Connect with us

Απλά δεν χάνεται!

Πιστή στο ραντεβού της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να είναι… διαβασμένος, η FORZA βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα, με μία σούπερ έκδοση 56 σελίδων και άλλη μία μεγάλη προσφορά για τον κόσμο του Δικεφάλου!

Στέργιος Αναστασιάδης

Απλά δεν χάνεται!

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να διαβάσετε: 

3 μεγάλες συνεντεύξεις που θα προκελάσουν αίσθηση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Ελ Καντουρί αποκαλύπτει το πως ήρθε στον ΠΑΟΚ, ποιο είναι το όνειρό του αλλά και τι συνέβη με τον Αλέξη Κούγια στη Λάρισα, ενώ οι Ισπανοί του Δικεφάλου, Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας μιλάνε για την ανεξαρτησία της Καταλονίας και την ενωμένη Ισπανία:

Νέα Τούμπα: Τα δεδομένα, οι επόμενες κινήσεις, το περιεχόμενο της συμφωνίας που θα προκύψει ανάμεσα σε ΠΑΕ – ΑΣ ΠΑΟΚ. Βήμα – βήμα μέχρι την υλοποίηση του μεγάλου στόχου.

Μάθετε το παρασκήνιο της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη. Το περιεχόμενο των συναντήσεων, οι ατάκες του μεγαλομετόχου και το κλίμα ενότητας
οψη και την εκφράζουν!

ΦΑΚΕΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Πόσο άλλαξες… Μιλούν στη FORZA, Πέτρος Κωνσταντινέας, Περικλής Βασιλάκης, Παναγιώτης Βαρούχας, Σπύρος Παπαδάκος, Ναούμ Μηντιούρης

ΘΕΜΑ : Σπάει το φράγμα της… κατοστάρας ο Σαββίδης – Το χρήμα δεν φέρνει ευτυχία, φέρνει ανάπτυξη

ΘΕΜΑ : Το πρώτο check – Τι κάνουν οι καινούριοι;

ΘΕΜΑ : Πρωταθλητής στις… αυτοκτονίες!

ΘΕΜΑ : Μάχη για τρεις με 76 παίκτες

Αρθρογραφούν στην “F” Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Κώστας Λασκαρέλιας, Χρήστος Ζαμπούνης, Στέλιος Σοφιανός

Ο Σαρανταλήθειας έχει οίστρο

Ο «Αδιάκριτος» τα γράφει όλα για τους πρωταγωνιστές της Super League αλλά και της Football League

Ξεκινά η BASKET LEAGUE – τι πρωτάθλημα θα δούμε;

Η FORZA άνοιξε το μαύρο κουτί του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από το κύπελλο

Τι εστί Κατσίβελης και πως προέκυψε;

ΒΟΛΕΪ: Παναγιώτης Πελεκούδας «Αυτό δεν είναι ανάπτυξη!»

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Απόστολος Παλάσκας «ΠΑΟΚ μια ζωή»

Επιστροφή στην Ευρώπη – η FORZA θυμάται

Στέλιος Σεϊρεκίδης: «Κάθε χρόνο στην Ευρώπη»

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

Και φυσικά μία ακόμα μεγάλη προσφορά που δεν… αντιγράφεται! Η FORZA δίνει σε όλους τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα επίσημα είδε BE BE της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έκπτωση 25% από τα PAOK OFFICIAL STORES, χρησιμοποιώντας το κουπόνι που υπάρχει στην εφημερίδα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Aποστολή χωρίς Κωνσταντέλια!

Η ίωση που δεν λέει να “εγκαταλείψει” τον ΠΑΟΚ στερεί από τον Ράζβαν Λουτσέσκου ένα από τα βασικά “όπλα” του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στην οποία δεν συμμετείχε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω ίωσης!

Έτσι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπως και οι Ιβάν Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Γουίλιαμ Τρόοστ - Έκονγκ, με την αποστολή να αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kατηγορίας elite το φετινό τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης»

Με τη συμμετοχή ομάδων όπως η Παρτιζάν, η Νιουκάστλ, ο Ερυθρός Αστέρας και φυσικά ο ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ξεχωριστό θα είναι το φετινό τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο διοργανώνεται και διεξάγεται από το 2009 στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Σχετικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Το τουρνουά “Παναγιώτης Κατσούρης”, διεξάγεται από το 2009, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μας. Αυτή τη χρονιά όμως, μετατρέπεται σε ένα elite τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών με την συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων από την Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά και ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο LOLAS στη Σουρωτή, θα αφορά τις ηλικίες Κ15 και Κ13 και εκτός από  τα τμήματα του ΠΑΟΚ, θα ταξιδέψουν ως την Θεσσαλονίκη, μεταξύ αλλων, η Νιούκαστλ, η Μπόχουμ, η Παρτιζάν.

Στην 1η φάση θα αγωνιστούν 16 ομάδες που θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους, βάσει δυναμικότητας. Στη 2η φάση – στο μονοπάτι gold – θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ στο μονοπάτι θα αγωνιστούν οι τρίτοι και τέταρτοι των ομίλων. Όσο για την τελική φάση, θα διεξαχθεί με νοκ άουτ αγώνες, έως τον τελικό.

Κ15

GROUP A

ΠΑΟΚ, Τζουνιορούλ (Ρουμανία), Πανιώνιος, Ατρόμητοι Λάρισας

GROUP B

Eρυθρός Αστέρας (Σερβία), Έξετερ (Αγγλία), Παναιτωλικός, Μπέμπηδες

GROUP C

Νιούκαστλ, Ράντερς FC (Δανία), ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης

GROUP D

Παρτιζάν, Ομόνοια Λευκωσίας, Μακεδονικός, Αγία Παρασκευή Βόλου

Κ13

GROUP A

ΠΑΟΚ, Έξετερ, Ατσαλένιος, Red Star School

GROUP Β

Ράντερς, ΝΠΣ Βόλος, TSC Όστερχουτ (Ολλανδία), Μπέμπηδες

GROUP C

Μπόχουμ, ΑΕΚ Λάρνακας, Pro Soccer Academy, ΠΑΟΚ Κομοτηνής

GROUP D

Παρτιζάν, Παναθηναϊκός, Ακαδημία Αρσακλή, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης

Κάθε ομάδα θα παίξει οκτώ αγώνες. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 20 λεπτά, ενώ στην τελική φάση 25 λεπτά. Στον τελικό, σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μεγάλο κίνητρο με ΑΕΚ, τιμή να βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ»

Ο Έλβαρ Φρίντρισκον για τον αυριανό αγώνα στα Λιόσια και τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, καθώς και η αποστολή του Δικεφάλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" θα βρεθούν σε λίγη ώρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να "πετάξουν" για την Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 4ης και προτελευταίας αγωνιστικής των play out της Basket League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για συμμετοχή στα play off, έστω και ως 8ος, με τον Στάθη Νεραντζάκη να στελεχώνει την αποστολή με τους Μαρκίς Τάουνς, Τζαμάνι ΜακΝις, Νίκο Τσιακμά, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Νίκο Αρσενόπουλο, Θοδωρή Σκουλαριώτη, Αριστοτέλη Σωτηρίου, Μίχαλ Μίχαλακ, Τζάστιν Άλστον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, επιλέγοντας να αφήσει στη Θεσσαλονίκη τον Σέσιλ Γουίλιαμς.

Για την αυριανή αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ, οι παίκτες της οποίας έκαναν αποχή από τις προπονήσεις χθες και σήμερα, ο Έλβαρ Φρίντρικσον δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ κι αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Χάσαμε και τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου και αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής. Κι επειδή είναι σήμερα τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, εκτός από το ότι θεωρώ ότι είναι τιμή να είσαι μέρος αυτής της ιστορίας, έχουμε έναν ακόμη λόγο για να κερδίσουμε στο αυριανό παιχνίδι. 

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε στην έδρα τους, ακόμη κι αν δεν θα υπάρχουν θεατές στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες το άδειο γήπεδο, αλλά θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας εκείνη την ατμόσφαιρα που θα μας δώσει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προσέξουμε πολύ το transition και την προσπάθειά τους να τρέξουν στο γήπεδο και να δημιουργήσουν εύκολα καλάθια".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ