Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σχόλιο της ημέρας

Ημέρα μπάσκετ η σημερινή με τον ΠΑΟΚ να χάνει και πάλι στο πρωτάθλημα. Για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Από ομάδα που είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ έχασε  και πάλι αφού δέχθηκε πολλούς πόντους. Πάρα πολλούς στο πρώτο ημίχρονο και λιγότερους στην επανάληψη.

Το πάλεψε το ματς η ομάδα του Παπαθεοδώρου από την οποία έλειψε πολύ ο Κρουμπάλι στην άμυνα και ειδικά στο τέλος στα ριμπάουντ. Έλειψε και επειδή οι διαιτητές σημάδεψαν τους ψηλούς τους ΠΑΟΚ τους οποίους φόρτωσαν από νωρίς με φάουλ.

Εδώ επάνω κάτι για τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ εκφράζει παράπονα, αν και οι Παπαθεοδώρου-Ζάρας που μίλησαν επίσημα, κράτησαν μια σοβαρότητα και έκαναν πρώτα απ’  όλα αυτοκριτική. Το μπάσκετ που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολο να μην οδηγήσει σε πολλά φάουλ. Εκτός έδρας η αντιμετώπιση είναι διαφορετική και έτσι κάθε φορά έχουμε το ίδιο θέμα με τις βολές του αντιπάλου. Σήμερα, υπάρχουν αρκετές φάσεις όπου ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε, κυρίως όμως μέχρι να ξεφύγει ο αντίπαλος με 14. Μετά δεν υπήρχαν τόσα θέματα. Και στο κάτω-κάτω ο Χρυσικόπουλος σε μια κρίσιμη φάση όπου δεν παίρνει φάουλ, δεν επιτρέπεται να θέλει να επιτεθεί στον διαιτητή!

Στο τέλος ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε γιατί έχασε πολλά ριμπάουντ, γιατί έχασε κρίσιμες βολές ο Μαργαρίτης, γιατί ο Γκος πήρε μία κακή απόφαση, γιατί ο Χαραλαμπόπουλος ήταν πολύ αρνητικός. Δεν έχασε λόγω διαιτησίας. Ευτυχώς προπονητής και Ζάρας έκαναν αυτοκριτική, γιατί τέτοια χρειάζεται όταν ο ΠΑΟΚ είναι έβδομος στο πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ δεν τερματίσει στην τετράδα θα είναι αποτυχία, αν δεν τερματίσει στην πρώτη εξάδα θα είναι καταστροφή. Αυτό ας έχουν στο μυαλό τους και όχι ότι τους αδικεί η διαιτησία. (Που τους αδικεί…)  

Κατά τα άλλα στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται η προσπάθεια να πληγεί ο ΠΑΟΚ έξω από τα γήπεδα. Επί δέκα ημέρες, κάθε μέρα και άλλο Μέσ,ο πιέζει και γράφει για δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για ότι έγινε στα Γιάννινα, εκεί όπου δεν έγινε τίποτα περισσότερο απ’ ότι στην Τρίπολη στο Αστέρας-Ολυμπιακός. Τότε κανένα Μέσο δεν πίεζε για Δίωξη. Τώρα και επί δέκα μέρες ψάχνονται και ρίχνουν άδεια…

Καλά κάνουν όμως… Κάποτε φανάτισαν το κλίμα και έχασαν με ελικόπτερα. Είτε οι μεν πρώτοι, είτε αυτοί που θα ακολουθήσουν. Τώρα θα χάσουν ότι και να γίνει… Δεν έχουν πάρει το μάθημα!

Κατά τα άλλα στη Λαμία δεν υπάρχουν εισιτήρια να μπουν στο γήπεδο άλλοι φίλαθλοι πέρα από τους κατόχους διαρκείας των γηπεδούχων. Αυτό είναι το θέμα και η κατάσταση που διαφέρει από τα περασμένα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ