Connect with us

Σούπερ FORZA!

Πιστή στο ραντεβού της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να είναι… διαβασμένος, η FORZA βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα!

Στέργιος Αναστασιάδης

Σούπερ FORZA!

Σε αυτή την έκδοση, 56 “πλούσιων” σελίδων, μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:

Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του Λούμπος Μίχελ, τι είπε στον Ιβάν Σαββίδη, ποιο είναι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ!

Οι Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης και Νίκος Τζαντζαράς καταθέτουν τις απόψεις του για το «ναυάγιο» στη Σουηδία και την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ!

Στον αέρα οι μεταγραφές! Όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή!

Αφιέρωμα στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας του Στέφανου Αθανασιάδη. Η άνοδος και η πτώση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αφετηρία της δεύτερης σεζόν του στον πάγκο της Κ20, μιλάει στη FORZΑ για όλα.

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Ηλία Παπαθεοδώρου: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω».

Η πορεία του Χάρη Σακόγλου από την πισίνα στο… φιλέ!

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η FORZA βρίσκεται από το πρωί σε όλα τα περίπτερα της Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε Λάρισα, Βόλο, Τύρναβο και Ελασσόνα.

H εφημερίδα στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα, τα Γιάννενα και την Άρτα, θα κυκλοφορήσει το πρωί της Κυριακής όπως επίσης και στην Ηγουμενίτσα, την Πρέβεζα, τα Σύβοτα, την Πάργα, την Λευκάδα, την Χαλκίδα και την Λαμία.

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

Μια ομάδα μια θλίψη (vid)

Το PAOK24 News by GAS24 ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η άσχημη εικόνα του ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» και η ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λαμία απασχόλησαν το PAOK24 News by GAS24 της Τετάρτης.

Δείτε την εκπομπή παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=qGsReZcyusM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκη… τίτλου για την ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (vid)

Αποφασιστικό βήμα τίτλου για την ομάδα του Αλμέιδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όντας πλέον σε απόσταση ασφαλείας από τους διεκδικητές του τίτλου.

Οι Ελίασον (7΄,69΄), Πόνσε (38΄) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Πιο έτοιμη από ποτέ για το ματς της χρονιάς, η ΑΕΚ «στρίμωξε» από το πρώτο λεπτό τον Παναθηναϊκό στα καρέ του και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς. Στο 7΄ από λάθος του Αράο στο χώρο του κέντρου η μπάλα έφτασε στον Ελίασον ο οποίος με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια «κεραυνοβόλησε» τον Ντραγκόφσκι προσθέτοντας ακόμα ένα κρίσιμο γκολ στην εφετινή πλούσια συγκομιδή του.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει με κεφαλιά του Ιωαννίδη που έφυγε λίγο άουτ στο 35΄, αλλά η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και πλησίαζε συνεχώς με καλές προοπτικές την περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο 38΄ ένα... παιδικό λάθος του Ακαϊντίν έκανε τον Φατίχ Τερίμ να πιάσει με απόγνωση το κεφάλι του, χωρίς να χρειαστεί να παρακολουθήσει την εξέλιξη της φάσης.

Κι αυτή ήταν, ο Πόνσε να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Ντραγκόφσκι και να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-0.

Στο ημίχρονο ο Τερίμ ουσιαστικά αναγνώρισε το λάθος του, αποσύροντας τους -αρνητικούς στα πρώτα 45΄- Λημνιό και Παλάσιος. Το σύστημα των «πράσινων» διαφοροποιήθηκε, η απόδοσή τους βελτιώθηκε, όμως η ΑΕΚ ήταν εκείνη που σκόραρε ξανά και τελείωσε το παιχνίδι. Ατομική ενέργεια του Πινέδα από αριστερά, σύγχυση στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ο Ελίασον από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 69΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77΄ Άμραμπατ), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Ελίασον (77΄ Μήτογλου), Αραούχο (58΄ Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (77΄ Γκαρσία)

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (77΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (64΄ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (64΄ Βέρμπιτς), Λημνιός (46΄ Σπόραρ), Παλάσιος (46΄ Βιλένα), Ιωαννίδης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Άδειος από ενέργεια και ιδέες»

Όσα γράφει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε την γκέλα στο «Αθανάσιος Διάκος» μέσα από το καθιερωμένο match report, υπογραμμίζοντας πως ο Δικέφαλος «πέταξε δύο βαθμούς» στη μάχη του τίτλου. Ο Δικέφαλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 90+9′, ωστόσο δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο ΔΑΚ Λαμίας και να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε άδειος από ενέργεια και ιδέες στη Λαμία και το πλήρωσε, καθώς πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου και πριν τα τρία ντέρμπι στην Τούμπα, που θα κρίνουν τα πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ