Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (pregame live)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών και το PAOK24 σας μεταφέρει όλα όσα γίνονται στο γήπεδο πριν το ματς.

Νίκος Μοσχοβίτης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (pregame live)

– Απογοητευτική η εικόνα στις εξέδρες περίπου 20 λεπτά πριν το τζάμπολ…

– Πέντε λεπτά πριν το τέλος στο Αλεξάνδρειο, Αρης – Ολυμπιακός 74-63

– Μέσα σε αποδοκιμασίες βγαίνει για προθέρμανση η αποστολή του Παναθηναϊκού. 

– Στα μέσα της 3ης περιόδου στο Αλεξάνδρειο, ο Αρης προηγείται με 61-45 του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που είναι σε εξέλιξη. 

– Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, αρχίζει να υπάρχει μια κινητικότητα στις εξέδρες. 

– Ο Ρέιμαρ Μόργκαν του Παναθηναϊκού, έχει βγει για σουτάκια, ακούγοντας μουσική από τα ακουστικά του…

– Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει και αυτός την ευκαιρία να τα πει με τον Μάνο Παπαδόπουλο, αλλά και άλλους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. 

– Αυτή είναι η έκτη φορά που “συγκρούονται” οι δύο ομάδες φέτος. Εχουν προηγηθεί τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, αυτό του Κυπέλλου καθώς και οι δύο πρώτοι ημιτελικοί της σειράς. Οι νίκες μέχρι στιγμής είναι 4-1, υπέρ του Παναθηναϊκού… 

– Ο Τέλης Ζουρνατζίδης συζητάει με τον εκτελών χρέη προέδρου στον Παναθηναϊκό, Μάνο Παπαδόπουλο μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. 

– Ο Ντι Τζέι Κούπερ έρχεται για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Παλατάκι. Ο Αμερικανός επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, αλλά επιστρέφει στο γήπεδο που έγινε γνωστός στην Ευρώπη, σήμερα. Βέβαια, το αν θα αγωνιστεί είναι μια άλλη κουβέντα, αφού είχε ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, ωστόσο έχει βγει στο παρκέ για ζέσταμα. 

– Ενα μικρό “πηγαδάκι” στο κέντρο του γηπέδου έχει στηθεί από τους νεαρούς των δύο ομάδων. Ο Κώττας του ΠΑΟΚ τα λέει με τον Χαραλαμπόπουλο και τον Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού, αφού γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στις μικρές εθνικές ομάδες. 

– Σχεδόν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρώτος που βγήκε για “σουτάκια” στο γήπεδο, ήταν ο Κέβιν Λάνγκφορντ. Πολύ νωρίς στο παρκέ, βγήκε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από τον Παναθηναϊκό…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ