον Κλωναρίδη και κερδισμένο φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Στιλ και αριστερά.

*Στο άλλο παιχνίδι ο Πανιώνιος προηγείται με 1-0 της ΑΕΚ χάρη σε γκολ του Μασούρα.

40′ Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει χώρο στον Παναθηναϊκό και είναι σε φάση άμυνας, περιμένοντας κάποια ευκαιρία να… χτυπήσει στην αντεπίθεση. Χαμηλός ρυθμός στην αναμέτρηση. 

38′ Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι. Πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο Κίτσιου και Ζέκα. 

35΄Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα για διαμαρτυρία. 

34′ Κίτρινη κάρτα στον Εβανζελίστα. 

32′ Αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Κλωναρίδης έβγαλε… φαρμακερή σέντρα από δεξιά, με τον Βίτορ να βγαίνει στο πρώτο δοκάρι και να απομακρύνει με κεφαλιά. 

31′ Ο Λέοβατς εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και πλάγια δεξιά, με τον Στιλ να βγαίνει στο δεύτερο δοκάρι και να μπλοκάρει. 

28′
Ο Τσίμιτορ πήρε το… ριμπάουντ σε απομάκρυνση της άμυνας του Παναθηναϊκού μετά από κόρνερ του ΠΑΟΚ, σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω από την εστία του Στιλ άουτ. 

26′ ΓΚΟΛ! Ο Λουντ επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βίτορ με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και παίρνοντας περίεργη τροχιά κατέληξε στη δεξιά γωνία του εξουδετερωμένου Γλύκου. Ισοφαρίζει νωρίς ο Παναθηναϊκός σε 1-1.

20′ Λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε βάρος του Αμπέντ, με το σουτ του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού να περνάει, ωστόσο, απευθείας άουτ.

18′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Πέλκας έστρωσε με προβολή έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού την μπάλα, δεξιότερα προς τον Ροντρίγκεζ, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να κερδίζει με εντυπωσιακό σουτ με εξωτερικό φάλτσο τον Στιλ, ανοίγοντας το σκορ.

14′ Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Λέτο, καθώς τον βρήκε στο πρόσωπο ο Μαλεζάς μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα. 

6′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Κίτσιου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κλάους πήρε στο δεύτερο δοκάρι την κεφαλιά, με τον Μαλεζά να πιάνει ένα εντυπωσιακό γυριστό με το αριστερό, έχοντας πλάτη στην εστία, αναγκάζοντας τον Στιλ σε εντυπωσιακή ενστικτώδη απόκρουση.

4′ Σέντρα-σουτ του Ροντρίγκεζ από τα δεξιά, η μπάλα καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Στιλ.

1′ To παιχνίδι ξεκίνησε με την ατμόσφαιρα στην Τούμπα να είναι μετά από καιρό και πάλι καυτή, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

A’ ημίχρονο

Έναρξη αγώνα

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό:Κοτσόλης, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μπουμάλ, Πέτριτς. Βλαχοδήμος και Μαμούτε.

Παναθηναϊκός:  Στιλ, Μολέδο, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Λουντ, Ζέκα, Αμπέντ, Εβανζελίστα, Κλωναρίδης και Λέτο. 

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Χατζηισαϊας, Μπερμπάτοφ, Κοροβέσης, Κούστα και Αντόνις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Βίτορ, Μαλεζάς, Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας Ροντρίγκες και Αθανασιάδης. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΓΚΟΛ: 18′ Ροντρίγκεζ- 26′ Βίτορ (αυτ.)

Ασίστ: 18’Πέλκας-

Δοκάρι: –

Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης και Χρήστος Μαγιάννης.

Τέταρτος διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος.

Παρατηρητής διαιτησίας: Δημήτριος Γκρούτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ντέρμπι για την Κλαμπ Μπριζ

Απαιτητική έξοδος για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την επανέναρξη των πλέι οφ της Super League 1 με τους «ασπρόμαυρους» να ταξιδεύουν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Μεγάλο ντέρμπι ωστόσο ετοιμάζεται να δώσει και η αντίπαλος του «Δικεφάλου» για τα προημιτελικά του Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, η οποία επιστρέφει κι αυτή στην δράση μετά την δεκαπενθήμερη διακοπή.

Στο Βέλγιο ξεκινούν το προσεχές Σαββατοκύριακο τα πλέι οφ ανόδου με την προσεχή αντίπαλο των «ασπρόμαυρων» στην Ευρώπη να έχει μπροστά της το επόμενο διάστημα δέκα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Το μίνι πρωτάθλημα ξεκινάει με τοπικό ντέρμπι, καθώς η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενείται την Πρωταπριλιά (01.04/ 14:30) στην έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου της, Σερκλ Μπριζ. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά τεσσάρων βαθμών με την ομάδα του Νίκι Χάγιεν να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ την Σερκλ στην πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ τα έκανε «μαντάρα» στην Κύπρο!

Η ΑΕΚ Λάρνακας εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της ΚΕΔ, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League και στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο, ορίστηκε ο 31χρονος Δανός, Μικέλ Ρίντερ. Ο 30χρονος διαιτητής δεν έχει παραστάσεις από ματς που «καίνε» εκτός της πατρίδας του με τον ορισμό του αν μη τι άλλο να «σηκώνει» μεγάλη συζήτηση.

Εάν κοιτάξει κανείς το βιογραφικό του θα καταλάβει πολύ γρήγορα πως είναι αρκετά άπειρος για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι σαν αυτό που καλείται να διευθύνει την Κυριακή (31/3, 18:00). Άλλωστε, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 4 Μαρτίου, η Κυπριακή Ομοσπονδία τον όρισε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ Λάρνακας και τον Άρη Λεμεσού, το οποίοι έληξε 1-1 για το Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο Δανός έκανε το παιχνίδι... μπάχαλο με τους γηπεδούχους να βγάζουν μάλιστα ανακοίνωση εναντίον του μετά τη λήξη του αγώνα.

«Κύριε Ρέντερ δεν σε ξεχάσαμε, έχεις και εσύ τις ευθύνες σου…»

Μετά τη λήξη του πρώτου 45λέπτου αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν έντονα για τις αποφάσεις του στον πειθαρχικό έλεγχο. Πιο συγκεκριμένα εξέφραζαν τα παράπονα τους για το γεγονός ότι δεν έδειξε ποτέ δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουσούντα για φάουλ σε βάρος ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. 

Μάλιστα, μετά το σφύριγμα της λήξης οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν τα εξής: «Κύριε Mikkel Redder μην νομίζεις ότι σε ξεχάσαμε. Έχεις και εσύ τις ευθύνες σου. Ο Μεσσίνα σε έφερε από τη Δανία για να δείχνεις αυτά που γίνονται και όχι ότι θέλεις εσύ. Την 2η κίτρινη του Μουσούντα την αγνόησες, ενώ είχες άψογη οπτική επαφή της φάσης. Πως γίνεται να δίνεις το φάουλ και η κάρτα να μην βγαίνει; Μας κοροϊδεύεις; Γιατί σε φέρνουν τότε στην Κύπρο; Έχεις και εσύ ευθύνες και κάποιος πρέπει να σου τις υποδείξει. Διαιτητές δεν είμαστε αλλά δεν θέλεις και πτυχίο για τους βασικούς κανονισμούς (βλ. υποσχόμενη επίθεση). Και καλή επιστροφή στη Δανία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής του τελικού στην OPAP Arena»

Όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο σύμβουλος media της UEFA

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη μία διάψευση για το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα του τελικού του Conference League από τον σύμβουλο media της UEFA, Ανδρέα Δημάτο. Ο Ανδρέας Δημάτος μίλησε στην «Καθημερινή» για το νέο format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όταν η κουβέντα πήγε στο ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού και στο αν υπάρχει plan b σε περίπτωση που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκριθούν σ' αυτόν, ήταν ξεκάθαρος.

«Από πλευράς UEFA δεν υπάρχει θέμα, κάποιο πρόβλημα που να προκύπτει από την παρουσία του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού στον τελικό της "OPAP Arena". Κατά το παρελθόν, μπορεί να είχαν υπάρξει τέτοιες δυσκολίες σε τελικούς, αλλά αλλαγή έδρας δεν θυμάμαι να έχει γίνει», ήταν η απάντηση του Ανδρέα Δημάτου σε ερώτηση για το «αν υπάρχει Plan Β από την UEFA για ένα τέτοιο… εκρηκτικό ενδεχόμενο: δύο ελληνικές ομάδες στην έδρα μιας τρίτης;».

Ταυτόχρονα, ο Δημάτος αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις Ζάετς, ο οποίος είχε πει πως «αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήγαινε στον τελικό, αυτός θα γινόταν στην Τσεχία».

«Αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Ζάετς το είπε από μόνος του», είπε και πρόσθεσε: «Για την UEFA, θέμα αλλαγής του τελικού του Conference League στην Opap Arena δεν υπάρχει και πιστεύω ότι και για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ άσχημο να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε ζήτημα και να μη φιλοξενηθεί ο τελικός στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή θα συμμετάσχει ελληνική ομάδα –και μακάρι να συμμετάσχει– σε γήπεδο άλλης ελληνικής ομάδας. Ας σκεφτούμε πόσοι τελικοί έχουν γίνει αντίστοιχα σε έδρα άλλης ομάδας από την ίδια χώρα και πανηγυρίζει Κύπελλο ομάδα που δεν είναι δικό της το γήπεδο. Γιατί να μην μπορούμε στην Ελλάδα να διοργανώσουμε μια τέτοια γιορτή; Όπως και να ‘χει, για την UEFA δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του τελικού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ