Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι… διευκρινήσεις του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

Διευκρινήσεις για την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στα γραφεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, θέλησαν να δώσουν τα μέλη του Συνδέσμου.

Στέργιος Αναστασιάδης

Οι… διευκρινήσεις του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης

Αναλυτικά το μήνυμα που “ανέβηκε” στην σελίδα του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στο Facebook: “Επειδή μετά την επίσκεψη του Υπ.Οικονομικων της Ελλάδας κυρίου Τσακαλώτου δημιουργήθηκαν κάποια θέματα μέσα από τα μηνύματα σας και στην σελίδα μας εδώ αλλά και στα προσωπικά μας προφίλ θα θέλαμε και ο πρόεδρος του συνδέσμου αλλά και τα παιδιά που ήταν παρών εκείνη την ώρα να διευκρινήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα….

Η επίσκεψη του υπουργού έγινε με ΚΑΘΑΡΑ δικιά του πρωτοβουλία σαν φίλαθλος της ομάδας μας πιο πολύ και όχι σαν υπουργός και για αυτό δεν ειδοποίησε κανέναν ότι θα έρθει.

Δέχτηκε και μας άκουσε για όλα τα θέματα, που ενώ το βασικό θέμα ήταν στην αρχή ο ΠΑΟΚ, μετά γυρίσαμε και στα θέματα της Ελλάδας γενικότερα και η λεκτική επίθεση που δέχτηκε,με ήπιο πάντα τρόπο, ήταν τέτοια που σίγουρα δεν την περίμενε και μάλλον δύσκολα θα μας ξανά επισκεφτεί….ειδικά όσον αφορά στο μέγα θέμα της προδοσίας της Μακεδονίας μας αλλά και για όλη την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας!!!

Δέχτηκε και άκουσε τα παράπονα μας για τα θέματα του ΠΑΟΚ όπως για τα περσινά ευτράπελα και για την κλοπή του τίτλου από την ομαδα μας και μας έδωσε τις υποσχέσεις του ότι δεν θα παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα στα επόμενα χρόνια αλλά και πήραμε τις επιβεβαιώσεις ότι θα προχωρήσει γρήγορα η κατασκευή του υπερσύγχρονου γηπέδου μας και όπως επίσης θα κάνει τα πάντα για την προστασία των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας!!!

Αν όπως λέτε αρκετοί να μην τον δεχόμασταν δεν θα είχαμε την δυνατότητα να του εκφράσουμε όλα τα παράπονα μας!! Και χωρίς να ξεχναμε ότι αυτοί ήταν η αιτία που ξεκολλήσαμε από τα χρέη μας και μπορεί ο πρόεδρος μας να διοικεί την ομαδα χωρίς να υπάρχει χρέος!!!

Και σίγουρα η αντιμετώπιση η δικιά μας θα ήταν εντελώς διαφορετική αν ξέραμε ότι θα έρθει….θα το είχαμε οργανώσει καλύτερα και θα υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό για να μπορέσει όλος ο κόσμος να δει ότι μόνο ευχάριστη δεν ήταν η παρουσία του εκεί και ίσως το έχει μετανιώσει κι ολας που ήρθε!!!

Δεν παύει όμως να είναι τιμή μας που ένας ΠΑΟΚτσης πρώτα και μετά με την ιδιότητα του υπουργού, μας έψαξε και μας βρήκε με σκοπό να επισκεφτεί τον ιστορικό αυτόν σύνδεσμο της Νέα Υόρκης….έναν σύνδεσμο που κρατάει την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά όπως μας είπε ο ίδιος αλλά και χωρίς την βοήθεια κανενός όπως του διευκρινίσαμε εμείς…..παρά μόνο με την αγάπη των μελών που αντλούν δύναμη από τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνίας της γης!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE FAMILY”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραβίαση κανόνων και τιμωρία για ομάδα του Μαρινάκη

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού πλέον!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, προέκυψε για τη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League, της επέβαλλε τιμωρία αφαίρεσης 4 βαθμών για οικονομικές παραβιάσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον, να πέφτει στη 18η θέση της κατάταξης και να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η τιμωρία έχει να κάνει για παραβίαση κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας του πρωταθλήματος, με αφορμή τις 43 μεταγραφές που έχει κάνει από το καλοκαίρι του 2022 που ανέβηκε στην Premier League, με τις οποίες ξεπέρασε το όριο απωλειών, που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, η Νότιγχαμ έχει το δικαίωμα έφεσης, με την τελική απόφαση να πρέπει να έχει βγει μέχρι τις 14 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανάσες, επιστροφές κι από αύριο γήπεδο

Η άδεια ολοκληρώνεται, η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με μεγάλες προκλήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη σπουδαία ανατροπή και την πρόκριση επί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και με την ανάγκη για ανάσες να είναι μεγάλη για όλους στην ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι την Τρίτη.

Πέραν των παικτών που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάποιοι επέλεξαν ένα μικρό ταξίδι και από αύριο ουσιαστικά, η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Βέβαια, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 31 Μαρτίου, το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από αυτήν την ολιγοήμερη άδεια, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και βέβαια, για την πολύ απαιτητική συνέχεια, στην οποία θα κριθούν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατζούν μίλησε ξανά για τον Τερίμ

Η συνομιλία τους μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, δεν έχει κρύψει ποτέ την εμπλοκή του στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι γνωστή η συνεργασία του με το «ΣΚΑΪ» του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε νέα τοποθέτησή του στην Τουρκία, έκανε λόγο για νέα κουβέντα που είχε με τον προπονητή των Πράσινων, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δε βρίσκονται στην Τουρκία» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ