Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανακοίνωσε Πόουλσεν ο ΠΑΟΚ!

O Ράσμους Πόουλσεν, που προπονούνταν τις τελευταίες μέρες με την ομάδα, ανακοινώθηκε τελικά σήμερα.

Νίκος Μοσχοβίτης

Ανακοίνωσε Πόουλσεν ο ΠΑΟΚ!

Η ανακοίνωση του Α.Σ.:

“Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ράσμους Τόμασμπεργκ Πόουλσεν, ο οποίος θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ του Δικεφάλου ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 20χρονος Δανός τερματοφύλακας φορούσε έως τώρα τα χρώματα της Αalborg, με την οποία μετράει και συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο αθλητής, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και ενθουσιασμένος που θα παίξω για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα προπονηθώ σκληρά, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά θα δώσω το 100% για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!»

Καλωσήρθες στην ομάδα μας Τόμας!”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τζωρτζίνης: «Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία»

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ για τις μάχες με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν στις μάχες κόντρα σην Ένωση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και τη νίκη επί του ΟΣΦΠ.

Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στις δηλώσεις του Νίκου Τζωρτζίνη:

«Θεωρώ ότι θα γίνει μία μεγάλη μάχη. Προετοιμαζόμαστε από την αρχή της εβδομάδας γι' αυτό το παιχνίδι. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχουν φαβορί, έχουμε ίσες πιθανότητες απέναντι στην ΑΕΚ να περάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι ο πρώτος αγώνας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, ωστόσο ακόμα και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες, γι' αυτό θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη ποιότητα στον χρόνο, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα έχει την καλύτερη ψυχολογία γι' αυτή την χρονιά, έχουμε φτάσει σ' ένα πολύ καλό σημείο. Όλοι είμαστε πολύ καλά, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά, για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ, και ελπίζουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Τότε θα παίξει ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το σαββατοκύριακο 20, 21 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι μάχες του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά των playoffs της Handball Premier.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας, που τερμάτισαν στην 3η θέση, θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Ένωση που κατέλαβε τη 2η θέση.

Το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του ζευγαριού 2-3 (ΑΕΚ- ΠΑΟΚ) -κατόπιν επιθυμίας και των δύο εμπλεκομένων σωματείων- διαμορφώθηκε ως εξής:

Β’ φάση (ημιτελικά)

Ζευγάρι 2-3 (AEK- ΠΑΟΚ) 

1η αγωνιστική ΣΚ 20-21/4
2η αγωνιστική Τετάρτη 24/4
3η αγωνιστική ΣΚ 27-28/4 (εάν χρειαστεί)

Οι αγώνες για το ζευγάρι 1-4 (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Bianco Monte Δράμα 1986)

ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΣΦΠ θα διεξαχθούν:

1η αγωνιστική Τετάρτη 15/5
2η αγωνιστική Τρίτη 28/5
3η αγωνιστική Παρασκευή 31/5 (εάν χρειαστεί)

Οι αγώνες για το ζευγάρι 1-4 (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Bianco Monte Δράμα 1986)

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΣΦΠ θα διεξαχθούν:

1η αγωνιστική Τετάρτη 15/5
2η αγωνιστική Σάββατο 18/5
3η αγωνιστική Τρίτη 21/5 (εάν χρειαστεί)

Γ΄ Φάση (Τελικοί)

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΣΦΠ θα διεξαχθούν:

Παρασκευή 31/5 1ος (εφόσον η σειρά των ημιτελικών ολοκληρωθεί 2-0)

Δευτέρα 3/6 2ος ή 1ος
Πέμπτη 6/6 3ος ή 2ος
Κυριακή 9/6 4ος ή 3ος
Τετάρτη 12/6 5ος ή 4ος (εάν χρειαστεί)
Σάββατο 15/6 5ος (εάν χρειαστεί)

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΣΦΠ θα διεξαχθούν:

Τρίτη 21/5 1ος (εφόσον η σειρά των ημιτελικών ολοκληρωθεί 2-0)
Παρασκευή 24/5 2ος ή 1ος
Δευτέρα 27/5 3ος ή 2ος
Πέμπτη 30/5 4ος ή 3ος
Κυριακή 2/6 5ος ή 4ος (εάν χρειαστεί)
Τετάρτη 5/6 5ος (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Ψάχνοντας τη νέα υπέρβαση

Με «όπλο» τη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κανονική διάρκεια της Handball Premier ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η έλευση του Στέλιου Σεϊρεκίδη όταν η σεζόν «στράβωσε» στο ξεκίνημά της με τον Πάνο Γούσιο στο τιμόνι, άλλαξε τα δεδομένα για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Δικέφαλος άρχισε να μαζεύει τη χαμένη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος με ζητούμενο πλέον την είσοδο στην τετράδα.

Λίγες ημέρες πριν ο ΠΑΟΚ ταξιδέψει στη Χαλκίδα για το Final-4 του κυπέλλου, έμαθε ότι είναι και μαθηματικά στα playoffs του πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα άδειασε το μυαλό των παικτών του Στ. Σεϊρεκίδη από μία ακόμη έννοια.

Συγκεντρωμένοι όλοι στον στόχο να επιστρέψουν τον Δικέφαλο στο δρόμο των επιτυχιών το κατάφεραν κατακτώντας το τέταρτο κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος.

Η αυλαία στην κανονική διάρκεια έπεσε με τον καλύτερο τρόπο, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Ολυμπιακού στη Μίκρα και να παίρνει τελικά την 3η θέση.

Μια θέση που τον στέλνει πάνω στην ΑΕΚ, που τερμάτισε 2η, και την οποία θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των playoffs με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μία ακόμα υπέρβαση. Οι παίκτες του Σεϊρεκίδη είναι μαχητές και θα τα δώσουν όλα για να στείλουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ότι είναι εδώ και έτοιμοι να παλέψουν και γι' αυτόν τον στόχο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ