Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα κατά Πασχαλάκη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σχέση του ΠΑΣ Γιάννινα και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μετά την προσφυγή που κατέθεσε ο Έλληνας τερματοφύλακας σε βάρος της ηπειρωτικής ομάδας η οποία τον θεωρεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΠΑΣ Γιάννινα κατά Πασχαλάκη!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κατέθεσε προσφυγή διεκδικώντας τις οφειλές του και την ελευθερία του μιας και το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται του χρόνου.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση του κάνει λόγο για «ανέντιμη συμπεριφορά» από πλευράς του τερματοφύλακα τον οποίο θεωρεί ήδη παρελθόν από την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε χθες την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Την προσφυγή ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν μόλις από μια εβδομάδα δήλωνε σε συνέντευξη του στα μέσα ενημέρωσης ότι περνάει πολύ καλά στον ΠΑΣ, στην ομάδα δηλαδή που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο και τις ικανότητες του, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Και σήμερα ο ίδιος αυτός ποδοσφαιριστής, επιδεικνύοντας προφανή αχαριστία, προσφεύγει εναντίον της ομάδας που τον πίστεψε, εναντίον της Διοίκησης, των προπονητών και φυσικά εναντίον του κόσμου, που τον στήριξε και τον έκανε βασικό τερματοφύλακα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κι όλα αυτά για 2360 €.

Μέσα από τον ΠΑΣ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε, αγαπήθηκε, έφτασε ακόμα και στο κατώφλι της εθνικής ομάδας. Και είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε ποτέ από ένα δικό μας παιδί να μας σύρει στα δικαστήρια, πόσο μάλλον για ένα ποσό της τάξης των δύο χιλιάδων ευρώ.

Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση τέτοια ανέντιμη συμπεριφορά εκ μέρους του.

Διότι αν είχε κάποιο θέμα με την ομάδα ή κάποιο παράπονο, όφειλε πρωτίστως να έρθει και να το πει ευθέως στη Διοίκηση και στον προπονητή του και όχι να ενεργεί πίσω από την πλάτη τους και με τρόπο εντελώς εκδικητικό, καταθέτοντας προσφυγή και ζητώντας εκτός από την επιδίκαση του ανωτέρω ποσού, επιπλέον και την επιβολή ποινών εναντίον της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Η συμπεριφορά του αυτή βέβαια μόνο άσχημο αντίκτυπο δύναται να προκαλέσει στον ίδιο ως ποδοσφαιριστή, που θα τον ακολουθεί και στις επόμενες ομάδες με τις οποίες θα συνεργαστεί, αν και ελπίζουμε ότι μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας δεν θα ξαναφερθεί με αυτό τον τρόπο σε καμία από τις μελλοντικές ομάδες του.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πάντως δεν θα ξεχαστεί από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα κοιτάει πάντα στο μέλλον, ο Αλέξανδρος ανήκει πλέον στο παρελθόν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ και η επιστροφή

Τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά κακός. Έδωσε ξανά δικαιώματα, δεν είχε ενέργεια, δεν είχε καθαρό μυαλό και στη Λαμία, ουσιαστικά κατέστρεψε ό,τι έχτιζε τόσο καιρό.

Ο "Δικέφαλος" άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Λαμία και τώρα, καλείται να γυρίσει σελίδα, καθώς έχει μπροστά του τέσσερα ντέρμπι μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Το πρώτο από αυτά, θα ακολουθήσει την Κυριακή στην Τούμπα (19:30), με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα ακόμη παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Σε αυτό το ντέρμπι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο να επιστρέφει μετά το χθεσινό ματς, καθώς εξέτισε την τιμωρία του και "καθάρισε" με τις κάρτες.

Οι "ασπρόμαυροι" θα στρέψουν την προσοχή τους στην Ένωση και μένει να φανεί, ποιες θα είναι οι αλλαγές του τεχνικού του ΠΑΟΚ με φόντο το ντέρμπι, με τον Λουτσέσκου να ανοίγει από αύριο τα χαρτιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Τα εισιτήρια, η διάθεση και το ντέρμπι

Πρέπει να κοιτάξει μπροστά ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε -ξανά- κατώτερος των περιστάσεων κι άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία, που πλέον κάνουν τη ζωή του πολύ πιο δύσκολη.

Η ζωή συνεχίζεται ωστόσο για τους "ασπρόμαυρους" και μπροστά τους, υπάρχει ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει ξεκινήσει από τις 9:00 το πρωί.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (25.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4, 7, 7A, 8 €15
4A €10
5, 6 €30
VIP €150
VIP Α €150

Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων– Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων–Ονοματεπώνυμο Κατόχου– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ