Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Να είμαστε ενωμένοι" (pics)

Η σειρά των Γκόικο Τσίμιροτ και Τέρι Αντόνις ήταν να δώσουν το "παρών" στο stand της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έκθεση Sportexpo Marathon 2016.

Στέργιος Αναστασιάδης

"Να είμαστε ενωμένοι" (pics)

Ο Ελληνοαυστραλός μάλιστα προχώρησε και σε δηλώσεις, τονίζοντας:

Για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν: “Έχουν απομείνει ακόμα τρεις αγώνες, οι οποίοι είναι δύσκολοι. Εμείς πρέπει να πάρουμε όλους τους βαθμούς και να συνεχίσουμε στα πλέι οφ, αισθανόμαστε έτοιμοι”.

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: “Συμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να μείνουμε μαζί σαν ομάδα και να είμαστε δυνατοί και πνευματικά και σωματικά”.

Για το αν έχει επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του η απόφαση για αφαίρεση βαθμών: “Πρέπει να προχωρήσουμε, πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να παίζουμε ποδόσφαιρο”.

Για το αν υπάρχει ένα σύνθημα της “ασπρόμαυρης” κερκίδας που του αρέσει περισσότερο: “Υπάρχουν αρκετά, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι λένε οι φίλαθλοι. Μου αρέσουν πολύ πάντως, είναι καταπληκτικά”.

Για την επαφή του με τον κόσμο στο περιθώριο της έκθεσης: “Αισθάνομαι καλά, άλλωστε και εγώ όταν ήμουν μικρός πήγαινα σε τέτοιες εκδηλώσεις. Αισθάνομαι ότι προσφέρω στην κοινωνία και αυτό είναι σημαντικό για μένα”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ, ακόμα και χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του: “Πρέπει να μείνουμε μαζί και ενωμένοι, είτε έχουμε τον κόσμο μαζί μας είτε όχι. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για την απουσία του από την Εθνική Αυστραλίας λόγω του τραυματισμού του: “Είναι σπουδαίο συναίσθημα όταν καλείσαι στην Εθνική. Στενοχωρήθηκα που δεν κατάφερα να πάω, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ και είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο πως θα βοηθήσω την ομάδα”. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά εκτός ο Μουκουντί στην ΑΕΚ

Ο 26χρονος στόπερ δε συμμετείχε ούτε στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χωρίς τον Αρόλντ Μουκουντί, καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα, με τον Καμερουνέζο αμυντικό, να μένει και σήμερα εκτός ομαδικού προγράμματος, λόγω μυϊκού τραυματισμού.

Ο Μουκουντί όλα δείχνουν ότι δεν υπολογίζεται ενόψει Τούμπας, με τον Κάλενς να αναμένεται να παραμείνει ο παρτενέρ του Βίντα, όπως συνέβη και την Τετάρτη, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ