Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ"

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σημειώνοντας ότι η Σπαρτάκ θα προσπαθήσει να παίξει το παιχνίδι της απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ, που διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή αναμέτρηση.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός:

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: “Δεν υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι υψηλού επιπέδου, σε αυτή τη διοργάνωση. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε τη ζέστη, αλλά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αυτός, καθόλου εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πολύ υψηλή οργάνωση. Βεβαίως ήρθαμε εδώ, σεβόμενοι τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν φοβόμαστε καθόλου. Θα παίξουμε αύριο το δικό μας παιχνίδι, έτσι όπως το βλέπουμε εμείς και θα δώσουμε και την ψυχή μας και στα δύο παιχνίδια”.

Για το αν υπάρχει πίεση: “Δεν νομίζω ότι η Σπαρτάκ είναι φαβορί και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ότι η ομάδα μου είναι το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, επειδή πέρασε και την Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο”.

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ και για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: “Όπως είπα και πριν, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλή οργάνωση. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες στην άμυνα. Οι μέσοι τους είναι πολύ ποιοτικοί, το δίδυμο Μαουρίσιο-Κάνιας και υπάρχει και ο Πέλκας, που είναι παίκτης-κλειδί, ενώ και οι επιθετικοί της ομάδας έχουν πολύ ταλέντο”.

Για το λόγο που δεν ταξίδεψε ο Σαμέτοφ: “Δεν ήρθε, όπως και άλλοι παίκτες, επειδή δεν είναι στο 100% της φυσικής κατάστασης. Ως προπονητής, πρέπει να ξέρω ότι κάθε παίκτης που θα βγει στο γήπεδο, θα μπορεί να δώσει το 100%. Δεν μπορώ να ρισκάρω. Προτίμησα να μείνουν στην Μόσχα για το καλό τους. Επειδή όπως είπα, χρειάζομαι παίκτες που για 90 λεπτά θα μπορούν να τα δώσουν όλα”.

Για τον στόχο της Σπαρτάκ στο αυριανό παιχνίδι: “Βρισκόμαστε εδώ για να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα δούμε τι θα μας επιτρέψει ο ΠΑΟΚ να παίξουμε. Πολλά εξαρτώνται φυσικά κι από τον αντίπαλο μας. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με αυτό…”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή»

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» για το ματς με τη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία , με αφορμή την παρουσία φιλάθλων της στις κερκίδες του γηπέδου. Σε αυτή αναφέρει:

«Η ομάδα μας έχει μπροστά της πέντε τελικούς, προκειμένου να γράψει ιστορία και μας χρειάζεται όλους δίπλα της. Ο πρώτος θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (24.04) στη Λαμία και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους από κανέναν.

Πριν ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες υποδεχθούν τους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου στην Τούμπα, ο Δικέφαλος δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» κόντρα στη Λαμία, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι τους στη Φθιώτιδα. Θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο του ΠΑΟΚ, που θα τους δώσει ενέργεια για να πετύχουν τον στόχο τους.

Πρέπει όσοι θα βρεθούν στη Λαμία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν, οι κίνδυνοι είναι πολλοί. Ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε χωρίς κόσμο στο γήπεδο της στα φετινά Play Offs. Δεν πρέπει να δώσουμε καμία αφορμή, σε κανέναν ενόψει των τριών τελικών στην Τούμπα.

Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και το πάθος μας, δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε καπνογόνα, δεν ανάβουμε βεγγαλικά, δεν αναρτούμε πανό με υβριστικό, πολιτικό, σεξουαλικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο και δεν πλησιάζουμε το γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις και προστατεύουμε την ομάδα μας.

Η Τούμπα θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή και πρέπει να κάνουμε όλοι το χρέος και να βεβαιωθούμε πως θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το φινάλε.

Πάμε να γράψουμε ιστορία!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποζημιώθηκε από τη FIFA η Δόξα Κατωκοπιάς για τις «κρίσεις πανικού» του Ουάρντα

Πήρε αποζημίωση για τα όσα έκανε ο Αιγύπτιος.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Δόξα Κατωκοπιάς προσέφυγε τη FIFA για την απόφαση του Αμρ Ουάρντα να αθετήσει τη συμφωνία που είχέ επιτευχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές, όταν και είχε επικαλεστεί «προβλήματα ψυχικής υγείας», κάτι που ο Αιγύπτιος είχε πράξει ακριβώς το ίδιο 12 μέρες νωρίτερα, εις βάρος της Ράζα Καζαμπλάνκα, η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει και την απόκτησή του.

Η Δόξα δικαιώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, και θα λάβει το ποσό των 150.000 ευρώ ως αποζημίωση, παρότι διεκδικούσε μέχρι και 400.000 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λίβερπουλ: Κατέληξε στον αντί – Κλοπ

Στα… χνάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνει Ολλανδό τεχνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι πρώτες επαφές κρίνονται απόλυτα επιτυχημένες, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες. Σλοτ και Λίβερπουλ έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για την πιθανή συνεργασία τους και το προσεχές διάστημα θα υπάρξει περαιτέρω ανάλυση του πλάνου από τους «κόκκινους» προς τον κόουτς της Φέγενορντ.

O 45χρονος προπονητής αυτή τη στιγμή φιγουράρει ως επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στο «τιμόνι» της Λίβερπουλ. Προσπέρασε ακόμα και την περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ στη λίστα των προτεραιοτήτων των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου.

Όσα μεταφέρονται από τον διεθνή Τύπο και κυρίως τον έγκυρο και πασίγνωστο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κάνουν λόγο για άκρως θετικές πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό που τονίζεται είναι πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξει ξανά ραντεβού για περαιτέρω ανάλυση του πλάνου από πλευράς «κόκκινων», για τους οποίους έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη ο Σλοτ.

Ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του με τη Φέγενορντ (λήγει το 2026) δεν υφίσταται, ωστόσο, ο ολλανδικός σύλλογος θ’ αξιώσει αποζημίωση, όπως το είχε επικοινωνήσει και στο ενδιαφέρον της Τότεναμ, προτού τα «σπιρούνια» προσλάβουν τελικά τον Ποστέκογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ